Ana Menü

Kralkartal.com Forum Cup 2010 | ücüncü dalga | sampiyon Resul

Başlatan [KralKartal], Ağustos 30, 2010, 15:22:14

0 Üyeler ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

[KralKartal]

Antrenman saatleri mac oynandigi zaman oluyor iste..

Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

NoPasaran

her gün aynı saattlerde yaptır yeter :=)
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

RCA

3 tane genc oyuncum satılıkta fazla forma sansı bulamadıkları için oynatamıyorum

jurado,kvist ve romero..

makul fiyatları var.. alabilitesi yüksektiir.. duyurulur =)
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

Ozan Doğan

ne zaman bitiyor lig? benim devame tmekte olan ligim var 5 maç sonra bitiyor yatay geçiş yaparım hemen :)

RCA

orta saha satıcak olan var mı ? :) varsa benle muhattap olabilir..
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

RCA

orta saha satıyorum capel 22 yasında cok makul bır fıyatt :D

That's me.

Ozan Doğan

KeePSaKe

Resul zaten bütün orta saha oyuncuları sende hepsini elimden aldın bu arada Capel'i alıcaktım kim aldı yok transfer listesinde  ;D

Bana acil orta saha oyuncusu lazım...
Since 1903

CR7

artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

KeePSaKe

Hücum olarak biraz daha yüksek istiyorum Yiğit sağol önerdiğin için aslında Valencia için rekor bir teklif yapıcaktım ama sağolsun Resul onu da almış  ;D
Since 1903

KeePSaKe

Since 1903

Ozan Doğan

Alıntı yapılan: KeePSaKe - Eylül 23, 2010, 18:33:13
Alıntı yapılan: BlackOzZy - Eylül 23, 2010, 18:13:16
ne zaman bitiyor lig arkadaşlar?

Ligin 2. yarısına daha yeni başladık...

tamam sağolasın dördüncüyü bekleyelim o zaman :)

NoPasaran

La gazette della Fotomaçın haberine görüne

Resinho, NoPasaran'ın dünyaca ünlü orta saha oyuncusu (92,92) Lucho için baş döndürücü teklif yapmış..

Klupten alınana bilgilere göre Menejer Di Stefano Pasa, kesinlikle oyuncu satmayaaklarını istediği yönünde

;D
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

RCA

Alıntı yapılan: KeePSaKe - Eylül 23, 2010, 18:19:55
Hücum olarak biraz daha yüksek istiyorum Yiğit sağol önerdiğin için aslında Valencia için rekor bir teklif yapıcaktım ama sağolsun Resul onu da almış  ;D

andacc ayıp ettın he alabılırsın benden valencıa yı satarım sana

buarada tam bı kolpa gazeteymıs volkan abı ;D bas dondurucu fıyat peh ;D

That's me.

ilhan mansız_melis

Kadroroyu kuramadığım maçlarda yenilmişim. Tekrar 3-0 kazandım.

Taraftarlar ilhan mansız_melis için kendilerinden geçiyorlar
FANTASY CITY - MelisBjk takımı menajeri ilhan mansız_melis ile çok mutlu, 35 yaşındaki tecrübeli menajer ligin başından beri takımın başında bulunuyor ilhan mansız_melis menajeri yeteri kadar deneyimli değil fakat ona göre deneyim bir dezavantaj değil.Ona göre inanç daha önemli.''bana göre ne kadar deneyimli olursa olsun bir menajer önemli değil,sadece önemli olan yaratıcılıktır''dedi

MelisBjk ilhan mansız_melis'nin liderliği altında gayet güzel gidiyor. "MelisBjk'in oynadığı her maç parti havasında" şeklinde iddia etti ve devam etti "Taraftarlarımız da gerçekten tam bir 12. adam gibiler." ilhan mansız_melis ayrıca takımın performansından da övgüyle bahsediyor: "Çocuklar benim direkfilerimi gayet iyi yerine getiriyorlar ve bunun da meyvesini alıyoruz."

8)
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.