Ana Menü

Survivor "Ünlüler-Gönüllüler"

Başlatan carsi52, Mart 25, 2011, 00:57:57

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

KeePSaKe

Pascal klasik Türk erkeği gibi "Program bittikten sonra bekle burda beni" dedi  ;D  Zaten yarınki bölümde dövüyor galiba Nihat'ı.Pascal'ı zor tutmuşlar  :ahaha
Since 1903

beckyZWICKY

sırf bu olay için izleyecektim bugun bu yarışmayı.. Ama dışarı cıkmam gerekti izleyemedim.. Gösterdiler mi tv'de yumruklaşmayı filan? ve bu yumruklaşmanın videosu filan varmı hiç bi yerde?

EDİT: aynı anda andaç kardeşim açıklama yapmış.. o zaman yarına işim cıkmassa büyük bir zevkle izleyeceğim pascalın nihata geçirdiğini..

Artistleri, her otta bokta reklam yapanları ve reklamına vatanı,bayrağı her fırsatta ilave edeni + Denyoları sevmem..

bunların hepside nihatta var yahu..
tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..

KeePSaKe

Sercan bugün sadece birbirlerinin üstüne yürüdüler ama yarınki fragmanda Pascal'ı zor tutuyorlardı sonra Pascal ellerinden kurtuldu bir koşmaya başladı bağrışmalar filan büyük ihtimal tokatladı Nihat'ı  ;D
Since 1903

[KralKartal]

Alıntı yapılan: ErhuN - Mayıs 07, 2011, 13:02:32
Bir oyun esnasında Özge-Pascal-Nihat kalmış. Nihat ben bunları kaşar ekmek gibi yerim demiş. Özge'ye kaşar demeye getirmiş lafı. Yarışmayı Nihat kazanınca Pascal dayanamayıp gerekeni yapmış. (yazete'de böyle yazıyordu) Bence iyide yapmış.

elini neden sortuna soktugu iddialari vardi, baskan Bilgilinin lafina verilmis bir cevap gibi denildi
buda benzeri oldu.

Leeds ornegide verilmistir keza öyle.

Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

unicorn

Özge ile Pascal'ın arasında birşey yoksa bende hiçbirşey bilmiyorum.

Al sana bi dedikodu daha :))
Ne Olmuş Yani Büyük Adam Olamadıysak,

Hayallerimizi Satmadık Ya !

Cem Goren

altın kapılarımız kan oldu tayfun

yuNuS1903

KeePSaKe

Pascal,Nihat'ın tahriklerine kapıldı ve dayanamadı saldırdı.Futboldada böyleydi zaten sakin bir insan ama sinirlenince dayanamıyor ve tutamıyor kendini gerçi bir insanın bu kadar tahriklerden sonra dayanabilmesi için peygamber sabrı lazım.Nihat kadar kurnaz bir adam görmedim ben...
Since 1903

Banucan

adaletsiz oldu bence ya ikisi kalmalıydı yada ikisi de gönderilmeliydi
FEDA

Cem Goren

Banucan

Acun un sitesinde vardır kesin Cemoli oraya bak :D
FEDA

KeePSaKe

Since 1903

Cem Goren

KeePSaKe

Since 1903

beckyZWICKY

aynen.. Ya pascalda gitmemeliydi yada 2si birden gitmeliydi.. Pascal gidip nihatın kalması DEĞİL..

Ama tabii bu olaydan sonra çatlak sesler yükselecekti kamuoyundan nasıl hala bir adada beraberlerr, can güvenliği yok falan filan..

Birini yollamaya mecbur kaldı acun ve yapımcı saz arkadasları..

Sonuc olarak reytingi daha yüksek olan nihatı adada tuttular.....
tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..