Ana Menü

Nuri Şahin'den tokat gibi cevap

Başlatan BJK_Kübra, Ekim 16, 2010, 11:18:31

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

BJK_Kübra

A Milli Futbol Takımımızın genç oyuncusu Nuri Şahin, takımı Dortmund'un Köln'ü deplasmanda yendiği maçta hem takımını sırtladı, hem de sahada kendisiyle Almanya-Türkiye maçının skorunu hatırlatıp alay eden Podolski'ye attığı golle unutamayacağı bir ders verdi.

Bundesliga'da şampiyonluk yarışının iddialı ekiplerinden Dortmund, Nuri'nin son dakika golüyle deplasmanda Köln'ü 2-1 mağlup etti. Mainz'ın hemen arkasında ikinci sırada giren Dortmund, Lucas Barrios'un 20. dakikadaki golüyle öne geçti ve üstünlüğünü devre arasına  korudu.
İkinci yarıda Köln aradığı golü Lukas Podolski'yle 82. dakikada buldu. Maç bu skorla biticek denilirken Nuri Şahin, 90.dakikada Köln ağlarını sarsarak takımı  altın değerinde 3 puan getiren isim oldu. Dortmund, bu sonuçla puanını 21'e yükselterek maç fazlası ve averaj farkıyla liderliğe koltuğuna oturdu.

PODOLSKİ - NURİ ATIŞMASI
Karşılaşmada milli futbolcumuz Nuri Şahin ile Alman milli takımında forma giyen Lukas Podolski arasında atışma yaşandı. Karşılaşmanın 82. dakikasında Köln'e beraberliği getiren golü kaydeden Lukas Podolski, karşılaşmada milli oyuncumuz Nuri Şahin'e bulunduğu sert  müdahalenin ardından, 3-0 Almanya üstünğü ile biten Almanya - Türkiye karşılaşması ile ilgili gönderme yaparak, eli ile 3 işareti yaptı. Maçta 90. dakikada attığı golle takımına galibiyeti getiren milli oyuncumuz Nuri Şahin ise attığı golden sonra Podolski'ye doğru koştu ve önünden kayarak gol sevincini Podolski'nin önünde yaşarken, Polonya asıllı Alman oyuncuya unutamayacağı bir cevap verdi.
Karşılaşmanın ardından gol sevinci ile ilgili açıklamalarda bulunan milli oyuncumuz Nuri Şahin, şu ifadeleri kullandı: "Olayı fazla büyüymek istemedim. Birazcık duygusaldı."

Elbet Bir Gün Toprak Olup Gideceğiz, BEŞİKTAŞLI Doğduk BEŞİKTAŞLI Öleceğiz...

www.bbskd.org

KeePSaKe

Since 1903

KeePSaKe

Eyvallah abi sağol :)

Güzel hareket çekmiş Nuri helal olsun Podolski mors olmuş görmemezlikten gelmiş :D
Since 1903

carsi52

Ha sen Podolski. Gelme artık istemem seni !

Nuri Şahin sana olan sevgim 10 kat daha arttı yemin ediyorum.
Helal olsun!
Bölünür senin için uykular!

ilhan mansız_melis

:D Güzel yapmış be :D

Nuri maçtan sonra el sıkıştık demiş.
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

Banucan

vayyy be çok güzel olmuş :D
Nuri artık benim korumamdasın kardeş kimseye bişey dedirtmem :D :D
FEDA

keskinli

fazla büyütmemek gerek
podolskinin yaptigi türkiye düsmanligi degil
kavgada mac sonucunu hatirlatti
podolskinin kiz kardesi bi türkle beraber
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

keskinli

Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

Ersin Develi

Alıntı yapılan: carsi52 - Ekim 16, 2010, 13:26:35
Ha sen Podolski. Gelme artık istemem seni !

Nuri Şahin sana olan sevgim 10 kat daha arttı yemin ediyorum.
Helal olsun!

Katılıyorum.Podolski çok fena g.t oldu

+18 !

Cem Goren

podolski mal gibi kalırsın işte
altın kapılarımız kan oldu tayfun