Ana Menü

Diego Wolfsburg'ta! (Borgesblog'tan)

Başlatan CR7, Ağustos 26, 2010, 02:04:46

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

CR7

Dün gece gelmiş Wolfsburg'a ve bugün bir aksilik olmazsa sözleşme imzalanacak.. Ve dostlar iste Misimovic pokeri de yarın başlıyor. Diego'ya ödenilen miktar 15 milyon euro. Geçen sefer son saniyede aksilik çıktıgı için imza atılasıya kadar Misimoviç transferi ile ilgilenilmeyecek ve fakat yarın sözleşme imzalandığında (bence) her şey başlayacak..

Herkes biliyor ki Misimovic'in ilk tercihi Schalke. Dün yazdığım gibi Hoeness onu içeride bir klube vermek istemiyor ve Menajerinin açıklamasına göre Misimovic aynı zamanda Galatasaray ile de anlaştı. Hoeness önce McClaren sistemine cok uygun olan Farfan'ı istedi ama son maçların kurtarıcısı ve golcüsü Farfan'ı Magath vermek istemiyor.. Çok küçük bir ihtimal alternatifi yaratılırsa verebilir ama şimdilik zor.. Dolayısla 'alıcı' Schalke Wolfsburg nezdinde çekiciliğini de kaybetti. Galatasaray'ın klubü ikna konusunda büyük avantaj sahibi iken oyuncu konusunda ikinci seçenek durumunda.. Bakalım ne olacak ?

Yarın Schalke-Galatasaray savaşı başlar..

Bunun dışında Diego'nun gelmesine ben çok sevindim. Eduardo, Mesut, Khedira kan kaybından sonra bu iyi geldi bana. Bir de Misimovic'i Galatasaray alır ve Schalke de bomba patlatırsa tamamdır..

Hoşgeldin Diego der iken hayırlara vesile olasın diyorum kendisine..
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

KeePSaKe

Misimovic Schalke ile 4 yıllık anlaştı diye duymuştum...
Since 1903

ilhan mansız_melis

Misimovic gelmez inşallah Gs'ye.

Hayırlı olsun Wolfsburg için.
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

NoPasaran

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

keskinli

bizim delgadoyu aldigimiz sene 6 milyona bremene gitmisti
1 milyon daha veripte alamadik su adami zamaninda
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

Guti ORÇ.

schalke başkasını aldı misimovic'in gs yolu acıldı.