Ana Menü

İspanya La Liga 2010/11 | Şampiyon Barcelona!

Başlatan CR7, Temmuz 22, 2010, 19:47:56

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

IL Capitano

ama nasil bir kadro var bu realde ya; benzema, özil, ramos, carvalho, ronaldo, higuain,alonso,marcello yani say say bitmiyor. eger morinho istedigini oynatirsa 5 yil ispanya ve avrupada real ambargo koyar kupalara.
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

carsi52

Real Sociedad 1-2 REAL MADRİD

Di Maria,CR7
Bölünür senin için uykular!

beckyZWICKY

Alıntı yapılan: Cem Baba - Eylül 12, 2010, 12:06:39
ama nasil bir kadro var bu realde ya; benzema, özil, ramos, carvalho, ronaldo, higuain,alonso,marcello yani say say bitmiyor. eger morinho istedigini oynatirsa 5 yil ispanya ve avrupada real ambargo koyar kupalara.

Valla abi buna bakarsan;

Messi,iniesta,xavi,David Villa falan filan.. Barçanın kadrosunun daha iyi olduğu bana göre aşikar. Üstelik uyumlarıda harika.. Tam oturmuş harika bir iskeleti var..
tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..

IL Capitano

haklisin kardes ama Morinho bu real takimina sistemini oynatabilirse, muhtemelende yapacaktir. 5 sene kupalara ambargo koyarlar. bu sezon cok asiri bir beklentim yok aslinda. tabii Morino 5 sene kalir mi oda var. Barcelonayla su anda karsilastirmak yanlis olur. seneye yapilabilir, zaman lazim.

Cem Goren

a.madrid-barcelona macı bugunmu
altın kapılarımız kan oldu tayfun

CR7

artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

Ozan Doğan

barça-1 s.gijon-0
yalnız benim en hoşuma giden nokta zaman geçiren kaleciye 38. dakikada sarı kart çıkmasıydı. ulan bizde kaleciye kart göstermek için 85. dakika beklenir daha öncesinde kart mart çıkmaz adamlar kısadan kesiyor hesabı :))

IL Capitano

Gutiden dolayi reale daha sicak bakmaya basladim, bilmiyorum neden? isvecce her turlu takimin bulundugu bir sitenin besiktas bölumune bakiyoruz. hergun real madrililer girip gutiden bahsediyorlar, maclarimizi takip ediyorlar. stream filan sormalar. tabii bide Benzema var orda. bence dunyanin en iyi forveti olabilecek bir futbolcu.

CR7

Real bu sene götürür bu ligi..

NoPasaran

Alıntı yapılan: Cem Baba - Eylül 23, 2010, 16:54:37
Gutiden dolayi reale daha sicak bakmaya basladim, bilmiyorum neden? isvecce her turlu takimin bulundugu bir sitenin besiktas bölumune bakiyoruz. hergun real madrililer girip gutiden bahsediyorlar, maclarimizi takip ediyorlar. stream filan sormalar. tabii bide Benzema var orda. bence dunyanin en iyi forveti olabilecek bir futbolcu.

benzema :o

Yok artık Cem :D
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

IL Capitano

senin nobreyi 5 katlar 10la carpar  :ahaha

saka bir yana cok begeniyorum, zaten real bos adam almaz. juventusta cok görmek isterim.
tabiiki herkesin dusuncesi farkli olabilir.

CR7

Real Madrid Teknik Direktörü Jose Mourinho, alışılanın dışında davranarak Barcelona'ya övgüler yağdırdı.

Real Madrid'in teknik direktörü Jose Mourinho, Portekiz spor gazetesi Record'a verdiği demeçte, ''Kimliğini arayan bir takımız'' dedi.

Portekizli teknik adam, ''Bu kimlikte en önemli şey kazanmayı bilmektir. Bunu elde etmek için zamana ihtiyacım var. Daha iyisini yapan var mıdır bilmem ama bu kadar kısa zamanda bunu başarma kabiliyetine sahip değilim'' diye konuştu.

Real Madrid'de kupalar ve prestij aramadığını, sadece iyi şeyler yapıp başkalarını mutlu etmek istediğini kaydeden Mourinho, kariyerinde bu zamana kadar yaptıklarının kendisine büyük rahatlık verdiğini söyledi.

Real Madrid'in en büyük rakibi olan Barcelona için ''Ona bakınca kazanma kabiliyeti olduğunu görüyorsunuz, mükemmel bir takım'' diyen Mourinho, ''Barça''nın La Liga ve Şampiyonlar Ligi'ni kazanmaya en yakın  adaylardan biri olduğunu belirtti.

Mourinho, Real Madrid'in yıldızı Cristiano Ronaldo için ise ''Üzerinde herhangi bir sorumluluk yükü olmadan, onun fark yarattığı bir takım yaratmayı umuyorum'' değerlendirmesinde bulundu.

IL Capitano

m.topal atmis valencianin ilk golunu.

ilhan mansız_melis

Real Madrid Teknik Direktörü Jose Mourinho yıldız oyuncu Ronaldo hakkında açıklamalarda bulundu.

Real Madrid Futbol Takımı'nın teknik direktörü Jose Mourinho, ''Hırsı, disiplini ve takım anlayışı, Ronaldo'yu vazgeçilmez yapıyor'' dedi.

Mourinho, bugün oynanacak Deportivo La Coruna maçıyla ilgili basın toplantısında, Ronaldo'nun takımındaki tüm arkadaşlarından fazla çalıştığını ve bu oyuncunun ''dokunulmaz'' olduğunu söyledi.

Bu yıl hücumda yetersiz kalmakla eleştirilen takımının performansından memnun olduğunu ifade eden Mourinho, bu eleştirileri yersiz bulduğunu ve yeteri kadar gol pozisyonuna girdiklerini kaydetti.
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

Cem Goren

Hafta içi şampiyonlar Ligi'nde Rubin Kazan ile deplasmanda 1-1 berabere kalan Barcelona, bu kez kendi evinde Mallorca'yla 1-1 berabere kalarak haftanın sürpriz sonucuna imza attı.

he bu arada meraklısına Real Madrid:5 Deportıvo:0
altın kapılarımız kan oldu tayfun