Ana Menü

Mestella'da dövüş sanatları!

Başlatan eRe, Mart 07, 2007, 10:42:44

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

eRe

Dün gece oynanan Şampiyonlar Ligi çeyrek finale kalma mücadelesinde Valencia Mestella Stadı'nda Serie A'nın lideri İnter ile 0-0 berabere kalarak adını çeyrek finale yazdırmıştı. Fakat bu maçtan çok karşılaşmanın birtiminde çıkan olaylar geceye damgasını vurdu.

Maçın bitiş düdüğüyle birlikte saha bir anda karıştı. Valencia'lı ve İnter'li oyuncular bir anda ringe fırlayan dövüşçüler gibi birbirlerine girdiler. Yedek oyuncuların da karıştığı kavga soyunma odalarına kadar taşındı. Olayın başlangıcı Valencia'nın yıldız orta saha oyuncusu Carlos Marchena'nın İnter'li Nicolas Burdisso ile orta sahada kavgaya tutuşmasıyla başladı. Daha sonra kavgaya yedek kulübesinden Valencia'lı David Navarro da katılırken saha bir anda dövüş ringine dönüştü.

Bakalım bu olaylardan sonra UEFA nasıl bir ceza verecek?
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

2 dia 2 muerto

Zaten İnterle Valencia arasında bole bı kavga  çıkmstı daha önce Adriano geçirmişti yumrugu

eRe

dunku kavga manyaktı ama.bı anda herkes bırbırıne gırdı.ınterlı bı kac oyuncu valencıa nın soyunma odasına gırdıkten sonra kamera kesıldı.acaba ıcerde noldu kı
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

SATUKBLADE

walla dehşetli burnu kırıldı interli bi oyuncunun
valencia kalsın inter ihraç alsın :)

alper_1903

türk takimi olsaydi bütün avrupa ayaklanirdi ya
Besiktasim senin icin herseyimden vazgecerim...

carsi52

Doru sölüyorsun valla türk takımı olsaydı bütün avrupa ayaklanırdı.Fazla bişe olmaz yırtarlar yine sanmıyorum fazla bişe olcağını.
Bölünür senin için uykular!

husoeagle

futbol sahalarında görmek istemediğimiz olaylar bunlar :)

ugur24

az önce bjk tv gösterdi..ben yeni izledim..olayları başlatan inter oyuncusu burdisso..navarro geçirmiş ona çok iyi olmuş..maç sonunda soyunma odasıda baya karışmış..ama orada olanları izleyemedik..bence valencia ceza almamalı..bütün suç inter oyuncularında..valencia oyuncuları tamamen tahrik edilmiş..

alper_1903

:)   burun yapmadim cünkü burdissonun burnu kirildi
dedigin gibi ya kendi kasindi navarroda kasidi
Besiktasim senin icin herseyimden vazgecerim...