Ana Menü

Alkışlar büyük BEŞİKTAŞ savunmasına!!!

Başlatan NoPasaran, Şubat 24, 2007, 21:30:51

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Timurlenk

runje iyimiydi :) :) :)

adama diziyle gol atıyorlar artık iş buralara geldi

NoPasaran

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

alper_1903

tmm runje kötü degildi ama o 3 golden ilkini en azindan cikarabilirdi olaganüstü bi kaleci olsaydi ama degil yani
normal bi kaleci bence

Toraman ile baki ikiside gitsin yeter artik ikisininde yaptiklari torman haftalardir oynamiyo baki zaten acmiyalim bu konuyu
Besiktasim senin icin herseyimden vazgecerim...

burak_bjk

nasıl degildi ya yapmayın defansta toraman ve bakiyle beraber maçın kaderinin değiştirip bizi kahreden isimlerin en başında runjede geliyo.hangi bi topu bilerek çıkardı bi karşı karşıya kalan topu nasıl çeldi bende anlamadım adamlar şut çekiyo bizim runje sans eseri topu tutuyo.bu bakiyle runjeyi takıma getiren adamlar iiçin benim de alkışlarım... :alkis :alkis :alkis :alkis
Bu sevdadan vazgecersek ALLAH belamızı versin....

rico_ pasa

Maçtan sonra diskoya, otelden kumara, şampiyonluk gitti helal olsun futbolculara
Adaletin Bittigi Yerde TÜRK'ÜN Kudreti Başlar.

BjKli_10-ur

Alıntı yapılan: CANER BALLI ÇARŞI İZMİR - Şubat 25, 2007, 03:57:08
HAKLISIN KERİM RUNJE BUGGÜN İYİYDİ AYRICA BAKİNİN OMZUNUN ÇIKTIĞINA SEVİNDİM İNŞALLAH GS MAÇINDA OYNAMAZ

Ya doğru söylüyosun ama Baki olmazsa kim onuycak göbekte zaten Gökhan da yok bu defansla fark yeriz gibime gelio
Sensiz geçen günlerin ...

Timurlenk

Tigana at gözlüğünü çıkarırda Mustafa Doğan'ı görür inşallah.

rico_ pasa

ya fahri iyilesti  o on libero oynar koray da stoper ama tigana bu belli olmaz tutar yine bakiyi oynatır
Adaletin Bittigi Yerde TÜRK'ÜN Kudreti Başlar.

carsi52

Runje ilk golü çok büyük şanssızlıkla yedi.Runje bence kötü bi kaleci değil adam türkiyede resmen alay konusu oldu böle oluncada doğal olarak kötü oynuyo.
Bölünür senin için uykular!

Adriano

Alıntı yapılan: carsi52 - Şubat 25, 2007, 19:54:11
Runje ilk golü çok büyük şanssızlıkla yedi.Runje bence kötü bi kaleci değil adam türkiyede resmen alay konusu oldu böle oluncada doğal olarak kötü oynuyo.

Ya bence Runje'yi biz zorla kaleci yaptık.. Hep deste hep destek adam kaleci kimliğine kavuştu ama bence Beşiktaş'ın kalesini koruyacak kalitede değil..

Alıntı yapılan: rico_ pasa - Şubat 25, 2007, 19:49:29
ya fahri iyilesti  o on libero oynar koray da stoper ama tigana bu belli olmaz tutar yine bakiyi oynatır

Valla ben Ç.Rize'de Fahri'yi izlerken o adamı bayağı beğeniyordum.. Koray Fahri ikiside Rize'den alışkın gibiler birbirlerine beraber oynatılabilir belki..
Uçurumlardan düşmeden tut elimizi..

carsi52

evet bencede ara dönemde gönderilmesi lazımdı ama bide öbür taraftan bak bizim yüzümüzden alay konusu oldu adam.
Bölünür senin için uykular!

NoPasaran

Alıntı yapılan: rico_ pasa - Şubat 25, 2007, 19:49:29

Ne fahrisi ya anlamıyorum..

Kleberson varken fahriylemi oynayacağız
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

burak_bjk

klebersonun kalitesine kariyerine bişey demem ama ilk yarıda oynadığı oyunda performansta ortada iki pas atamıyodu takımda en çok top kaptıran isim oydu.ayrıca bizden ayrılmak için gün sayıyomuş bu şartlarda fahrinin oynaması en iyisi
Bu sevdadan vazgecersek ALLAH belamızı versin....

MeLo

Trabzon gibi deplasmanda 2-0 öndesn.
Basit hatalardan dolayı 3-2 maç veriosn.
Utanç duyulacak bir olay ..!
Yazıklar olsun..!
bJk'm hAyAt sEnsiN ! ...

Hardcore Fan

10 dakikada 3 gol ne demek yol geçen hanına döndük vallaha....
runje de dediklerinize katılıyorum beyler..

adam kalede büyüyemiyo ve zamanlama hatası yapıyo bence bakiyle oynayınca.

bu arada baki de kendi başına bir alem oyuncu.
bence defans şart çünkü bizim gokhan gibi cam bir oyuncumuz var.

Kleberson bence çok iyi oyuncu ama galiba turkiyede mutlu degil. kendini çok yalnız hissedıyo. bilmeme neden.

onun haricinde delgado laf yok ama beklenmedik hatalar yapıyo bence de bunun nedeni ricardo yanında kendini gsötermek istiyo ve bu yuzden hata yapıyo. 2 side buyuk oyuncu ama delgado bence yarısa girmemesi lazım rıcardoya...

neyse

gassay maçında örüşmek üzere.....