Ana Menü

fıkra 1

Başlatan aras_daglı26, Mart 06, 2007, 13:11:16

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

aras_daglı26

bırgun bilim adamları ve medyumlar hitlerin ruhunu  amazc altınalır bulmaktır (nazı altınalrı) cağırır cıa mosad kgb ve mit te ordadır önce cıa girer 2 saat kalır isvicrenin basel kentinde der bilemez ardından mosad 3 saat kalır kudustde der bilemez kbg girer 1 gun kalır berlinde der bilemez mit girer
1gun kalır yok 2 3 4 5 kalır 1 hafta kalır tam basın mensupları içeri girrecekken mit başkanı cıkar gomleği kan içinde yaka paça dfağımış sigarasını gösterir ve ateş ister basın mensupları meraklıdır sorar alman meclisinin altında der medyum ve bilim adamları şaşırı nasıl bildiniz diye sorar
sıgaradan bir fırt ceker ve zor oldu ama konuşturdur [EDİT] der
VATANSEVER TURKUN ATEŞLE İMTİHANI

SATUKBLADE

kelime hataları var ondan bişey anlayamadım

Dem@

ben sana türkçe mealini yaparım

aras_daglı26

duzeltiyorum
Bırgun bilim adamları ve medyumlar hitlerin ruhunu cağırlar amaç nazi altınalır bulmaktır ve hitlerin ruhu gelir cıa; mosad; kgb ve mit te ordadır önce cıa girer 2 saat kalır isvicrenin basel kentinde der bilemez; ardından mosad cıa inat 3 saat kalır kudustde der bilemez; kbg girer mosad ve cıa inat 1 gun kalır berlinde der bilemez ;mit girer
1gun kalır yok 2 3 4 5 gun  kalır 1 hafta kalır tam basın mensupları içeri girecekken mit başkanı cıkar gomleği kan içinde yaka paça dağılmış sigarasını gösterir ve ateş ister sıgarasını yakar  basın mensupları meraklıdır ve yerini bulup bulamadıklarını sorarlar ve mit başkanı beklenen cevabı verir alman meclisinin altında der medyum ve bilim adamları şaşırı nasıl bildiniz diye sorarlar mit başkanı sıgarasından bir fırt ceker zor oldu ama konuşturduh p*******ki der.
yanlışlıktan dolayı özür dilerim
VATANSEVER TURKUN ATEŞLE İMTİHANI