Ana Menü

EURO 2012 Almanya-Türkiye [8 Ekim 21:45]

Başlatan carsi52, Ekim 04, 2010, 20:26:24

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

erdibatmaz

yalnız istiklal marşında iyi inlettik. :D
bitti, dağılın.

4-8-15-16-23-42 :P

RCA

kaanın söylediklerine katılıyorum..

ekleyecegım şey ise,mesut almandır. yok gol attıktan sonra sevinmedi diye mutlu olanlar var. tamam adamın kökeni türk.. ama ruhu alman. ne yaparsın?

ayağına mı kapanıcaksın?

sistem yok. ekol yok. oyuncu yok. kaliteli oyuncu yok takımımızda. 'arda' dışında. var mı?
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

Cem Goren

Sözün özü, bu zihniyet devam ettikçe milli maçlar benim için haftasonu Beşiktaş maçı izlememi engelleyen bir parazitten öteye geçmeyecektir. İnsanları milli takımlarından soğutan düzenin dümeninde oturanlara selam ederim.
altın kapılarımız kan oldu tayfun

+18 !

Maçı izleyemedim,beklediğim bir sonuçtu,şaşırmadım.

Grocbenn

Almanya'ya deplasmanda yenilirsin önemli değilde..Futbolumuz bana çoçukluğumun Milli Takımını hatırlattı..Çok silik ve pasif bir takım olmuşuz..

Şu bir gerçek şuan Türkiye'de Arda Turan'ın kalitesinde 1 tane yerli futbolcu yok..Stoper desen bir tane iyi stoperimiz yok...Forvette aynı şekilde bir tane iyi adamımız yok..

Mİlli Takımlar seviyesinde bence hergeçen yıl eriyoruz..Alttan gelen bir tane adam göremiyorum..Bence bunlar iyi yıllarımız yine ilk 2 için oynayabiliyoruz..Yakında bu da olmayacaktır..

keskinli

Alıntı yapılan: Free Idea - Ekim 09, 2010, 00:06:53
Bazı söylentilere göre de, Mesut Özil Kürt kökenli Türk olduğunu söylediği için milli takıma alınmamış. O da gitmiş Almanya'yı seçmiş. Daha önce bu forumda konuşuldu mu bilmiyorum. Ahmet abi gelsin aydınlatır.
cok sasrdim
böyle bi sey duymadim,böyle bi sey dediginide hic sanmiyorum
mesut zonguldakli gurbetci bi ailenin cocugu,yani kürt degilki böyle bi sey desin
mesutun almanyayi secmesini cok tartistik burada
gönül isterdiki türkiyeyi secsin,türkiye icin gol arasin ama almanyayi secti maalesef
bu onu ne iyi insan nede kötü insan eder,onun seciminde kimin katkisi oldu kimin olmadi bilemeyiz
türkiyeye gol atsa bile biz gurbetcilerin gururu olmaya devam edecektir
gurbetcilerden cikan her basarili insan bizim gururumuzdur,bunu anlamak icin gercekten gurbetci olmak gerekiyor
yurt disinda basarili her türk türkiyenin gelecegi icin iyidr,hani derler ya uzayan kol bizden olsun
maca gelirsek hic yorum yapmayacagim.sadece aramizda en az 1 lig fark vardi diyecegim
niye bizim takimimiz bu kadar kötü oynadi anlayamadim
telafisi var,sorumlular cok calismali kadroyu daha iyi kurmali
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

keskinli

mesutun babasinin agzindan bi video var
youtube bakabilirseniz,dakika 1:02 ye bakin,türk oldugunu anlarsaniz
Mesut Özil - Babasi konusuyor!!!
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

[KralKartal]

zaten mesutun agzindan oyle bir video bulamazsiniz,
her neyse adam, iyi futbolcu, ne oldugu onemli degil zaten.
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi