Ana Menü

Kralkartal.com Forum Cup 4 | Sampiyonlar Sampiyonu Resul | yeni takim kurunuz

Başlatan [KralKartal], Ekim 11, 2010, 13:59:57

0 Üyeler ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ilhan mansız_melis

Ünlü menajer ilhan mansız_melis takımda başarıyı sağlıyor
BOLTON - Bolton Wanderers harika ileliyor ve ilhan mansız_melis'nin ilham veren rehberliğinde göze hoşgelen bir futbol sergiliyorlar. ilhan mansız_melis menajerinin deneyimi fazla olmadığı için başkan büyük bir kumar oynadıklarını ve ikilemde kaldıklarını ifade etti.Fakat ilhan mansız_melis menajer konuya gerekli açıklamaları getirmekte geç kalmadı ve sözlerini şöyle sürdürdü:''Ortalıkta dolaşan 3-4 yıllık bir çok deneyimli menajerler var ve hepsinin de yaptıkları ortada,hiçbir şey elde edememişler.Benim gelecek adına planlarım ve ideallerim var bunları gerçekleştirmek için yeteneklerimi kullanıp elimden geleni yapacağım,bundan emin olsunlar''dedi

Bolton Wanderers'in performansı kurtlar sofrası'de bir harika.Takımın menajeri ilhan mansız_melis an itibariyle 9 sırada ki bu takımın taraftarları için yeterliden de öte.Gene de,ilhan mansız_melis daha fazlasını istiyor,çok daha fazlasını: "'kaybetme' kelimesi benim lügatımda yok" şeklinde aydınlatıyo ve devam ediyor "Ben her zaman ve her yerde kazanmak istiyorum.Bu oyuncularıma aşılamaya çalıştığım bir mentalite ve şimdiye kadar bunu gerçekleştirmekte oldukça başarılılar."

;D
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

yuNuS1903

Ozan Doğan

Alıntı yapılan: yuNuS1903 - Ekim 29, 2010, 23:27:03
Black-White1903 Başarılar :D

ya ne başarısı takım tepetaklak oldu valla :D tek umudum ikinci yarı takımın oturması yoksa dibe otururuz :D

Ozan Doğan

çok dolmuşum dimi ahahaha  :ahaha

yuNuS1903

benım takımda iyi degl ama hayırlısı bakalm :D

Simurg

Resulden ve ihsan adminden böyle övgüler duymak güzel teşekkür ederim. :D

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

Ozan Doğan

takıma bak be o kadar puan kaybından sonra gel 6-1 kazan sanki bize her yer trabzon diyorlar :D bari 1 gol daha atsaydın be yunus :D bu haftada zorlu maçım var sonra zopzorlusu liderle kupa maçı ;)

KeePSaKe

Kaan 10 kisilik takıma nasıl kaybettin merak ediyorum  ;D
Since 1903

[KralKartal]

resulun puan kaybetmesi bu mac sasirtti beni, ama rahatladim,yenilsemde liderligimi koruyacagim
zorlu deplasman beni bekliyor. Basarilar Resulcum.
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

RCA

Alıntı yapılan: KeePSaKe - Ekim 30, 2010, 12:54:06

danny ı almak ıcın ne kdr bekledım bılıyomusun andac butun hayallerım yıkıldı :(
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

RCA

buarada biliyodum ben yenılecegımı abı.. bugun kaybederım yarın da kaybedebılırım.. bunda benım hatam yok.. bunda sızın daha ıyı olmanız ve benım artık ofm ye ılgısız kalısım var.

ılk yarı toplam tam 4 maglubıyetm oldu gecen sene sezon toplamnda 2 maglubıyetım vardı.. o yuzden lıg kalıtelı.. çekişmeli.. ama senin 1.liğin bunlardan daha belli. :)

seni burada zorlayacak takım kısmen ben olabılırım BELKİ ama bence büşra ve ozan .. neyse yarın kı maçta artı birşey yapmayacagım.. basit oynayacagım..

sanada basarılar USTAM..
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

KeePSaKe

Alıntı yapılan: Resulbjk - Ekim 30, 2010, 16:13:59

danny ı almak ıcın ne kdr bekledım bılıyomusun andac butun hayallerım yıkıldı :(

Eee Resul kardeşim geçen turnuvada da sen bütün futbolcuları almıştın.Valencia yı hatırlatırım :D
Since 1903

RCA

Alıntı yapılan: KeePSaKe - Ekim 30, 2010, 16:26:20
Alıntı yapılan: Resulbjk - Ekim 30, 2010, 16:13:59

Eee Resul kardeşim geçen turnuvada da sen bütün futbolcuları almıştın.Valencia yı hatırlatırım :D

saglık olsun :D para bırıktırelım bızde napalım :)

That's me.

carsi52

10 kişi kalan benim.
8 maç ceza almış Dani Alves nasıl oluyorsa  :-\

2 maçtır kırmızı kart görüyorum.
Bölünür senin için uykular!

[KralKartal]

Resul'u 4-0 yenmisim, kupa maci ve ardindan büsra ile zorlu macim olacak,
kupa macina yedek  agirlikli cikiyorum.

Pato-Vela gibi onemli forvetlerim yedek