Ana Menü

Adriano Correia Barcelona'da

Başlatan saldır beşiktaş, Temmuz 17, 2010, 12:20:58

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

saldır beşiktaş

Katalan ekibi geçen sezon sıkıntı yaşadığı sol bekteki ihtiyacını Sevilla'nın Brezilyalı oyuncusu Adriano Correia'nın işini bitirerek giderdi.

Barcelona, Sevilla'nın Brezilyalı oyuncusu Adriano'yu renklerine bağladı !.. Katalan kulübünden yapılan açıklamada 9.5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığı Sevilla ile anlaşıldığı duyuruldu !..

Barça, Valencia'dan David Villa'yı aldıktan sonra ikinci transferini de gerçekleştirdi ve Sevilla'nın Brezilyalı sol kanat oyuncusu Adriano'yu renklerine bağladı !.. Sol bek olarak da görev yapabilen başarılı oyuncu, orta sahada da farklı bölgelerde görev yapabiliyor. Barcelona'nın bu transfer için 9.5 milyon Euro bonservis bedeli ödediği açıklandı. Adriano cumartesi günü Barcelona'ya gelerek resmi sözleşmeyi imzalayacak.

Barcelona iki sezon önce yine Sevilla'dan Daniel Alves'i transfer etmişti. Ramon Sanchez Pizjuan'da 4 sezon geçiren Adriano Correia, 2 UEFA KUPASI, Avrupa Süper Kupası, İspanya Kral Kupası ve İspanya Süper Kupası başarılarını tatmıştı.

Kaynak: Lig TV
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

CR7

http://www.youtube.com/watch?v=rkNM7WvvLTQ

hayırlı olsun. Maxwell-Abidal'in ardından Adriano güzel oldu.
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)