Ana Menü

Trabzonspor Sezon Boyu Takip Topiği 2010-2011

Başlatan Cem Goren, Ağustos 06, 2010, 20:52:54

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cem Goren

trabzon her sene old. gıbı yıne ıyı basladı ama devamı gelır o ayrı
altın kapılarımız kan oldu tayfun

carsi52

Bölünür senin için uykular!

NoPasaran

Alıntı yapılan: carsi52 - Eylül 14, 2010, 01:35:15
7.hafta işimiz zor Trabzonda.

Trabzonsporun arkası çok boş.

Göreceksiniz o maç bizim için çok zor olmayacak..

Kötü fener bile en iyi deplasmanlarından birisini oynadı ilk yarı..

Yeterki YATTARA yı tutalım..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

carsi52

Trabzonspor'da şok istifa..  Ligde yoluna emin adımlarla devam eden Trabzonspor'da beklenmedik bir istifa geldi.. Asbaşkan Hayrettin Hacisalihoğlu, görevini bıraktı..

Hacısalihoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, şunları kaydetti:
''Son dönemlerde Trabzonspor'un yönetiliş anlayışında doğan farklılıklar nedeniyle ve kulübümüzün ulvi çıkarlarını her şeyin üzerinde tutma bilinci ile yürütmekte olduğum Trabzonspor asbaşkanlık ve yönetim kurulu üyeliği görevimden istifa ediyorum.''

KeePSaKe

Kasımpaşaya 7 tane attı Trabzon :D
Since 1903

saldır beşiktaş

Trabzon taraftarının ne kadar gerizakalı bir topluluk olduğunu iyice anlamış olduk.
Taksimde telefon dinlemeleri için eylem yapan bir gruba saldırmışlar idiot herifler.
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

carsi52

Kasımpaşa Fenerden 6 Trabzondan 7 yedi durum böyle olduğuna göre Trabzonu göklere çıkartmaya gerek yok.
Kasımpaşayı yerin dibine sokmak gerek ;D

ilhan mansız_melis

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

carsi52

Vardır elbet bi sebebi durduk yere saldırcak halleri yok.

ilhan mansız_melis

Ogün Samast lafları edilmiş galiba

carsi52

Durduk yere insanlara laf atmamayı öğrenmişsinizdir o zaman umarım.

ilhan mansız_melis

ÖDP İstanbul İl Örgütü üyesi yaklaşık 50 kişilik grup yasa dışı dinlemelere ilişkin basın açıklaması yapmak üzere saat 12.30 sıralarında Galatasaray Meydanı'nda toplandı. Grup, "Dinlemeyin, Gözetlemeyin" yazılı pankartlar ve Başkakan Recep Tayyip Erdoğan, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Işık Koşaner ve Fethullah Gülen'in kepçe kulaklı resimlerinin bulunduğu dövizleri taşıdı.

Bu sırada saat 15.30'da Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu'nda oynanacak olan müsabaka için Galatasaray Lisesi önünde toplanan yaklaşık 100 kişilik Trabzonspor'lu taraftar, ÖDP'li gruba doğru "Kahrolsun PKK" sloganları attı. ÖDP'li grup da taraftarlara zafer işareti yaparak, "Kahrolsun Faşizm" , "Yaşasın Halkların Kardeşliği" sloganlarıyla karşılık verdi. Gerginlik yaşanacağını anlayan Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'ne bağlı polisler, taraftarları çember altına aldı. Bu sırada bazı taraftarlar slogan atan göstericilere pet şişe ve bira şişeleri fırlattı. ÖDP'li göstericiler de kendilerine atılan cisimleri taraftarların üzerine attı. Bazı taraftarlar ise polis kordonunu aşarak göstericilere tekme tokat saldırdı. Yaklaşık 15 dakika süren gerginliği polis cop ve biber gazı sıkarak önledi.

Çıkan arbedede Ulusal Kanal Muhabiri Deniz Çağlayan ve Samanyolu TV Kameramını Huzeyfe Yıldız yaralandı. Başından yaralanan Çağlayan ve yüzünden yaralayan Yıldız, Taksim Eğitim Ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Malsın Ts taraftarı mal

carsi52

Adamlar kötü birşey dememiş ki :D
Kahrolsun PKK demişler işte  :lol

ilhan mansız_melis

carsi52

Ha bu laf insanın zoruna giderse kendilerine hakaret olarak algılar tabi.