Ana Menü

Öyle bir geçer zaman ki

Başlatan Simurg, Eylül 19, 2010, 11:32:30

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Simurg

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

KeePSaKe

Evet ben de izliyorum çok güzel bir dizi :)

Since 1903

KeePSaKe

Hikaye, 1967 yılında, İstanbul'un eski semtlerinden birinde başlayan ve günümüze kadar sürecek olan bir zamanı dilimini içerir.

Hikayenin odağında Akarsu ailesi vardır. Anılan zaman içinde bu ailenin dağılması, aile bireylerinin bu dağılmadan aldıkları etkiler ve her birinin bu etkiler altında şekillenen hayat hikayeleri sergilenir.

Denizci olan Ali Akarsu'nun, Hollandalı Carolin'le olan aşkı, karısı Cemile Akarsu tarafından öğrenilince, yaşanan büyük sıkıntılar ve  bu durumun yarattığı olumsuz koşullar, Cemile, Ali ve çocukları üzerinde, hayatlarının geri kalanını şekillendirecek kalıcı etkiler bırakır. Hayatla ve birbirleriyle olan mücadeleleri, bir çok  travmanın izlerini taşıyarak, sürer.

Ali ve Cemile'nin üniversiteye gitmekte olan büyük kızı Berrin, liseye gitmekte olan küçük kızı Aylin, Aylin'le aynı liseye gitmekte olan oğlu Mete, bu travmayı kendi hayatları içinde hissederler ve kendi hayat hikayeleri de bu etki altında gelişir.

Ailenin en küçük bireyi olan 6 yaşındaki Osman, bütün bu sürecin içinde olan, etkilenen, gözleyen bir kişi konumundadır. Küçük olduğu için, korunan kollanan, olayların dışında tutulmaya gayret edilen bir durumdadır. Ama bu sebeple, aslında, olayların bütününü görebilen, gözleyebilen ve diğer aile bireylerine oranla, yaşananlara en bütüncül yorumu yapabilecek verilere sahip olarak gelişen biridir. Bu özelliğiyle Osman, 1967'den günümüze uzanan hikayenin, odağında olan kişidir. Ve hikayenin bütünü, aslında Osman'ın hikayesidir. Osman'ın bu niteliği, hikayenin gelişimi içinde derinde olgunlaşacak ve ancak günümüz aşamasına gelindiğinde kendini net bir şekilde açığa vuracaktır.
Since 1903

Simurg

osman çok tatlı bir çocuk süper rol yapıyor.
bakalım inş. böyle güzel devam eder.

BEŞİKTAŞK

CR7

artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

Simurg

kötü kadın uyuz oldum oj bulduk istanbulll :D

BEŞİKTAŞK

ilhan mansız_melis

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

Cem Goren

kım lan bu osman herkes cocugu evlat edınmek ıstıyo ablası olmak hatta annesı olmak ıstıyo
altın kapılarımız kan oldu tayfun

Simurg

Şahane bir oyuncu o yaşta ondan beklenmeyecek bir şekilde oyunculuk yapıyor.

Dünkü bölüm çok güzeldi
Bayıldım diziye

BEŞİKTAŞK

NoPasaran

Dizi güzel ama hep yanlış şeyler   :D
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

BJK_Kübra

harika bi dizi ama çok duygusal ya o ufaklık beni bitiriyo.. bi çocuk ancak böyle rol yapabilir ya helal olsun vala..
Elbet Bir Gün Toprak Olup Gideceğiz, BEŞİKTAŞLI Doğduk BEŞİKTAŞLI Öleceğiz...

www.bbskd.org

KeePSaKe

Since 1903

Simurg

BEŞİKTAŞK

Cem Goren

lan bu osman'ı öyle ağlarken gördüm anneeeee anneeeeee diye çığlık atarken içim parçalandı. türk dizilerini izlerken gülen ben bile ağlıyodum az kalsın odadan çıktım resmen ya :D
altın kapılarımız kan oldu tayfun

BJK_Kübra

Alıntı yapılan: Cem Goren - Ekim 12, 2010, 23:12:38
lan bu osman'ı öyle ağlarken gördüm anneeeee anneeeeee diye çığlık atarken içim parçalandı. türk dizilerini izlerken gülen ben bile ağlıyodum az kalsın odadan çıktım resmen ya :D

aynen yaa bu osman bitiriyo beni.. çocuk bu yaşta harbi oyuncu ya bukadar gerçekçi olamaz yani öldürdü o sahne yine beni..
Elbet Bir Gün Toprak Olup Gideceğiz, BEŞİKTAŞLI Doğduk BEŞİKTAŞLI Öleceğiz...

www.bbskd.org