Ana Menü

Trabzonspor Sezon Boyu Takip Topiği 2010-2011

Başlatan Cem Goren, Ağustos 06, 2010, 20:52:54

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

CR7

Son Dakika Futbol flaş flaş flaş umutun trabzonspordan ayrılıp touluse gitmek istemesi yönetimi ve şenol güneşi kızdırdı.bunun üzerine trabzon yönetimi umutu yollayıp yerine makukulayı almayı düşünüyor...
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

ilhan mansız_melis

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

CR7

Umut için son karar!
Trabzonspor, Fransa Ligi ekiplerinden Toulouse'un talip olduğu Umut Bulut için son kararını verdi!

Bordo mavili yönetim, Fransa'ya gitmek istediğini söyleyen Umut Bulut'un satılmayacağını açıkladı.

UEFA Avrupa Ligi'nde Liverpool'la oynanacak olan kritik rövanş maçı öncesi gelen teklifin ardından Şenol Güneş tarafından maç kadrosundan çıkarılan golcü oyuncunun takımda kalacağı duyuruldu. 

Trabzonspor'un resmi internet sitesinden yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Liverpool maçı öncesinde yaşanan gelişmeler üzerine transferi gündeme gelen oyuncumuz Umut Bulut'un durumu yönetim kurulumuz ve teknik heyetimiz tarafından değerlendirilmiş, gelinen aşamada bu futbolcumuzun gönderilmesinin mümkün olmadığı sonucuna varılmıştır. Böylelikle Umut Bulut, kulübümüzün oyuncusu olmaya devam edecek ve kendisiyle ilgili tasarruf teknik heyetimiz tarafından uygulanacak."

NoPasaran

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Cem Goren

dun nasıl oynadılar ya ben ızlemedım macı
altın kapılarımız kan oldu tayfun

CR7

kaçırdıklarını atsalar rahatlarlardı. giray'ın bir hatasıyla maç gitti.

carsi52

Tek Giray'ın değil ilk egemen hata yaptı ve girayda hatayı devam ettirdi yoksa maç uzatmaya giderdi.
Bölünür senin için uykular!

ilhan mansız_melis

Trabzonspor gelecek vaat eden genç futbolcusu Barış Memiş'i Karşıyaka'ya kiralık olarak verdi.

Trabzonspor'un genç futbolcusu Barış Memiş, sezon sonuna kadar Bank Asya 1. Lig takımlarından Karşıyaka'ya kiralık olarak verildi.

20 yaşındaki futbolcu, ilk olarak 2007-2008 sezonunda Trabzonspor A takım kadrosuna dahil edilmiş ve o zamanki adı Turkcell Süper Lig'de 9 maçta ilk onbirde oynamış ve rakip kalelere 2 gol atmıştı. Aynı sene Türkiye Kupası'nda da 3 maç forma giyen genç futbolcu, rakip kalelere 1 gol bırakmıştı.

2008-2009 sezonunda 14 maçta sonradan oyuna dahil olan Barış Memiş, o sezon hiç ilk onbirde sahaya çıkamamıştı.

Son olarak geçtiğimiz sezon sadece 1 maçta ilk onbirde oynayan Barış, gol atma başarısı gösterememişti.

CR7

NoPasaran

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Cem Goren

altın kapılarımız kan oldu tayfun

ilhan mansız_melis

Trabzonspor'da attığı gollerle adından söz ettirmeye başlayan Teofilo kıymetlendi.

İspanya'da La Liga'ya bu sezon yükselen ve golcü için rotayı Türkiye'ye çeviren Hercules'in, bir yandan Fenerbahçe ile Güiza için pazarlık yaparken diğer yandan da Kolombiyalı golcüsünü almak için uğraştığı ortaya çıktı.

İspanyol ekip, Avni Aker'de Liverpool ile yapılan maçta izlediği Teofilo için Bordo-Mavili kulübe resmi teklif yaptı. İspanyollar, 3.5 milyon dolara alınan Teo için Karadeniz Fırtınası'na 4 milyon Euro (yaklaşık 5.5 milyon dolar) önerdi.

NoPasaran

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

ilhan mansız_melis

Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, ellerindeki futbolcu kadrosu ve başında da çok güvenilir bir hocalarının bulunduğunu belirterek, "Ligi Trabzonspor'u sevenleri mutlu edecek şekilde tamamlayacağımızı, sezonu kupalarla bitireceğimizi düşünüyoruz" dedi.

"BEKLENMEDİK 2 PUAN YİTİRDİK"
Hacısalihoğlu, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Trabzonspor'un ligin ilk iki haftasında Ankaragücü ve Fenerbahçe maçlarında arzu ettikleri futbolu ortaya koyduğunu ve sahadan galibiyetle ayrıldıklarını kaydetti. Son oynadıkları Antalyaspor maçında ise beklemedikleri bir futbol sergilediklerini ve 2 puan yitirdiklerini ifade eden Hacısalihoğlu, şöyle devam etti.

SEZONU KUPALARLA BİTİRECEĞİZ
"Antalyaspor maçında arzu etmediğimiz ve beklemediğimiz bir futbol sonucunda karşılaşmayı 1 puanla tamamladık. Ama lig uzun bir maraton. Bu arada Avrupa kupası ve daha sonra da Türkiye Kupası maçlarının devreye girmesiyle oluşan yorgunluklar neticesiyle arzu edilmeyen sonuçlarla karşılaşılabilir. Önemli olan uzun vadede planlanan, düşünülen şekilde ligi tamamlamak. Bizim elimizdeki kadro ve başında da çok güvenilir bir hocamız olduğu için, ligi Trabzonspor sevenlerini mutlu edecek şekilde tamamlayacağımızı, sezonu kupalarla bitireceğimizi düşünüyoruz."

Takımın kadrosunu bozmadan yaptığı takviyelerle sezona başladığını anımsatan Hacısalihoğlu, "Bizim ve Bursaspor'un bu sene diğer takımlardan en büyük avantajı, kadrolarını bozmadan ilave edilmiş yeni oyuncular olması. Biz de bu avantajı kullanarak lige devam edeceğiz. İyi bir kadromuz olduğunu düşünüyoruz. Bu sene eksik mevkilere alınan oyuncularında çok katkı sağlayacağını düşünüyoruz. Tabii ki zirve için en iddialı takımlardan biriyiz" diye konuştu.

UMUT BULUT OLAYI
Fransa'nın Touluse takımına transferi gündeme gelen ve takımın sadece Liverpool ile yaptığı maç öncesi kadroya alınmayan Umut Bulut olayına değinen Hacısalihoğlu, "Umut hadisesi yaşanmaması gereken bir şeydi. Ama profesyonel futbol yaşantısında bu tip hadiselerle karşılaşabilirsiniz" ifadesini kullandı.Bu olaydan herkesin ders çıkarması gerektiğini vurgulayan Hacısalihoğlu, şunları kaydetti:"Bunlarla karşılaştığınız zaman alacağınız bir takım neticeler var. Gerek futbolcu, gerek teknik direktörümüz, gerekse yönetimimiz ve herkesin alacağı bir takım dersler var. Daha sonra bu tip hadiselerle karşılaştığımız zaman ki muhtemelen birçok kez karşılaşılacaktır, insanların daha hazırlıklı, tedbirli ve temkinli olması gerekir. Bu tecrübede olmamız gerekir. Birçok defa yaşanmış olmasına rağmen bu hadisede maalesef arzu etmediğimiz gelişmelerle karşılaştık. Biraz da basın kanalıyla olay gereğinden fazla abartıldı. Şimdi bundan dolayı bir ceza gerekir mi, tabii ki bu tamamen teknik direktörün inisiyatifindedir. Ne şekilde kullanır bilemiyorum. Bu konuda hocanın bir önerisi olursa yönetim de bunu değerlendirir."

"BEŞİKTAŞ İLE TRABZONSPOR ARASINDA GEÇER"
Hacısalihoğlu, daha önce Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat'ın (şampiyonluk yarışı Galatasaray ile Fenerbahçe arasında geçer) biçimindeki sözlerinine karşılık olarak, Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener'in esprili ve güzel bir açıklamasının olduğunu belirterek, "Başkanımız, (Galatasaray ve Fenerbahçe'nin 3. ve 4'üncülük arasında yarışı olur, zirve için biz ve Beşiktaş mücadele ederiz) dedi. İşin esprisi bir yana, hakikaten öyle olması muhtemel bir lig yaşanır diye düşünüyoruz" dedi.

Adnan Polat 2

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bordo-mavili ekibin Stuttgart'a giden Mauro Camoranesi ile temasa geçtiği ve transfer teklifinde bulunduğu Arjantin asıllı İtalyan oyuncu tarafından açıklandı.

Camoranesi, El Confidencial Gazetesi'nde yaptığı açıklamada, "St. Etienne, Brescia, Hercules, Birmingham ve hatta Trabzonspor'dan da teklif aldım. En ilgi çekici olan Türkiye'dendi. Bu teklif üzerinde çok düşündüm" dedi.