Ana Menü

Survivor "Ünlüler-Gönüllüler"

Başlatan carsi52, Mart 25, 2011, 00:57:57

0 Üyeler ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

beckyZWICKY

ehh yandık anasını satim.. Nihat önümüzde ki 3 yıl tv de konuşur sırf bunun için, ben adama böyle yaparım şöyle yaparım, bana vurmaya kalkanın eli taş olur, ben nihat doğanım bana vurulursa güneş gibi yeniden doğarım filan gibi şeler der.
tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..

El Maestro

Leeds maçındada Pascal arkadaşını savunduğu için yumruk atmıştı.

Yine aynısı. Helal sana ..
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

ERHUN

Bir oyun esnasında Özge-Pascal-Nihat kalmış. Nihat ben bunları kaşar ekmek gibi yerim demiş. Özge'ye kaşar demeye getirmiş lafı. Yarışmayı Nihat kazanınca Pascal dayanamayıp gerekeni yapmış. (yazete'de böyle yazıyordu) Bence iyide yapmış.

KeePSaKe

Alıntı yapılan: beckyZWICKY - Mayıs 07, 2011, 12:37:12

ehh yandık anasını satim.. Nihat önümüzde ki 3 yıl tv de konuşur sırf bunun için, ben adama böyle yaparım şöyle yaparım, bana vurmaya kalkanın eli taş olur, ben nihat doğanım bana vurulursa güneş gibi yeniden doğarım filan gibi şeler der.

:ahaha
Since 1903

NoPasaran

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

KeePSaKe

Adalar birleşince daha bir güzel oldu bence  ;D
Since 1903

eRe

pascal doverek en ıyısını yaptı ya ben pascalın kazanmasını ıstıyordum ya
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

KeePSaKe

Nihat'ın taktiği belli güçlü adayları yenemeyeceği için böyle adadan göndermek istiyor.
Since 1903

Ersin Develi

Pascal gibi agresif birinin,Nihat gibi özürlü birinin aynı anda orda olması,kavga olacağının göstergesi değilmi zaten.Daha yarışma başlamadan Pascal Nihat ı döver muhabbetleri oluyordu.

DIABLO

Alıntı yapılan: beckyZWICKY - Mayıs 07, 2011, 12:37:12

Öyle yaparsa bir herhangi b,r maç  esnasında kapalıdan 90 dakika boyunca kulağı çınlar.

1 Sehit  için menemeni yakan Atamı özledim.

forzaChelsea

unicorn

Ne Olmuş Yani Büyük Adam Olamadıysak,

Hayallerimizi Satmadık Ya !