Ana Menü

#14 Haz. Guti

Başlatan erdibatmaz, Temmuz 12, 2010, 17:56:37

0 Üyeler ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ersin Develi

Beşiktaş'ın İspanyol yıldızı Guti Hernandez, twitter'dan önemli mesajlar verdi.
Hazır olmadığı gerekçesiyle İstanbul'da bırakılan Beşiktaşlı Guti,
dün terör ve deprem nedeniyle twitter'dan yazdıklarıyla adeta bazı kişilere ders verdi.

İspanyol futbolcunun terör nedeniyle yazdıkları şöyle: "Siyaset ile nefreti tetikleyen ikiyüzlülerden bıktım. Hissetmek ve yaşamak...
Hayatta önemli olan budur. Bu ülke bunları hak etmiyor. Umarım kısa süre içinde kendini toplar ve hak ettiği yeri bulur.
Buna yeter diyelim."

Van'da yaşanan deprem konusunda da yorum yapan Guti, "Depremde hayatını kaybedenler nur içinde yatsın.
Geride kalanlara ise tüm desteğimi ve işbirliğimi iletmek isterim. Bu deprem de gösterdi ki hayat bazen hiçbir şeye değmiyor.
Belki bizden çok uzakta bir yerde oldu. Ancak bizim de başımıza gelebilirdi. Herkesin bir kaderi var ve onu sadece Allah bilir" diye yazdı.
(İnternet Spor)

ilhan mansız_melis

Doğum günün kutlu olsun Guti.
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

Brestgerfich

31 Ekim 1976 Guti / 31 Ekim 1979 Simao :)
Mutlu yıllar abiler :)
Bugün YorumBlog'u ziyaret ettiniz mi?

ERHUN

Senior career*
Years           Team                  Apps†   (Gls)†
1994–1995   Real Madrid C   12   (3)
1995–1996   Real Madrid B   26   (11)
1995–2010   Real Madrid           387   (46)
2010–   Beşiktaş           23   (7)

ERHUN

Menajeri İstanbul'a gelmiş. Amerika'da bir takımla anlaşırsa gidecek yoksa futbolu bırakacakmış.

Brestgerfich

Alıntı yapılan: ERHUN - Kasım 08, 2011, 10:26:23
Menajeri İstanbul'a gelmiş. Amerika'da bir takımla anlaşırsa gidecek yoksa futbolu bırakacakmış.

Bence her iki durum da Guti'nin bittiğinin kanıtıdır.

CR7

İspanyol Vavel sitesinin haberine göre Beşiktaş'ın eski yıldızı Guti Juventus ekibiyle anlaştı. Sitede yer alan habere göre  Juventus'un Guti'nin orta sahadaki beyni Pirlo'nun yedeği olarak takıma transfer edileceği yazıyor. İspanyol oyuncunun Çin ya da Duabi takımlarından birisine gitmeyi planlarken son anda böyle bir teklif gelmesi kendisini bile şaşırttığı yazılmış.

Juventus'dan gelen bu çağrı üzerine 1 Ocak itibariyle transferi gerçekleşecek. Juventus Guti ile yarım sezonluk anlaşma yapacağı ve sezon sonunda performansına göre tekrar masaya oturulacağı belirtilmiş. Habere göre İspanyol yıldız  Torino'da Fornaca Kliniğinde sağlık kontrolünden geçtikten sonra imza atacak.

Site kendinden o kadar emin yazmış ki haberi biz yine de buraya bir not düşelim Guti dün twitter'dan 'Şu an için kesin birşey söylememe. Dubai seçeneğimi de koruyorum. İmzadan sonra net konuşabilirim' diye mesaj atmış...
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

IL Capitano

Conte de oynatamazsa onu kimse oynatamaz. Ama bu haberi baska bir yerde göremedim.  ???
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

ERHUN

Akşam akşam aklıma geldi birden. Deli etti bizi, sorumsuzluğu çıldırttı falan ama şimdi düşünüyorumda, bu takımdan Guti geçti bee. Kariyerine bakınca Real Madrid B, Real Madrid ve Beşiktaş...

Brestgerfich

Valla adı bile anılmıyor artık Erhun.
Ailton'unkinden farksız oldu Beşiktaş kariyeri.

ERHUN

Alıntı yapılan: Brestgerfich - Ocak 22, 2012, 22:33:30
Valla adı bile anılmıyor artık Erhun.
Ailton'unkinden farksız oldu Beşiktaş kariyeri.

Öyle tabii ama ne bileyim.
Önce Guti şimdi "bence" sıradaki Simão. Düşünüyorum biz mi yanlış yapıyoruz yoksa onlar mı?

CR7

Guti'de biz yanlış yaptık çabuk harcadık.
Simão'da sorun kendisi. bir şey oynamıyor.
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

Brestgerfich

Takım sahadayken şampanya kadehleriyle, kız arkadaşıyla partilerden poz vermeseydi Yiğit...
Guti konusunda Beşiktaş'ın bi yanlışı yok bence. Çok bile sahiplendik. O kadar haber çıktı, hep habercileri, televizyonları, gazeteleri suçladık. Satılmış dedik, renkli dedik. Guti'nin "alınmış" olduğunu, ne kadar "siyah-beyaz" olduğunu hiç sorgulamadık.

NoPasaran

Galatasaray maçı sonrası ben im için bitmişti mesela
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

[KralKartal]

Gutide adamlik vasifi biraz farkli, bak RAUL adamin dibi, ama GUTI buraya tatile gelmis, manitalarla gezdi gitti
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi