Ana Menü

Yekta=5 milyon euro

Başlatan [KralKartal], Ocak 06, 2011, 15:03:13

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

[KralKartal]

Yekta = 5 Milyon Euro! Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa'da, transferin gözde ismi Yekta'nın bonservisi fiyatı 5 milyon avro olarak açıklandı.
Kulüp futbol şube sorumlusu Mehmet Süha Sidal, yaptığı açıklamada, Yekta için bazı transfer teklifleri aldıklarını belirterek, ''5 milyon avroyu getiren Yekta'yı alır'' dedi.

Yekta'nın orta sahada çok yaratıcı bir futbolcu olduğunu kaydeden Sidal, ''Yekta, orta sahada oynadığı zaman etkili olabilen bir futbolcu. Bu sezon ilk yarıda genelde santrfor oynadığı için bu özelliklerini tam olarak ortaya koyamadı. İkinci yarıda kendisi orta sahada nasıl bir futbolcu olduğunu herkese gösterecek. Yekta, yaratıcı oyunculuğunun dışında yaptığı pres ve savunmayla da takıma büyük katkı sağlıyor. Bize bu futbolcu için ligdeki bazı takımlardan çok ciddi teklifler geldi. Ancak biz Yekta'nın büyük takımlarda oynamasını istiyoruz'' diye konuştu.

Mehmet Süha Sidal, transfer çalışmalarının devam ettiğini ve bazı yabancı oyuncularla anlaşma noktasına geldiklerini dile getirerek, bu futbolcuların kısa sürede takıma katılacağını sözlerine ekledi.

Kaynak: AA
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

CR7

he necip de 12 milyon €!
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

NoPasaran

Yabancı sınırlaması kalkmazsa 5 te olur 10 da
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

keskinli

az bile demisler
töbe töbe
millet sagacak inek ariyor
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

carsi52

Yuh ya ayıp ediyorlar gerçekten..

Hem Türk futboluna hem oyuncuya.
Bölünür senin için uykular!

Ersin Develi

beckyZWICKY

Dün Emenike

Bugun Yekta

Sadece Komik.

Bu kafayla türk futbolunda bi bok yere gelemez anadolu takımları yöneticileri, ve zincirden ister istemez etkilenecek olan türk futbolu.
tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..

Cem Goren

altın kapılarımız kan oldu tayfun

carsi52

Alıntı yapılan: Cem Goren - Ocak 06, 2011, 19:07:38
ne içmiş lan bu

Bişey içmişe benzemiyor bişey çekmişe benziyor sanki..

İçipte böyle kafa yapan bişey yok diye biliyorum  :D
Bölünür senin için uykular!

[KralKartal]

Alt yapidan yetistiririm

3-4 futbolcu yetistiremiyormuyuz? Yada gelecek vaad eden futbolculari transfer etmek lazim
kiralik oynatip, kazandirmak lazim.

Geriye kalanlarida yabancilarla doldururuz zaten.

5 milyona 5 tane piril piril yetenekli genc aliriz, aralarindan 2 tane tutar herhalde :)
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

NoPasaran

Beşiktaş'a transferi gündemde olan Yekta Kurtuluş LigTv muhabirine açıklamalarda bulundu.
İşte o açıklama;
"Büyük takımlardan kulübe gelen teklif var. Ama buna karar veremem. Schuster beni ve Sezer Öztürk'ün oyun stilini beğeniyormuş bunları duymak bana gurur veriyor.  Kulübüm benim için 5 milyon avro istiyor. Açık konuşmak gerekirse ben olsam kendime bu kadar para vermem. Bu benim fiyatım değil, çok fazla. Kulüpler bu miktara daha iyi futbolcular alabilrler".

- BEŞİKTAŞ'TA RAHATLIKLA OYNARIM -
"Türkiye'ye yabancı getirlecek ise Beşiktaş'ta gelen transferler  gibi olmalı. Bu transferler herkesin daha çok çalışmasına neden olur. Eğer ben Beşiktaş'a gidecek olsam siyah beyazlı  formayı çok rahat giyerim." diyerek sözlerini bitirdi.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

CR7

herkes bunun farkında ama fb ve topuz transferi yüzünden,gökhan ünal transferleri yüzünden bu fiyatlar bu kadar artıyor işte. köybaşı ve tabata transferleri de buna sebep bir başka neden.

3 büyük kulüp anlaşacak 2,5'tan üste çıkmayacağız diyecek.

ama uyulacak buna. şerefsizlik yapılmayacak.
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)