Ana Menü

[El Gran Clasico] Real Madrid - Barcelona [27.04.11 -21:45] [CL]

Başlatan CR7, Nisan 04, 2011, 21:23:14

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

beckyZWICKY

tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..

CR7

adam haklı çıldırmakta düşündüğüm pozisyon ise.
yanına kimse pres yapmaya gelmezse adam ne yapsın?
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

carsi52

Real yendiğinde bir tek Erhun kardeşimiz avatarını değiştirdi sanırım diğerlerinin değiştirdiğini görmedim  :-\
Bende değiştirdim diyen varsa bende desin merak ettim çünkü neyse değiştirelim Erhun kardeşimize ayıp olmasın.

Maça gelince Moruinhonun taktiklerine karşı Guardiolanın taktiği çok belliydi bunu kimse söylememiş nedense..

Taktik belli ÇİRKEFLİK yapın YALANDAN YERE KIVRANIN geri kalan 10 kişi hakeme saldırsın ve rakip kırmızı görsün.

Önce Pedro denedi başaramadı sonra Busquets denedi oda başaramadı ve sonunda Alves başardı ordada maç koptu zaten.

Barçanın top oynadığını düşünmüyorum zaten golden başka pozisyon yok gibi.

Kendi defans bölgelerinde top yapıyorlar bu kadar yaptıkları birşey yok Real bilerek basmıyor ki arkada 3 tane hızlı oyuncu kaçmasın diye..

Ama böyle İĞRENÇ çirkef bi kulübü destekleyip kazanıcağıma kaybederiz daha iyi  :)
Bölünür senin için uykular!

beckyZWICKY

1. iddaa kupa finali için girilmemişti.. Berabere biten maç için girildi.. buda söylendi zati.. Erhun gibi bir kaç arkadışımızda incelik yapıp gönlünüzü yapmış.. Olay bundan ibaret.

2. bu maç içinde iddaaya girilmedi koymasanızda olur benim şahsi fikrimle.. Ben koymadım cunku iddaa o maça değildi. Bu maç için iddaaya girilmedi, koymasanızda olur..

3. madridin taktiği neydi peki? arkadaşında söylediği gibi ist. belediye tarzı savunma ve kontra atak? ve kendi evinde? ve barça top oynamıyorsa, madrid kumdan kale bile yapamıyor demektir.

he bide madrid cok masum top oynuyor zaten adebayor filan kimse bilerek kasti el kolla  vurmuyor rakibe filan.

bu mesajını mağlubiyetin getirdiği sinirin sebep olduğunu umuyorum. aksi halde komik bulunup, aynaya bakmıyormusunuz yada kendi takımın ne yaptı diye sorarlar..

Barça istediği gibi oyunu domine etmiştir. Deplasmanda dahi top göstermeyip Rahat bir galibiyet almıştır.

Nou Camp'de ki rovanşa tarafımdan davetli olup bu büyük şöleni kaçırmamanız dileğiyle. Esen kalın.

tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..

Banucan

iddaa bende berabere kalınan maç için geçerliydi diye resim değiştirmedim
bu maç ta geçerlimiydi iddaa? :D
FEDA

NoPasaran

Barcelona cok daha buyuk oyunculardan kurulu bir takim tartismanin anlami yok..

10 mac yapsan 7 sini alir barcelona..

İki defa deplasmanda koydu bundan otesi var mi ?

Yarin yine oynasinlar yine favori..

Reali desrekliyorum bu maclarda ben ama gercekler acidir katlanacagiz..

Ayrica mourinho sinifta kalmistir bu macta, buda bir gercek.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

unicorn

Ne Olmuş Yani Büyük Adam Olamadıysak,

Hayallerimizi Satmadık Ya !

Cem Goren

Şu barcelona'nın oynadığı futbol ilk zamanlarda bana da çekici geliyordu yalan yok. Hatta bunlar insan değil bu kadarı fazla falan diye söyleniyordum kendi kendime. Ama bir zaman sonra aslında bu futbolun ne kadar sinir bozucu ve boş olduğunu anladım (kendi düşüncem bu tabi). Tamam pas yapmadan futbol oynanmaz ona lafımız yok ama kardeşim kaleye gidene kadar 10bin tane pas yapılmaz.
Barcelona şu düşünce ile oynuyor. ben rakibin sinirini bozayım topu yorayım zaten istediğim zaman gol atıyorum. Ve bunu da yapıyor rakip kim olursa olsun.

Real çerçevesinden bakarsak Jose bence de bu maçlar sonunda sınıfta kaldı. Kendi sahanda rakibe %75 top veriyorsan sıkıntı vardır orda. Sen Real Madrid'sin hemşerim Real böyle korkak oynayamaz. Dün kazanmaktan başka çaren yok sonuçta kendi evinde oynuyorsun ve 2 ayaklı bir maç. Zaten barcelona kendi evinde rakibe top falan göstermiyor şu maçta saldır sen he atamassan da fark da yesen en azından ben gerekeni yaptım dersin. Forvetsiz sahaya çıkan bir Madrid vardı dün çaresiz ne yaptığını bilmeyen.

O messi'nin attığı 2. golde lan vur indir kır bacağını ver omzuna gönder kardeşim ama o şekilde bir gol atmasına izin verme. Neyse olan olu artık yapcak bir şey yok. Nou Camp'taki maç ne olur diye soran olursada Real mecbur açık oynayacak sonuçta kazanmaktan başka çaresi yok ve forvetle yada forvetlerle çıkacak maça ama bunun bir şeyi değiştireceğini sanmıyorum 3-0 yada 4-0 barcelona kazanır gibime geliyor ne yazık ki...
altın kapılarımız kan oldu tayfun

El Maestro

Topla oynama oranı 70'e 30 hala Barca napmış diyen arkadaşlara.

Dünya futbol tarihinin gelmiş geçmiş en başarılı takımı olarak kabul edilen takım kendi sahasındaki bir şampiyonlar ligi yarı finali maçında topu ayağında bu kadar az tutuyorsa kontrolü hiç alamıyorsa bu tecavüzdür.Real Madrid gibi bir takım bu şekilde oynamak zorunda kalması tecavüzdür.  :D

Onun dışında Real-Barça maçları zevk vermemeye başladı artık. Mourinho'nun kapanma planında çekirge iki kere sıçrayabildi.

Manchester Barcelona finali müthiş olur. Ferguson'un korkak futbol oynatacağını düşünmüyorum.
Vuravur bir maç olur ..
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

carsi52

Adebayor o hareketleri yaptığında maç 2-0 maç bitmiş yani.
Üstüne pedro,busquets,alves olayları var.Taraftarın sahayı inip dövmesi lazımdı hepsini..

CR7

pepenin kırmızı kart pozisyonunu tekrar izledim. pepe dani alves'e değmiyormuş bile.
teşebbüs kırmızı mıdır değil midir bilemem ama orada hiçbir şekilde temas yok!
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

carsi52

Alıntı yapılan: L_James_6 - Mayıs 01, 2011, 03:56:26
pepenin kırmızı kart pozisyonunu tekrar izledim. pepe dani alves'e değmiyormuş bile.
teşebbüs kırmızı mıdır değil midir bilemem ama orada hiçbir şekilde temas yok!

Pozisyonun başından beri bunu diyorum bende.

Belli oluyordu ki maçı izlerken temas olmadığı taktikleri buydu işte yiğit yalandan yere numara yapıp hakeme baskı kurup madridin 10 kişi kalmasını sağlamak.
İlk pedro denedi başaramadı sonra busquets denedi yine yemedi hakem sonra alves denedi bu sefer yedi hoca..

İşte böyle kazandı Barcelona!

carsi52

Ayrıca Messiyi çok efendi felan buluyorlar ama ben o herifi çok "sinsi" olarak görüyorum.
Hayattada en fazla "sinsi" insanlardan nefret ederim bu yüzden Messi'yi sevmiyorum.

Bu dediklerimle alakası yok ama Messinin hiç birşeyini görmedik efendi felan diyenlere gelsin.

http://www.youtube.com/watch?v=XfROdza2xAU&feature=player_embedded#at=30

Batuhan

Koca hestiy aya bedenem ?

carsi52