Ana Menü

Inter Milito ile nikah tazeledi

Başlatan pAscAliAnUmut, Temmuz 08, 2010, 23:47:27

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

pAscAliAnUmut

Serie A ekiplerinden İnter'in, Arjantinli futbolcusu Diego Milito ile kontrat yenilediği açıklandı.

Futbolcunun menajeri Fernando Hidalgo, anlaşmanın tamamlandığını ve Buenos Aires'te Milito tarafından imzalanmasının ardından İtalya Futbol Federasyonu'nun bilgilendirileceğini söyledi.

İnter'in, Şampiyonlar Ligi'nin kazanılmasında büyük rol oynayan futbolcusuna ne kadar ödeyeceği konusunda bilgi verilmedi.
Efsane yazdın tarihe Beşiktaş
Aşık oldum renklerine Beşiktaş
Ölüm olsa dönmeyiz bu yoldan
Canım feda olsun sana Beşiktaş

+18 !

Tam İtalya Ligi'ne göre bir golcü ama Inter'de oynadığı için sevemiyorum.

carsi52

Sizcede benzemiyorlar mı ;D ? Ben çok benzetiyorum..
Bölünür senin için uykular!

ilhan mansız_melis

Evet benziyorlar.

Sergen'e katılıyorum yorumda ama Arjantin'li olduğu için sevebiliyorum bu adamı ;D
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

NoPasaran

Militoya bayılıyorum..

Benim için santrafor bu adamdır..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

ilhan mansız_melis

Ya Volkan Abi santrafor tam olarak ne oluyor ? Benim kafamdaki santrafor tipi şudur : Forvet bölgesinin en ilerisinde oynayan sürekli gol arayan oyuncu.Mesela Drogba,Villa,Torres,Bobo gibi doğru mu bi açıklasan ;D

NoPasaran

Alıntı yapılan: ilhan mansız_melis - Temmuz 09, 2010, 22:32:14
Ya Volkan Abi santrafor tam olarak ne oluyor ? Benim kafamdaki santrafor tipi şudur : Forvet bölgesinin en ilerisinde oynayan sürekli gol arayan oyuncu.Mesela Drogba,Villa,Torres,Bobo gibi doğru mu bi açıklasan ;D

Santrafor, futbolda oyunuların sahadaki mevkilerine göre verilen isimlerden birisidir.Santrafor gol atma amacında olan ve orta sahanın ilerisinde görev yapan futbolculara verilen isimdir. Türkiye'de yıllardır aynı anlama geldiği sanılan forvet ve santrafor tamamen birbirinden farklı kavramlardır. Şöyle ki: Santrafor, uzun boylu olan golcülerdir. Çok fazla top ile oynamak zorunda değillerdir.Yani santrafor forvetin hemen önünde görev yapan oyuncudur.

Son vuruşları,güçlü oluşları, hava hakimiyetleri ön plandadır.Şota Arveladze,Hakan Şükür, Ümit Karan,Mert Nobre ,Eto'o,Semih Şentürk,Mehmet Yıldız,Fernando Torres,Didier Drogba,Fatih Tekke,Harry Kewell , Mehmet Batdal bilindik santrafor tipi oyunculardandır.

Wikipedi böle demiş..

Benim için satrafor. En ilerdeki adamdır. Gol atmak için konulan adamdır. İster uzun boylu olsun, ister kısa boylu..

Wikipedi kewella santrafor demiş ama alakası yok bence. Kewell Forvettir. Forvet demek, gol atma planı niçinde olan ileri uçtaki adamdır. Aslında Delgado , tabata, alex, hagi gibi.Gol atar pas verir pozisyon yaratır..

Ama santrafor gol atar. Baros, Bobo, Drogba vs vs vs  ;D
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

CR7

Santrafor = CF (Centre forward)

Drogba-Luca Toni-Peter Crouch-Fernando Torres-Van Nistelrooy-Van Persie-Nobre vs vs vs :)
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

NoPasaran

Ama ben forumlarda forvet lazım derken santrafordan bahsediyorum sonra yanlış anlaşılmayım..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

CR7

Alıntı yapılan: NoPasaran! - Temmuz 09, 2010, 22:49:04

Santrafor, futbolda oyunuların sahadaki mevkilerine göre verilen isimlerden birisidir.Santrafor gol atma amacında olan ve orta sahanın ilerisinde görev yapan futbolculara verilen isimdir. Türkiye'de yıllardır aynı anlama geldiği sanılan forvet ve santrafor tamamen birbirinden farklı kavramlardır. Şöyle ki: Santrafor, uzun boylu olan golcülerdir. Çok fazla top ile oynamak zorunda değillerdir.Yani santrafor forvetin hemen önünde görev yapan oyuncudur.

Son vuruşları,güçlü oluşları, hava hakimiyetleri ön plandadır.Şota Arveladze,Hakan Şükür, Ümit Karan,Mert Nobre ,Eto'o,Semih Şentürk,Mehmet Yıldız,Fernando Torres,Didier Drogba,Fatih Tekke,Harry Kewell , Mehmet Batdal bilindik santrafor tipi oyunculardandır.

Wikipedi böle demiş..

Benim için satrafor. En ilerdeki adamdır. Gol atmak için konulan adamdır. İster uzun boylu olsun, ister kısa boylu..

Wikipedi kewella santrafor demiş ama alakası yok bence. Kewell Forvettir. Forvet demek, gol atma planı niçinde olan ileri uçtaki adamdır. Aslında Delgado , tabata, alex, hagi gibi.Gol atar pas verir pozisyon yaratır..

Kewell'ın alakası yok
Kewell,Nihat,Villa,Eto'o,Rooney gibi oyuncular SS yani second striker ya da secret striker (emin değilim) gizli forvet,2.golcü gibi bir şey
Rooney santrfor da olabilir :D

Robinho da mesela SS :)
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

ilhan mansız_melis

Alıntı yapılan: NoPasaran! - Temmuz 09, 2010, 22:49:04

Wikipedi böle demiş..

Ya ben de senin gibi biliyorum ama alıntı yaptığın yeri okudum daha önce kafam karıştı.sağol

Bak senden yeni bişey öğrendim sayılır yine :D

NoPasaran

Yorum benimki..

Bence diyelinm..

Kelimelere takılmaya gerek yok bence  :muha
Aşk bu Aşk !

volkanca.net