Ana Menü

Sergen Yalçın : Fenere gitmem hataydı

Başlatan carsi52, Ekim 15, 2010, 15:26:59

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

carsi52

Sergen Yalçın: 'ye gitmek büyük hataydı

Galatasaray'ı seçmesi halinde UEFA şampiyonluğu yaşayacağını itiraf eden Sergen Yalçın, Fenerbahçe'yi seçmenin pişmanlığını yaşıyor.

Lig Tv'de yayınlanan bir programa katılan eski futbolcu Sergen Yalçın, Fenerbahçe'ye gitmekle büyük bir yanlış yaptığını itiraf etti.

Dört büyük takımda oynayan tek futbolcu olan Yalçın, "Ben aslında dört büyük takımda oynamak istedim. Şartlar beni buna itti. Siirt Jetpa ile anlaştığımda bonservisim şirkete geçti. Fenerbahçe ve Galatasaray beni almak için birbirine girdi. Uçaktan indiğimde birini seçmem gerekiyordu. Ben de sarı lacivertlilerle anlaştım" dedi.

Fenerbahçe'ye gitmenin kariyerindeki en büyük yanlışlardan biri olduğunu iddia eden Sergen, "O dönem Galatasaray'a imza atsaydım, UEFA Kupası'nı alan kadroda yer alacaktım. Daha sonra Avrupa'da önüm açılacaktı. O zamanlar çok iyiydim" şeklinde konuştu.

Alpay'ın Aston Villa'ya gittiği dönem Londra'da olduğunu söyleyen eski futbolcu, "O dönem birçok takımla görüşmede bulundum ancak kısmet olmadı. Futbol dışındaki yaşamım yüzünden Avrupa'ya gidemedim. Burada işler daha farklı yürüyor. Galatasaray'a bir gol attığın zaman kimse gerisiyle ilgilenmiyor" itirafında bulundu.
Bölünür senin için uykular!

keskinli

sende kafa olsaydi barcelonada manchesterde milanda oynardin sergen
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin