Ana Menü

ChangeLog

Başlatan Batuhan, Eylül 01, 2010, 01:21:35

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Batuhan

arkadaşlar merhaba.

artık birbirimizi uzun zamandır tanıyoruz belirli bi samimiyetimiz var.
  her ne kadar ben çoğu zaman yazmaya üşensem de bu aktif olmadığımı   göstermez istatistiklere bakarsanız en uzun online sürelerinden birine   sahip olduğumu görebilirsiniz.
  bu foruma katıldığım dönemden beri neler neler geçti.

hatırladığım kimler var kimler yok.
  unicorn'lar,mdc'ler,karakalem'ler,smyrnian senna'lar,dem@'ler..

ben nedense bu forumu sahiplendim arkadaşlar.yani varlığı sadece aylık   ödenen ücret ve yazdıklarımızdan ibaret olan bir yerde bu kadar zaman   geçirince alıştım ben buraya iyice.

tanıdıklarım,abilerim,kralçarşı zamanından bile konuştuklarım var hala.

bu forumun kalitesinin korunmasını istiyorum ben.şu dönemde özellikle   profillerden post sayısnın ve rütbelerin kalkmasını,en azından tekdüze   bir seviyeye getirilmesini istiyorum.

çünkü forumu bilip bilmeyenler post kasıyor.ben sevmiyorum bunu.hem   görüntü kirliliği.oksijen ve enerji ısrafı.

ve dikkatimi çeken şu ki artık üyeler arası biraz bozulmuş.forumumuzda   siyaset konularının da kaldırılmasını talep ediyorum siyaset yapılmasın .   ve hatta hakaretvari söylencelere
  caydırıcı cezalar verilsin.üyeler arası dostluk kazanılsın.tamam hepimiz   beşiktaş için burdayız konuşmak tartışmak için.scout listeleriyle somut   adımlar da atıyoruz.ama üyeler arası bu tarz tartışmalar ben dahi   birçok üyeyi rahatsız ediyordur eminim.

volkan abi senden bir ricam var,lütfen disiplin konusunu biraz daha ele   al.buraya disiplinsiz demiyorum kesinlikle ama üyeler arası tartışma ve   hakaretlere anında müdahale edilmeli bence.eğer konu kapanır mesajlar   silinirse ben sanmıyorum ki kimse olayın üstüne gidip özel mesajlarla da   tartışmaya devam eder.

bir diğer önerim de foruma avatar zorunluluğu getirilmesi.kemal'in   mesela,avatarı olmamasından kaynaklanan,yazı stilinden kaynaklanan bir   görüntü bozukluğu var bu da düzelse süper olur..

hep mi eleştireceğiz ? biraz da tebrik edelim..

bu kadar yıldır foruma hala emek harcayan,forumun idaresi ve her türlü işleriyle ilgilenen volkan admin'e teşekkürler.  :alkis

ihsan abi,bu kadar yıldır bir kere bile olsun forumda birisine sert davrandığını görmedim,teşekkürler..  :alkis

keskinli , her ne kadar son dönemlerde görmesem de,yaz tatilindendir belki,sonsuz saygım var,teşekkürler.. :alkis

ve üyeler,lütfen abilerim sizlerden rica ediyorum bu güzel ortamı bozmayalım :) ben eminim ki bu forumda şurayı kendisine hobi edinmiş bir kişi yoktur. ha beni bağlamaz lan bana ne forum derseniz de siz bilirsiniz yine.ama lütfen belki birbirinizi hiç görmeyeceğiniz kişilerle tartışmaya girmeyin :)

okuduğunuz için teşekkürler..

Koca hestiy aya bedenem ?

RCA

:ok  batu guzel yazı
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

ilhan mansız_melis

Mesaj sayısının kaldırılmasına katılıyorum.

Daha doğrusu hepsine katılıyorum.Kemal'in ??? ??? ??? :D :D :D :D !!!!!!! yapması açıkçası hiç hoş durmuyor.
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

Cem Goren

tam yerınde olmus helekı su zamanda tam lıgler baslamadan bı ele alınması lazım. malum sımdı maclardan sonra gergınlıkler falan olucaktır ıstemesekde

batu guzel olmus elıne saglık :ok
altın kapılarımız kan oldu tayfun

CR7

gereksiz
çünkü aynı şeyler bazı problemler olduğu sürece devam edecektir.
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

Cem Goren

Alıntı yapılan: L_James_23 - Eylül 01, 2010, 02:28:55
gereksiz

zaten sorun o problemlerde yiğit. onları kaldırmak lazım.

NoPasaran

1- Post kasma denilen durum 1-2 üyede gözlemleniyor ama bunun ne derece sorun olduğunu bilmiyorum. Eşit yapınca bu sefer çok yazan üyelerimiz eşitsizlik oluyor diyor.Ben 200 mesaj atmış bir adamla eşitmiyim diyor bunun ayarlamasını yapmak zor. Ama öneri aldındı değerlendirilecek ..

2- Üyeler arası hakaret konusunda kesinlikel katılıyorum ama konu kilitleyince bu sefer yazan üyelerimize saygısızlık ettiğimizi düşünüyorm..

Ancak bu konuda bir karar alma zamanı geldi ve Şahsi oyum "moderasyona sokmak" yani üyenin mesajlarını onaylamadan yayımlamamk. En erken 30 dk içinde onaylanacak mesajlarla kontrollü sistem gerekiyor. 30 günlük cezalarla çözüme ulaşım olur. Hoş bişey değil ama asıl saygısızlığın bize yapıldığını düşünmekteyim..

Konu kilitlenmesine karşıyım yeniden diyorum..

3 - Avatar zorunluğu konusunda faşistlik yap diyorsun  :D Tamam bunu yapalım herkese zorunlu avatar atayalım. Bugün yarın hallederiz..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

CR7

Alıntı yapılan: Cem Goren - Eylül 01, 2010, 02:29:23
Alıntı yapılan: L_James_23 - Eylül 01, 2010, 02:28:55
gereksiz

zaten sorun o problemlerde yiğit. onları kaldırmak lazım.

muhatabı ben değilim Cem.
benim kimseyle problemim yok
ben yorumumu yaparım
katılıyorsam doğru derim katılmıyorsam kontrfikirimi söylerim.
ama böyle bel altı olunca olmuyor.
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

carsi52

Batuhan foruma fazla yazmadığını ama sürekli online olduğunu yazıları okuduğunu biliyorum.

Demişsin taa kralçarşı zamanından beri tanıdıklarım var evet benimde var bu forum kazandırdı bana çok iyi insanlar kazandırdı banada bu forum çok iyi dostlar arkadaşlar kazandırdı..

Forumun kalitesine baktığımızda çoğu forumdan daha kaliteli olduğunu görüyoruz.

Güzel öneriler sunmuşsun.Mesaj sayısının kalkmaması gerek bence şimdi tabi en fazla senin var gibisinden düşünenler olabilir ama o yüzden değil mesaj sayısı üyenin ne kadar emek verdiğini veya ne kadar uzun süre forumda olduğunun göstergesidir.
Bu forumda mesaj sayısını yükseltmeye çalışmak için mesaj atanların olduğunuda düşünmüyorum kemal hariç.Ama onunda yaşına vermek gerek oda zamanla düzelicek.

Rütbe konusuna gelince hakveriyorum müdavim felan olmamalı bence.

Şuan olması gerek adminlerin yani volkan abi ve ihsan abinin +ahmet abinin adam gibi moderatörler seçmesidir (yanlış kişiler üstüne alınmasın)

Yani volkan abinin olmadığı zamanlar x kişinin olması
İhsan abinin olmadığı zamanlar y kişinin olabilceği gibi.
Bölünür senin için uykular!

Cem Goren

Alıntı yapılan: NoPasaran! - Eylül 01, 2010, 02:29:44
Bugün yarın hallederiz..

genel olarak halledelım abi :)

NoPasaran

Alıntı yapılan: Cem Goren - Eylül 01, 2010, 02:42:45
Alıntı yapılan: NoPasaran! - Eylül 01, 2010, 02:29:44
Bugün yarın hallederiz..

genel olarak halledelım abi :)

Başka konularda 4 kişi var.Ortak karar verilyor. Sadece teknik kısmına tamam diyebilirim.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Cem Goren

anladım abi tamam o zaman

NoPasaran

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

carsi52

Yaş sınırlaması olmuyorsa ki olmasın zaten en azından belli üyelere günlük mesaj atma limiti verilse kötü mü olur ?
Bölünür senin için uykular!

NoPasaran

Askeri yönetim gibi olunmazki arkadaşlar..

Sınır sınır sınır..

Özgür olmadıktan sonra ne anlamı kalır yazıların.

Forumda bu tarz kuralları üyeler koyar aslında. Yani varsa başka üyenin yazıları ile ilgili genel sıkıntı mesajlarla iletmeniz gerekiyor yanlışlarını.Oda düzeltir herhalde.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net