Ana Menü

Fenerbahçe 1-1 PAOK (İlk maç: PAOK 1-0 Fenerbahçe)

Başlatan CR7, Ağustos 18, 2010, 22:45:13

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

CR7

Alıntı yapılan: NoPasaran! - Ağustos 30, 2010, 17:35:34
Klasik KK tartışmaları..

Yine bireyler birbirine girmiş. :D

yine içinde kim var bil bakalım Volkan abi :D
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

NoPasaran

+18

Peki neden yaptıklrı saygısızlığı görmüyorsun ?

Eşit olmak onların saygısızlığına göz yummakmıdır..

İstanbul Bizimdir..Bunu daha idrak edemeyip yıllardır bel altından vuranlar kendileri..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

carsi52

Hayır tartışıcak bi durum yok aslında ortada.
Adamlar PKK bayrağı açmış ya var mı ötesi ? PKK bayrağı açmış olay bitmiştir ! PKK bayrağı açan insanları savunur hale geldi taraftarlar insanlar.

PKK bayrağını açanları savunanların PKK bayrağı açanlardan ne farkı var ?

*Herkez kimliğinin insan olmasını ister.
Herkez kimsenin toprağının işgal edilmesini istemez.
Çoğu insan işgal ettikçe etmez,çoğu insanın hatta her Türk'e vatanı yeter.
Dünyada ki her insan çoğu insana göre eşittir ama "bazıları" yüzünden artık insanlar illallah demek üzere.
Bölünür senin için uykular!

carsi52

Alıntı yapılan: carsi52 - Ağustos 30, 2010, 17:40:37
PKK bayrağını açanları savunanların PKK bayrağı açanlardan ne farkı var ?

Bu soruya cevap verir ve susarım artık.

YOKTUR !
Bölünür senin için uykular!

eyup1903

"Şimdi FATİH kalksa mezarından, ne ben onu tanırım ne o beni tanır.. Ama İstanbul'u Bizanslılar almış deyip bir daha savaşır..
NECİP FAZIL KISAKÜREK

üstad sanırım noktayı koymuş...

+18 !

Senin yaptığın nedir abi?

Yıllarca onların olan toprakları işgal ettin eyvallah tamam o zamanlar şartlar öyleydi günümüzde de senin elinde kaldı buna da eyvallah.

Olan olmuş geçen geçmiş ne diye daha üstüne gidiyorsun,yok Fatih Sultan Mehmet pankartı açmalar,tekbirle girmeler,Osmanlı bayrağı açmalar falan.

Sen bunları yaparsan tabiki galeyana gelirler tabiki bel altından vururlar senin yaptığın gibi.

Danışıklı dövüşten başka bir şey değildir bu.

+18 !

Bizanslı da olduk anasını satıyım.

Tamam bundan sonra hiçbir şey yazmıyorum.

Herkese iyi forumlar.

KeePSaKe

Paok'luların pkk bayrağı açması bizim Osmanlı bayrağı açmamızla alakalı olacağını hiç sanmıyorum biz açsakta açmasakta adamlar her türlü yapıcağını yapıyor olaylarda çıkarıyor ne kadar şerefsizlik varsa yapıyor nede olsa yunan kanında var pislik yapmak sevmiyorlar bizi bunların savunulcak bir yanları yok...

O bayrağı açtıkları gün bitmiştir benim gözükte Paok taraftarı...
Since 1903

Simurg

Senin osmanlı bayrağı açmanın
mehter marşının çalınmasından farkı yoktur.
Türkiyenin geçmişidir osmanlı
Kimse kalkıpta pkklıların yaptığı o adikle karşılaştırmasın

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

Ozan Doğan

konu kapanmış belkide ama bildiğim konuyuda paylaşmadan edemeyeceğim. o bayrağı açan kişiyi içerideki paoklularda tanımıyordu. yani gate 4 resmi sitesinin admini ile konuştuk bir abimiz ile. kendisinin dediği " biz o bayrağı açanı tanımıyoruz zaten açanda tahrik amaçı açmıştır. onlar yunanistana geldiği zaman getirdiği pankartlarda ( hani girişte paokluların el koyduğu pankartlar ) hep fetihle ilgili şeyler vardı.) diyor. yani bütün paoklulara mal etmek yanlış olur bu olayı. tıpkı bizim içimizdede her kesimden her görüşten insanın olduğu gibi.

IL Capitano

oraya iltica etmis bir örgüt elemanidir kesin, en son helsinki-Besiktas macindada o bayragi acmaya kalktilar, carsi Stockholmden arkadaslar geregini yapmislar. Avrupa maclarinda o insanlarda hep bir bayrak acma istegi oluyor. ayrica yunanistanda örgut elemani yuzlerce insan var.
3-4 yil önce gittigimiz malmö Besiktas macinda bizim bulundugumuz bölumun 5-6 sira ustundede acmaya kalktilar, zannedersem hayatimin en agir tokatini yapistirmistim. 5 olmasa bile 4 parmagimin sekli bayagi bir iz birakmisti. zaten guvenlik 5-10 dakika sonra filan stattan atti o insanlari.
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....