Ana Menü

Kralkartal.com Forum Cup 5 | sampiyon Altin Portakal |

Başlatan [KralKartal], Kasım 21, 2010, 21:19:35

0 Üyeler ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

eRe

Alıntı yapılan: NoPasaran! - Aralık 17, 2010, 23:45:28
Oyuna şike karışmıştır kardeşim  :muha

Erdem Ayrıca Havada, Karada, Denizde , Oyunda , Forumda

Düşmanımsın  :ahaha :ahaha :ahaha

sana da satalım abi hemen birilerini
;D

bak van der vaart ı da ıhsan abıye 15e sattım ;D
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

carsi52

Alıntı yapılan: NoPasaran! - Aralık 17, 2010, 23:45:28
Oyuna şike karışmıştır kardeşim  :muha

Erdem Ayrıca Havada, Karada, Denizde , Oyunda , Forumda

Düşmanımsın  :ahaha :ahaha :ahaha

:ahaha :ahaha

Bölünür senin için uykular!

NoPasaran

ohoooo

Bizim çocuklarda gecesini gündüzüne katarak çalışıyorlar ligte dönenlere bak  ;D

Lig bitince Oyuncularımla Gurur duyduğumu söyleyen bir basın toplantısı düzenleyeceğim  :ahaha
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

carsi52

Lig boyunca sadece 1 transfer yaptım yahu sadece 1 ;D

Ondada adımız şikeye karıştı iyi mi..

Volkan abinin takımı bizim takımın üstünden rant sağlamaya çalışıyor aklı sıra bizim takımın üstünden adını duyurcak ;D

eRe

butun oyuncularım satıklıktır arkadas :D kendımı rencıde ettım bak ;D
www.erdemeksi.com

NoPasaran

Oyuncularımla konuştum

"Hocam özel antremana gerek yok dediler, bu lig onlar için yenide başlamış"

;D

**Kaan 1 transfer diyorsunda abi aldığın adam dünyada ilk 5 e giriyor  ;D

21 e sat o zaman  :muha
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

eRe

FC ERE Basın açıklaması :

Bugun gerceklesen transferler sonucu hıcte hos olmayan bazı tepkıler olusturuldu kamoyunda.Buna karsılık futbolda transferın oldugunu ve degerı verıldıgı takdırde bu sezon hıc bırsey ortaya koymayan ve FC ERE gıbı bır kulubun buyuklugunu tasıyamayan oyuncularımızı satabılecegımızı bır kez de buradan duyurmak ıstıyoruz..
Van der vaart ve Inıesta nın ısımlerı basarı ıcın yetmemekte ve kulubumuze katkıları bulunmadıgı ıcın satılmıstır.

FC ERE...
www.erdemeksi.com

CR7

:D

teklif ettim :D

bir futbolcu daha alabiliriz oyuncu elden çıkarırsak

onda değerinin çok üstünde veririm ha ;D
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

CR7

Alıntı yapılan: L_James_23 - Aralık 18, 2010, 00:01:49

o teklifi çektim :D

daha iyi bi teklifle geldim :D

eRe

Alıntı yapılan: L_James_23 - Aralık 18, 2010, 00:03:58
Alıntı yapılan: L_James_23 - Aralık 18, 2010, 00:01:49

o teklifi çektim :D

daha iyi bi teklifle geldim :D

daha gecen gun aldım o adamı 12 ye :D bıraz oynasın adam ya :D veya dur bakıyım transfer lıstesınde oynayacak adam varsa satıyım :D
www.erdemeksi.com

carsi52

Alıntı yapılan: NoPasaran! - Aralık 17, 2010, 23:54:49
Oyuncularımla konuştum

**Kaan 1 transfer diyorsunda abi aldığın adam dünyada ilk 5 e giriyor  ;D

Yönetimin başarısı abi tak bi emir 20'ye kapattılar işi ;D

NoPasaran

Yüce Kralkartal Kamuoyuna ;

Kurulduğumuz 2007 senesinden bu zamana kadar NoPasaran! Spor Klubunun tek bir amacı vardı, oda Kamuoyununda takip ettiği gibi Şampiyonluk. Ancak onca özveri ve çabaya karşı gelmeyen başarının sonuçları araştırıldığında gerek forum kültürü, gerek ülke futbolu açısından hiçte tasvip etmeyeceğimiz olayların meydana geldiğini üzülerek görmekteyiz.

Şampiyonlukların gelip geçici olduğu ancak çalınan emeğimizin paha biçilemez olduğunu kamuoyuna belirtmek isteriz.

Meclis Şike ve Araştırma Komisyonunun 18.12.2010 tarihli 325/45526 sayılı yazılı açıklamasında çok ciddi bulgular bulunması bizim bu lige artık kendimizi veremeyeceğimizi ortaya koymuştur. Belgelerdeki onlarca ciddi iddaadan sadece 3 maddesini kamuoyunun dikkatine sunuyoruz.

"1 - Ligte bir dönem sıkıntılı dönem Geçiren "NoPasaranSpor" yaklaşık 7 gün (7 hafta) önce Defans oyuncusu istemi ile FC ERE klubunden 2 tane savunma oyuncusu istemiş ve verilen teklifler yaklaşık olarak 11 er milyon euro olmasına rağmen teklif red edilmiştir..

2- Ancak aynı dönemde NoPasaranSpor klubunun ezeli ve ebedi Düşmanları KralFatsa ve AltınPortakal Klublerinin oyuncuların özelliklerine bakarak ligimizce "bedava" tabir edilen fiyatlarla oyuncu almışlardır.

3- Yine yapılan incelemde FC ERE klubunun Ligin İkinci yarısına şike ve şaibe karıştırmak için lige "iş olsun" diye girdiği tespit edilmiş olup, elindeki süper kadroya rağmen son sıralarda yer almasının başka açıklaması bulunamamıştır. Ve Kamıoyundan saklamak için kötü gidiş gerekçe gösterilmesi Ülke Futbolumuz adına Komisyon olarak "komik ve utanç verici" bulunmuştur

Yüce Meclisimize saygılarımızla"

Yukarda Meclis Araştırma Komisyonun raporundaki maddelerden sonra Bu Lig için fazla olduğumuzu düşünüp, bundan sonraki maçlarımıza sadece formalite amaçlı çıkacağımızı bilmenizi ister, sene sonunda görevimize devam edip etmeyeceğimize karar vereceğiz..

Kamuoyuna Saygıyla Duyrulur

NoPasaranSpor Klubu Adına
Menejer Di Stefano Pasa

;D

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

[KralKartal]

Erdemden bende 3 kere istedim vermedi veya anlasamadik ama suan satti
ona onerdigim alternatif vardi cunki

DRENTHE satiliktir, ilgilenenlere, kadromda sans bulamadi. Orta sahaya iyi takviye olur
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

eRe

Bugun NoPasaranSpor Klubunun yaptığı açıklamalar sonucu bir açıklama yapma gereği duymuş bulunmaktayız.

Öncelikle 2007 den beri bu ligte şerefiyle mücadele eden takımımızı sattığı oyuncular sonucu çok ağır hitamlarla eleştirilmesine kayıtsız kalmamız beklenmemelidir.

Öyleki bugun 20 milyon taraftarı olan bir kulubü böyle ucuz bir hakarette bulunmak sadece biz yönetime değil kayıtsız şartsız bizi destekleyen milyonlarada hakaret olduğunu belirtmek isteriz.7 hafta önce gelen transfer tekliflerini reddetme sebebimiz o günün şartlarında o oyunculara ihtiyaç duymamız ve kupada halen iddamızı devam ettirmemizdi.Ancak bugun gelinen noktada hiç bir hedefimiz kalmadığı ve oynadığı bütün maçlarda vasata yakın bir performans gösteren oyuncuları satmamız bizim takdirimize kalan bir harekettir.

Ayrıca ortasahamızda bugun 8 oyuncunun olduğunu ve sadece 3ünün ilk 11 de başladığını düşünürsek yapılan eleştirilerin sadece başarısızlıklarını gündemi oyalayarak kapatmaya çalışan NoPasaranSpor Klubunun ''saçmalıkları'' olarak ad edebiliriz.

Van der vaart ve İniesta yı satmış olmamıza rağmen şuan transfer teklifi edilen Anderson ve S.Ramos a gelen teklifleri kabul etmemiş olmamızı da buradan kamoyuyla paylaşmak istiyoruz..

Bugun adımızı ''şike'' gibi bir kelime ile birlikte kullanabilen NoPasaranSpor Klubu yönetim ve menejeri Stefano Pasaya TCK tarafından 5237 Sayılı TCK.nın 125. maddesinde düzenlenmiş olan HAKARET ve TAZMINAT DAVASI açtığımızı kamoyuna saygıyla duyurulur..
www.erdemeksi.com

CR7

Alıntı yapılan: [KralKartal] - Aralık 18, 2010, 00:32:49
Erdemden bende 3 kere istedim vermedi veya anlasamadik ama suan satti
ona onerdigim alternatif vardi cunki

DRENTHE satiliktir, ilgilenenlere, kadromda sans bulamadi. Orta sahaya iyi takviye olur

abi bir teklif yapacağım
ama transfer listesinin altında yapacağım teklif
fikrin?