Ana Menü

Eshişehir Rıza Hoca ile yollarını ayırdı

Başlatan ilhan mansız_melis, Eylül 26, 2010, 19:35:30

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ilhan mansız_melis

Üst üste alınan kötü sonuçları değerlendirmek için İbis Otel'de olağanüstü toplanan Halil Ünal başkanlığındaki Eskişehirspor Yönetim Kurulu, Çalımbay'ın görevine son verilmesine karar verdi.
Eskişehirspor'un başında üçüncü sezonunu geçiren Çalımbay ile yolların ayrılmasına karar veren yönetim kurulu, yarından itibaren yeni teknik direktör arayışına girecek. Yönetim kurulu, saha içinde ve dışında disiplinsiz hareketleri nedeniyle takımda huzursuzluk yaratan futbolculara ceza verilmesi kararı aldı.
Sezonun ilk 6 maçında 2 puan toplanmasına tepki gösteren Eskişehirspor taraftarı, dün yapılan Gaziantepspor maçından sonra Çalımbay ve yönetim kurulunu istifaya davet etmişti.
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

NoPasaran

Eskişehirspor'da Rıza Çalımbay'ın görevinden alındığı haberi öğle saatlerinde Anadolu Ajansı tarafından servis edilmişti. Eskişehirspor yönetimi bu konuyla ilgili bir açıklama yaptı.

DHA'nın servis ettiği haber ise şöyle:

Olağanüstü toplanan Eskişehirspor yönetimi, teknik direktör Rıza Çalımbay'ın görevine son verilip verilmeyeceği konusunu ele alıp görüştü. Toplantı sonunda yapılan açıklamada, "Rıza Çalımbay ile yolların ayrıldığı haberi gerçeği yansıtmamaktadır" denildi.AA'nın öğle saatlerinde servis ettiği haber şöyleydi:

Eskişehirspor Yönetim Kurulu, teknik direktör Rıza Çalımbay ile yolların ayrılmasına karar verdi. Anadolu Ajansı'nın muhabirinin aldığı bilgiye göre, üst üste alınan kötü sonuçları değerlendirmek için İbis Otel'de olağanüstü toplanan Halil Ünal başkanlığındaki Eskişehirspor Yönetim Kurulu, Çalımbay'ın görevine son verilmesine karar verdi.

Eskişehirspor'un başında üçüncü sezonunu geçiren Çalımbay ile yolların ayrılmasına karar veren yönetim kurulu, yarından itibaren yeni teknik direktör arayışına girecek. Yönetim kurulu, saha içinde ve dışında disiplinsiz hareketleri nedeniyle takımda huzursuzluk yaratan futbolculara ceza verilmesi kararı aldı.

Sezonun ilk 6 maçında 2 puan toplanmasına tepki gösteren Eskişehirspor taraftarı, dün yapılan Gaziantepspor maçından sonra Çalımbay ve yönetim kurulunu istifaya davet etmişti.
Eskişehirspor Kulubü'nden basın mensuplarının cep telefonlarına geçilen mesajda, olağanüstü toplantıda alınan kararların yarın saat 16.00'da Atatürk Stadyumu'nda düzenlenecek basın toplantısında açıklanacağı duyuruldu. Kulüpten yapılan açıklamada şöyle denildi:
"Olağanüstü toplanan yönetim kurulumuz, Eskişehirspor'un geleceği ve son durumlarla ilgili olarak değerlendirmelerde bulunmuş ve bunlarla ilgili kararları 27 Eylül tarihinde saat 16.00'da Atatürk Stadyumu'nda yapılacak basın açıklamasında basın mensupları ve Eskişehirlilerle paylaşacaktır. Bazı basın organlarında çıkan Rıza Çalımbay ile yolların ayrıldığı haberi gerçeği yansıtmamaktadır."
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

[KralKartal]

Es-Es yanlis yapti ama bazende radikal karar almak gerekiyor...
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

carsi52

Keşke biraz daha sabretselerdi.
Bölünür senin için uykular!

NoPasaran

Eskişehirspor Asbaşkanı Mesut Hoşcan, Atatürk Stadı'nda düzenlediği basın toplantısında, yüksek tansiyona bağlı olarak beyin kanaması geçiren Gaziantepspor Kulübü Başkanı İbrahim Kızıl'ın sağlık durumunun spor camiasını üzdüğünü belirterek, sporun, insanların sağlığını da etkilediğini kaydetti.
Eskişehirspor camiasının yoğun günler geçirdiğini ifade eden Hoşcan, şöyle konuştu: ''Bu sezon çok güzel bir kadro yaptık ve iyi futbolcuları transfer ettik. Bir hedef koyduk, ancak lige iyi başlayamadık. İsteğimiz sonuçları alamadık. Futbol skora endekslidir. Gaziantepspor maçının ardından acil bir toplantı yaptık. Aldığımız bir kararın ardından Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal ve kulüp yöneticisi Mustafa Akören ile birlikte saat 16.30'da İstanbul'a hareket ettik. Süper Lig'e çıktığımız günden bu yana beraber hareket ettiğimiz Rıza Çalımbay liderliğindeki teknik ekibe çok teşekkür ediyoruz. Dün akşam hocamızla bazı konuları detayıyla görüştük. Bir karar verdik, Rıza Çalımbay ve ekibiyle yollarımızı ayırdık. Rıza hocayla yolumuza devam etmeyeceğiz. Rıza hocanın sözleşmesi feshediliyor. Yerli ve yabancı birkaç teknik direktörle görüşüyoruz. Şu an teknik direktör konusunda netleşmiş bir karar yok. Takımımızı Bucaspor maçına altyapı antrenörlerimiz hazırlayacak.''
-''ÜMİT'İN DURUMUNU YENİ TEKNİK DİREKTÖR BELİRLEYECEK''-
Hoşcan, bir gazetecinin ''Rıza Çalımbay'ın takımdan ayrılmasında, kadro dışı bırakılan Ümit Karan'ın rolü oldu mu'' yönündeki sorusunu şöyle yanıtladı: ''Ümit Karan, bizim oyuncumuzdur. Hocanın kadro dışı bıraktığı bir oyuncumuz. Ümit'in takımdaki durumunu yeni teknik direktör belirleyecek. Ümit takımın kaptanı. Ancak, Ümit Karan'ın bazı futbolcuları arayarak iyi oynamamaları yönünde konuşmalar yaptığı konusu söylentidir. Bunu kabul etmiyoruz. Ümit'in böyle oyunlar içinde olması mümkün değil. Böyle olaylar varsa da gereği yapılır.''
Eskişehirspor Basın Sözcüsü Erdal Şahbaz da Esişehirspor'un zamanla olumsuz durumlardan uzaklaşacağını belirterek, Bucaspor maçından iyi sonuç almak için ellerinden geleni yapacaklarını bildirdi.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net