Ana Menü

Kralkartal.com Forum Cup 4 | Sampiyonlar Sampiyonu Resul | yeni takim kurunuz

Başlatan [KralKartal], Ekim 11, 2010, 13:59:57

0 Üyeler ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

RCA

kadrom gercekten gecen seneye göre 2 kat daha ıyı.. ama bu sene işler tahmın ettıgım gıbı gıtmıyor..

daha ılk yarının son maçındayızve benım ofansıf ortalamam 94 ..gecen sene sezon sonu 95 ti..

takımım patlayacak ama cok fena patlayacak.. aradakı puan farklarına bakmıyorum hele kı puan hesabı yapmıyorum.. ilk sene sampiyon oldugumda gurkandan şampiyonlugu boyle almıstım ıhsan abıden de almaya calısacagım.. hemde var gücümle..

ama favorim ne dersem diyim ihsan abi ;D
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

Ozan Doğan

valla bende ligde en azından ilk 4-5'e girip kupayı kazanma niyetindeyim ama kadron iyi senin ve sanırım ligde 2. olursun ;)

[KralKartal]

tebrikler yoldasim, kupada iddaam yoktu ama yinede yenmek icin cikmistim.

Lig suan icin daha onemli
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

Simurg

kendime inannamadım 1-0 nasıl yendim yahu ihsan admini şans
hiç beklemiyordum benim forvetler biraz saf ortasaham daha çok gol atıyor :D
q7 gol atmış hiç gol atmazdı sonra yine kart yemiş :D

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

NoPasaran

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

CR7

artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

Ozan Doğan

Volkanla yine berabere kalmışız :D kupadada 3-3 berabere kalıp penaltılarda kazanmıştım bu seferde berabere bitmiş ligdede birimiz 7 diğerimiz 8. sırada bu kadarmı denk olur iki takım :D

NoPasaran

Alıntı yapılan: BlackOzZy - Kasım 02, 2010, 11:30:39
Volkanla yine berabere kalmışız :D kupadada 3-3 berabere kalıp penaltılarda kazanmıştım bu seferde berabere bitmiş ligdede birimiz 7 diğerimiz 8. sırada bu kadarmı denk olur iki takım :D

:D

Beraberlik istemiyordum bu sfeer ya :D

Yenmeye gelmiştik ama olmadı :D
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

carsi52

Vay arkadaş ya birşey demiyorum artık.
Bu oyun harbi adi ya istifa ediyorum ben taraftarlarımıza verdiğim sözü tutamadım.
Bölünür senin için uykular!

Ozan Doğan

Alıntı yapılan: NoPasaran! - Kasım 02, 2010, 14:23:45
Alıntı yapılan: BlackOzZy - Kasım 02, 2010, 11:30:39

:D

Beraberlik istemiyordum bu sfeer ya :D

Yenmeye gelmiştik ama olmadı :D
valla bende yenmek için misafir ettim ama olmadı tek maçımız kaldı o da berabere biterse yuh derim artık :D

RCA

ihsan abiyle aramda 1 puan fark var. yavas yavas geliyoruz.
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

[KralKartal]

bende 4 puan gozukuyor Resul :)

34 ben 30 sen ve Büsra.

Tebrikler Büsra en cekindigim sen ve resuldun, seni gecemedim, sans degil, takimin cok iyi biliyorsun :)
sanada dedim, yenersin beni, biraz yedeklerle cik dedim sakayla ama kurtaramadik, saglik olsun.

Sampiyonluga en buyuk adaysin gozumde Hezarfenspor. Sans degil, cunki tam kadro ciktim :)

[KralKartal]

Alıntı yapılan: carsi52 - Kasım 02, 2010, 15:37:21
Vay arkadaş ya birşey demiyorum artık.
Bu oyun harbi adi ya istifa ediyorum ben taraftarlarımıza verdiğim sözü tutamadım.

2.yari cosacaksin bak sen :)

NoPasaran

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Simurg

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..