Ana Menü

Kralkartal.com Forum Cup 2010 | ücüncü dalga | sampiyon Resul

Başlatan [KralKartal], Ağustos 30, 2010, 15:22:14

0 Üyeler ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

carsi52

Ben kimsenin oyuncusunu göremiyorum yahu..
Bölünür senin için uykular!

NoPasaran

FANTASY CITY - NoPASARAN FC Keepsake'in karşısına çıkıyor. Eğer Keepsake1903 bu konuda söyleyecek birşeyi varsa bugün bu Kralkartal.com Forum Cup 3 ligindeki hiç birşey FC Keepsake takımının tutkularının karşısında duramaz.NoPASARAN takımını kenara itmek mümkün olmalı.Bununla birlikte,bugün Fantasy City'de heyecan verici bir maç olacak.NoPASARAN FC Keepsake takımına kıyaslarsak göze hoş gelen bir futbol oynuyor ve tarafsız bir izleyici bile oyunun beklenen kalitesini göz önüne alınca bu karşılaşmayı enteresan bulabilir.Herşey bir yana bugünün maçı birbirine denk güçte olan iki takım arasında oynanacak.Bu gerçeğe rağmen,FC Keepsake takımının NoPASARAN karşısındaki maçla ilgili büyük beklentileri var. "Bu maçı kazanabilmemiz gerekir" FC Keepsake takımının oyuncusu Drogba'nin fikri böyleydi ve devam etti "Galibiyetten aşağısına razı değiliz."
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

KeePSaKe

Alıntı yapılan: carsi52 - Eylül 29, 2010, 15:12:25
Ben kimsenin oyuncusunu göremiyorum yahu..

Evet Kaan bende göremiyorum kendi oyuncularım çıkıyor sadece.Transfer teklifi yapıcam yapamıyorum :D
Since 1903

Ozan Doğan

4. lig ne zaman başlayacak varmı bir tarih? yada o tarihi koysak nasıl olur?

NoPasaran

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Ozan Doğan

ya benim lig bitti boş boş bekliyorum ondan dedim :D hani uzun sürecekse başlaması kapak atarım bi yere :D

Simurg

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

RCA

prestijle ben çekişiyorum. bakalım..

onunla olan maçımı yenılırsem şampiyon o olur.
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

NoPasaran

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

KeePSaKe

Bakmıyorum abi artık aynı taktikle çıkıyorum ne denediysem olmadı.Takıma takviye yapıcam kimse satmıyor :D Lig bitecek zaten şimdi daha Yiğit'ten Xavi'yi alabildim  ;D

Xavi'in eaglona'deki cehennem azabı sona erdi. FC Keepsake onu € 31.000.000 paraya aldı ve onu önce takım oyunu oynatacağı adına söz verdirdi.

Rekor transfer yaptım  ;D
Since 1903

carsi52

Alıntı yapılan: Resulbjk - Eylül 30, 2010, 22:38:08
prestijle ben çekişiyorum. bakalım..

onunla olan maçımı yenılırsem şampiyon o olur.

Merak etme kanka çaktım ben 3-0 prestije ;D

Kralkartal21

Çaktım maktım noluyoruuzzz  :D

15 tane şutun bir tanesi bile kaleye tutmuyorsa yenilgiye şaşmayacaksın. Tebrik ederim Kaan.
Büyük bir fırsat teptiğimi söyleyebilirim. :)
Eğer Kaan'ı yenip ardından Resul'u yenseydim liderdim ve böyle bi galibiyet serisi yakalamışken 1. liği kolay kolay kaptırmazdım.

Bu hafta Resul beni yenerse şampiyondur.
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

carsi52

Kubi pardon ya ben o takımı yabancı sandım bizden biri olduğunu bilmiyordum ;D

Yoksa yenmezdim seni valla k.bakma  :D

KeePSaKe

Since 1903

ilhan mansız_melis

Takımla ilgilenemedğim için 6. sıradayım.

Bir ara 1 hafta da olsa liderdim hey gidi günler hey   :ahaha
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.