Ana Menü

Konuların Kilitlenmesi

Başlatan erdibatmaz, Eylül 13, 2010, 14:45:10

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

erdibatmaz

forumda ayrı görüşlerden onlarca insan var. bu insanların fikirlerinin uyuşmadığı ve çatıştığı yerlerde forum yönetimi kendince haklı bir neden göstererek (bazen göstermeyerek) konuları kilitleyerek bir çözüm yaratıyor. daha doğrusu yarattığını sanıyor. fakat bir forum yetkilisinin konuya nokta koyarak konuları kilitlediği noktadan itibaren tartışılması ve çözüme kavuşturulması gereken şeyler havada kalıyor. bu doğru değildir.

dikta rejimi gibi, "ben bitmesini istedim ve bitti" mantığı bizi ileriye götürmez. tartışmaların olmasını engellemek ayıptır. konu sadece şu durumda kilitlenir;
birisi çıkar küfür eder, tartışmanın tarafları birbirini kırar ve dışarıya malzeme verilir.
bu durumun gerçekleşmemesi durumunda konuyu kilitlemek doğru bir davranış değildir.
bitti, dağılın.

4-8-15-16-23-42 :P

Simurg

Doğru dürüst tartışamadığımız için kitleniyor zaten konu.
Saygı yok!
Yapcak bişey de yok!

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

erdibatmaz

o zaman saygı içermeyen mesajlar silinir. bütün tartışma yok sayılmaz. kurunun yanında yaş da yanmaz.
bitti, dağılın.

Simurg

İşte hakaret içerici mesaj silinince dediğin kalp kırılma mevzuları dönüyor.
Siyaset aslında forumda tartışmak kaç senedir.
Yasaktı konusunu dahi konuşamıyorduk.
Bu sene İhsan Adminim bize güvenip açtı
Ama olmuyor malesef.

BEŞİKTAŞK

keskinli

erdi sen kullanilan uslübü begeniyormusun?
ayrica yönetici kitlemese is nereye varir cok iyi biliyorsun uzun süredir buradasin
keske tartisma güzel yapilsada kitleme olmasa,sürekli silmeyle ugrasilmazki
öyle laflar deniliyorki,o laf icin adam öldürülür
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

K.D

ya bi tatile gittim geldim millet birbirne girmiş ben 2 yıldır bu forumdayım ben  yasak olduğunu bilmiyordum önceden siyasetin forumda ama çok mantıklı bir işmiş bu büşra
abla bu yasak olayı tamam ihsan adminim herkese güvenmiş belki ben daha 15 yaşındayım fazla bir görüşüm yok diye şu ana için siyasi konulara uzağım ama herkes bu
referandum,seçim vs. yüzünden birbirini kırıcaksa olmasın rica ediyorum hem zaten bu konular olmadığı zamanda kilitlemeye gerek duyulmuyo bu forum BEŞİKTAŞ forumuydu
KARDEŞLİK forumuydu lütfen abilerim ablalarım biraz daha sakin saygılı olalım şu siyaseti bırakıp beşiktaşımıza dönelim...
I'm on a path of my own...I'm LeGeNd! :)

erdibatmaz

konu açmak beraberinde sorumluluk getirir. ben şimdi bu konuyu açtım. sonra da cevap yazmadan bıraktım gittim, olur mu? olmaz.
o konuda da ihsan abi konuyu takip altında tutmalı ve tansiyonun yükseldiği yerlerde müdahale etmeliydi. üslup biraz makaraya vurulmasıyla konunun, kötüye doğru gitti. ama bu mesajlar orada saatlerce durursa ve kimse müdahale etmezse biri çıkar görüşünü savunur.
bitti, dağılın.

Simurg

7-24 forumda olunması zor iş.
Katılmıyorum .
Kişi kendini bilmiyosa neylesin admin

BEŞİKTAŞK

erdibatmaz

Alıntı yapılan: Simurg - Eylül 13, 2010, 14:59:53
7-24 forumda olunması zor iş.
Katılmıyorum .
Kişi kendini bilmiyosa neylesin admin

kapatıp gidelim o zaman. herkes kendini bilecekse adminler niye var?
bitti, dağılın.

eyup1903

olmus bıtmıs bı konu halk kararını vermıs daha neyn muhabetı donuyor anlamadım hanı bı soz vardır s....... G....... Davası olmaz dıye bıtsın kapsın bu muhabet yoksa gercektenkalp kırılacak

Simurg

Siyaset dışında hangi konusa böyle mevzu oluyor?
Burası beşiktaş forumu.
Adminler sırf cezayla vs.le ilgilenmiyor.
Burada kullandığın tek bi gönder butonunda bile emekleri var.
Adminlik konu aç kitle mevzusundan ibaret değildir.

BEŞİKTAŞK

keskinli

erdi siyasi düsüncelerin kisitlanmasini kimse istemiyor
kimse konular havada kalsin istemiyor
ama olmuyor iste,hemen sranin buranin kullari denmeye baslandi
buna ceza verdik,konu kpanmasa sen satiliksin denecek oda ceza alacak....
amacimiz nopost vermek degil ama bu konu acik kalsin daha bir sürü kisi nopost alirdi
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

erdibatmaz

Alıntı yapılan: Simurg - Eylül 13, 2010, 15:04:35
Siyaset dışında hangi konusa böyle mevzu oluyor?
Burası beşiktaş forumu.
Adminler sırf cezayla vs.le ilgilenmiyor.
Burada kullandığın tek bi gönder butonunda bile emekleri var.
Adminlik konu aç kitle mevzusundan ibaret değildir.

o zaman bi NoPasaran yeter bu foruma. butonları yapar, kod yazar.
asayiş berkemal olsun diye varsınız.
bitti, dağılın.

[KralKartal]

Konuyu keyfimize gore degil, gidisata gore kapatiyoruz, bin kez acikladik, bin kez ayni isimler
konu kilitlenince kontra konu acip, bunu sorgulamak icin caba gostermekte.

Neyi anlamiyorsunuz bilmiyorum, forumda siyaset yasak, bu konuyu tartismaya actik,
baktik sonra kapatalim dedik 12 eylulde acariz, ve forum ile sonuclar ayni mi diye kiyaslariz
diye tekrar acildi.

Is cigrindan cikacagi ve bir cok kisininde no post alacagi bu tartismayi kilitlemeyi uygun gordum.
Edindigim tecrube ile bunu ben uygun gordum, sen gormezsin o baska. Karar tartisilir, tipki
evet veya hayir gibi, ama sonucv ortada olur yine..Sana gore sen hakli, bana gore ben hakli.

Burada istedigini yaz, EVETCI ol veya HAYIRCI ol, degisen birsey olmaz, olan oldu biten bitti..
Bu olacak su olacak, evet veren cahil, hayir veren aptal desenizde ne degisecek?
Bunu zaman gosterecek dedik.. Sen icindekilerini dokmek isteyebilirsin, ama bunun yeri burasi degil artik,
ki tartismayi bile beceremedigimiz bu forumda siyaseti bu nedenle yasakladik iste.
Insanlar ayni dusunemez..

Tekrar diyorum, konuyu aciyorsam, kilitleme yetkiside bendedir, nabiz yokladik, gundeme uyalim dedik,
yanlis yapmisiz tekrar anlamis oldum..

saygilar
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

erdibatmaz

Alıntı yapılan: keskinli - Eylül 13, 2010, 15:06:03
erdi siyasi düsüncelerin kisitlanmasini kimse istemiyor
kimse konular havada kalsin istemiyor
ama olmuyor iste,hemen sranin buranin kullari denmeye baslandi
buna ceza verdik,konu kpanmasa sen satiliksin denecek oda ceza alacak....
amacimiz nopost vermek degil ama bu konu acik kalsin daha bir sürü kisi nopost alirdi

doğru diyorsun abi, tartışmasını bilmeyenler var. ama madem açıldı 18 sayfa oldu, tak diye kapanmamalıydı. en azından kapatıyorum 5 dakika içinde falan denseydi de son bir şeyler yazsaydık. ben tam cevap gönderecekken konu kilitli uyarısı geldi. ha tanımadığın bi adamdan sokak ortasında tokat yemişsin, ha bu. aynı şey.
bitti, dağılın.