Ana Menü

Unutulmaz Film Replikleri

Başlatan Cem Goren, Haziran 23, 2010, 20:34:51

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Simurg

http://www.dailymotion.com/video/xakjxy_selvi-boylum-al-yazmalm-son-sahne_shortfilms

ilyas:asyam.. al yazmalım..
asya(iç ses): samet baba demişti.. onu babalığa seçmişti.. sevgi neydi? sevgi iyilikti, dostluktu. sevgi emekti.. (cemşit'e doğru yürümeye başlar)
ilyas:asya..
asya, samet ve cemşit'le giderken bir durur, döner. ilyas'a bakar;
asya(iç ses): durursam bir daha kurtulamam..
ilyas(iç ses): ziyanı yok, gülüşü yeter bize..
asya(iç ses): yüreğim kaydıysa günah mı?
ilyas(iç ses): çamura saplansam yardıma gelir misin?
asya(iç ses): elini tuttum.. sıcacıktı.. yüreği elimdeymiş gibi..
ilyas(iç ses): elinden tutuversem benimle gelir mi?
asya(iç ses): seninim işte.. alıp götürsene beni..
ilyas (aldırma gönül ile giderken): elveda asya.. elveda selvi boylum al yazmalım elveda.. bitmemiş türküm benim..

Selvi boylum al yazmalım

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

+18 !

Kafası idam olacağı sehpada cellat baltayı kaldırdığında "Özgürlüüüüüüüüüüükkkkkkkk!" diye bağıran William Wallace unutulmaz..

Braveheart - Cesur Yürek

carsi52

Alıntı yapılan: +18 ! - Haziran 24, 2010, 12:06:14
Kafası idam olacağı sehpada cellat baltayı kaldırdığında "Özgürlüüüüüüüüüüükkkkkkkk!" diye bağıran William Wallace unutulmaz..

Braveheart - Cesur Yürek

Evet çok güzeldi gerçekten o sahne :)
Bölünür senin için uykular!

Delirdik

Alıntı yapılan: Free Idea - Haziran 23, 2010, 21:21:13
People should not be afraid of their government
The government should be afraid of their people.

insanlar hükümetlerinden korkmamalıdırlar.
Hükümetleri halklarından korkmalıdır.

bu maskenin altında etten daha fazlası var.
bu maskenin altında bir fikir var!
ve fikirler kurşun geçirmez!..
| җ  ģǿĸнªп  җ | Beşiktaş'ım oLey

* Şampiyon BEŞİKTAŞ.!

Simurg

Bizim neslimiz Büyük Depresyon'u ya da Büyük Savaş'ı yaşamadı. Bizim savaşımız ruhsal bir savaş. Bizim depresyonumuz kendi hayatlarımız...
Tyler Durden
"Fight Club - Dövüş Klubü"

"Kibir, benim en gözde günahımdır." Şeytanın avukatı

Tüm umudunuzu kaybetmek özgürlüktür...
Anlatıcı
"Fight Club - Dövüş Klubü"

K.İnanır:Beni seviyor musun?
T.Şoray:hayır
T.Şoray:evet
K.İnanır:YALAN! (Şırrak!)

BEŞİKTAŞK

ilhan mansız_melis

Alıntı yapılan: Simurg - Haziran 24, 2010, 17:56:14

T.Şoray:evet
K.İnanır:YALAN! (Şırrak!)

Ya özür dilerim ama ben hala çok gülüyorum buna bin defa soruyorsun kız sonunda evet diyor bu defa yalan diyorsun.  :ahaha

Senin annen bir melekti yavrum..

Size baba diyebilir miyim !?

;D
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

+18 !

''evet sana sana sana hepinize be... rezil iğrenç yaratıklar.. hiç mi insanlık yok sizde ha? nedir bunlar ha nedir? nasıl yollarsınız bu pislikleri o tertemiz insanlara.. onlar kitap istiyor, kalem istiyor, okul istiyor okumak istiyor.. onlara yardım elinizi uzatacağınıza birde utanmadan, sıkılmadan alay ediyor küçük görüyorsunuz.. aslında alay edilecek küçük görülecek birileri varsa o da sizlersiniz.. hiç bir işe yaramayan asalak gibi yaşayan sizler.. utanacağınızı bilsem yüzünüze tükürmek isterdim ama ondan da anlamazsınız ki siz... ''

Hababam Sınıfı'ndaki Ahmet ;D

Simurg

ziya amca çocuklara palavra sıkmakta.. ;

çocuk: farrah'ı da mı beğenmiyosun?
amca: farrah hangisi? şu dişlek olan mı?
çocuk: evet
amca: en koftisi o be. bakın çocuklar ben amerika'dayken
kazım efendi: nerdeyken, nerdeyken?
amca: amerika'dayken
kazım efendi: haa, amerika'dayken
amca: evet, amerika'dayken... arkadaşlar bi parti veriyolardı saolsunlar beni de çağırdılar. bu farrah mıdır nedir işte o da ordaydı. o zamanlar figürandı tabii. çok asıldı bana ama yüz vermedim karıya.
çocuk: farrah mı asıldı?
amca: evet... böyle karılara fazla yüz vermeye gelmez. :):):)

işte en büyük bombaa!! :

filmin başlarında, henüz adile hanım'la kazım bey ayrılmamışlarken, ziya amca bunların evindedir ve çocuklara palavra sıkmaktadır:
çocuklardan biri: amca anlatsana almanya'da neler yaptın?
amca: almanya'da arkadaşlarla aslan avına çıktık
kazım: ziya almanya'da aslanın ne işi var ulan
amca: olmaz olur mu abi? alman aslanı bu
(çocuklara dönerek) ha nerde kalmıştım. jipten indik, etrafa dağıldık... elimde tüfek ağır ağır ilerliyorum. bi ses duydum, arkama döndüm onu gördüm...bi de ne göriim boyu on metre
kazım: ziyaaa
amca: on metre yoksa da 5 metre var
kazım: ziyaaaaaa
amca: işte aslan kadar aslan, çektim tüfeği bastım... tık... tüfekte kurşun yok. çıkardım çakıyı açtım, atladım aslanın üstüne. karnına böyle tak tak tak
kazım: çakıyla aslan mı öldürdün?
amca: öldürdüm, öldürdüm abi ya
kazım: yeter ulan palavralarınla sabahtan beri çocukların kafasını karıştırıp duruyosun. :))))

"bu ciletiiiiiiiiiiiiiiii
taçsız kral pele,bakenbauer,nadya komanaççi,biricit bardo,ingiltere kraliçesi elizabet, kaleci mıyer, fenerbahçeli cemil kullandı. hepsi de şöhretini bu cilete borçlu! on saniyede susuz sabunsuz traş!" :P

bu da son olsun :

çocuk -hangi partidensin amca?
ziya -daha karar vermedim...bir yandan demirel öbür yandan ecevit; yalvarıp duruyorlar, "partime gel" diye, şaşırdım kaldım yav.
çocuk -milletvekiliği de veriyorlar mı?
ziya -tıhı! tıhı! (toschak geçen gülme efekti) ne milletvekilliği, bakanlık veriyorlar.
çocuk -ne bakanlığı amca?
kazım bey -ne bakanlığı olucak, palavra bakanlığı. :)))

BEŞİKTAŞK

carsi52

Alıntı yapılan: +18 ! - Haziran 24, 2010, 21:05:30
''evet sana sana sana hepinize be... rezil iğrenç yaratıklar.. hiç mi insanlık yok sizde ha? nedir bunlar ha nedir? nasıl yollarsınız bu pislikleri o tertemiz insanlara.. onlar kitap istiyor, kalem istiyor, okul istiyor okumak istiyor.. onlara yardım elinizi uzatacağınıza birde utanmadan, sıkılmadan alay ediyor küçük görüyorsunuz.. aslında alay edilecek küçük görülecek birileri varsa o da sizlersiniz.. hiç bir işe yaramayan asalak gibi yaşayan sizler.. utanacağınızı bilsem yüzünüze tükürmek isterdim ama ondan da anlamazsınız ki siz... ''

Bunları söyleyen kel mahmut değil mi ya :D

Cem Goren

benim babam şıh falan degıldı
benım babam şrfsiz'in biriydi

Vizontele
altın kapılarımız kan oldu tayfun

+18 !

Alıntı yapılan: carsi52 - Haziran 24, 2010, 23:17:28
Alıntı yapılan: +18 ! - Haziran 24, 2010, 21:05:30

Bunları söyleyen kel mahmut değil mi ya :D

Hayır hani bunları söyledikten sonra görev yaptığı okula gidip tekrar inşa ediyorlardı ya okulu ;D

Cem Goren

sen kimseyi oldurdun mu?
bir iki polisi..
yani gerçek insan öldürmedin mi?
(Rezervuar Köpekleri)

onlar sendikalı.
ben de harranliyım!
(Kibar Feyzo)

Çöpçüler Kralı

Kemal Sunal sigara içiyor amirinin karşısında.

Şener Şen: Vazife başında sigara içilir mi
Kemal Sunal: Öyle bir içilir ki, anası bile şe'yapılır.

Gemide Filminde Erkan CAn'ın Napıcaz be Kamil diye başlayan bölümü...

yıne VİZONTELEDEN BIR KESIT...

--suraya bak sehrın heryerınden sular fıskırıyoe barajlar tasıyor ama su yok
--hersey o mutahıt fıkrının oç'lugundan
--fıkrı benım amcaoglumdur nasıl konusuyorsun
--reıs beyde benım dayım sayılı
--ben ona oç dıyormuyum
--demıyorsun çünkü değildir
--ama senın amca oglun olmasa fikriden iyi oç olurdu
--heh soyle temız konus

altın kapılarımız kan oldu tayfun

Simurg

bizim aile'den:
yaşar usta >>münir özkul

yaşar usta-saim beyi görecektim.
sekreter-randevunuz var mi?
yaşar usta-yok.ama yaşar usta derseniz beni kabul eder.çok önemli.
sekreter-hiç sanmıyorum ama bir sorayım.(telefonda) saim bey, yaşar usta diye biri sizinle görüşmek istiyor.peki efendim.(yaşar usta'ya) sizi bekliyorlar, buyrun.
(içeri girer)
saim bey-söyle ne istiyorsun?
yaşar usta-bak beyim, sana iki çift lafım var.koskoca adamsın.paran var, pulun var, herşeyin var.binlerce kişi çalışıyor emrinde.yakışır mı sana ekmekle oynamak.yakışır mı bunca günahsızı, çoluğu çocuğu karda kışta sokağa atmak, aç bırakmak.ama nasıl yakışmaz.sen değil misin öz kızına bile acımayan, bir damlacık saaddeti çok gören.anlamıyor musun beyim, bu çocuklar birbirini seviyor.ama ben boşuna konuşuyorum.sevgiyi tanımayan adama sevgiyi anlatmaya çalışıyorum.hıh.sen büyük patron, milyarder, para babası, fabrikalar sahibi saim bey.sen mi büyüksün.hayır ben büyüğüm, ben, yaşar usta.sen benim yanımda bir hiçsin, anlıyor musun, bir hiç.gözümde pul kadar bile değerin yok.ama şunu iyi bil, ne oğluma ne de gelinime hiç birşey yapamayacaksın.yıkamayacaksın, dağıtamayacaksın, mağlup edemeyeceksin bizi.çünkü biz birbirimize parayla pulla değil, sevgiyle bağlıyız.bizler birbirimizi seviyoruz.biz bir aileyiz.biz güzel bir aileyiz.bunu yıkmaya senin gücün yeter mi sanıyorsun.dokunma artık aileme.dokunma çocuklarıma.dokunma oğluma.dokunma gelinime.eğer onların kılına zarar gelirse ben, ömründe bir karıncayı bile incitmemis olan ben, yaşar usta, hiç düşünmeden çeker vururum seni.anlıyor musun.vururum ve dönüp arkama bakmam bile.
(çıkar)

BEŞİKTAŞK

carsi52

Otel 2
Kız birisini rehin almıştır adamlarda olaya müdahaleye gelir

Kız-Durun çıkış ücretimi ödemek istiyorum
Adam-Ama buna paran yetmez
Kız-Neye param yetmiceğini söyleme satın alamıcağım şey yoktur bu odadaki herkezi satın alıp satabilirim.
Adam-Para için aileni mi arıcaksın ?
Kız-Hayır ! aşağılık herif bu benim param bana bi bilgisayar bul hesap numaramı ve şifremi söylicem isviçre lüxemburg ve men adasında hesaplarım var.Şimdi lanet olası fiyatını söyle inan bana ödeyebilirim.
Adam-Tamam..Pazarlık edelim
Rehin alınan adam-Bu nasıl bir saçmalık !
Adam-İş bu
Rehin alınan adam-Fazlasını öderim !
Adam-Evinde 2.hipotek varken ve kızının okul masrafı varken bu çok masraflı
Kız-Bana rakamı söyle
Adam-Burda tek sorun para değil burda anlaşma yaparız
Kız-Ne tür bi anlaşma
Adam-Buraya gelen hiçkimse birini öldürmeden burdan çıkamaz
Kız-Adamın şeyini kopartır ve eline alır..Bırakın kan kaybından ölsün ! Köpeklere atar :lol

Simurg

ORGANİZE İŞLER (Müslüm)

"Bir: Dayak nedir? İki: Neden atılır?" Cem Yılmaz'ın hiçbir şekilde gülmediği tek filmi. Ve gerçek bir mafya babası nasıl beyazperdede canlanır, onun resmi aynı zamanda. Tabii ki, ilginç bir ayrıntı da ilk filminde "Biz size vuruyor muyuz be abi" diye mafyadan dayak yiyen Cem Yılmaz'ın, son filminde epeyce terfi etmesi.
Asım: Bir insan bu kadar dövülmez ki, adam bayılmış bırak. Bu ayıltıp ayıltıp dövüyor ya...
Müslüm: Şimdi sizin kafanızda iki tane soru işareti var. Bir: Dayak nedir? İki: Neden atılır? Sıradan bir dayakta vücutta iki şey yükselir. Bir, korku. İki ardinal. Ardinal bir hormon. Dayağa karşı olan arzuyu artırıyor. Biz bunu istemiyoruz. Biz istiyoruz ki, kabahatinizi hatırlayın. Sıradan dayağa örnek, sıradan dayak. Yaratıcı dayağa örnek, öğretmenlerimizin cetvelle bize böyle vurması.
Ebru (Müslüm'ün sevgilisi): Yani hálá golf oynadığına inanamıyorum ya.
Müslüm: Ata bindin mi?
Ebru: Bindim.
Müslüm: Bir daha bin.
Ebru: İstemiyorum.
Müslüm: Git, evde plazma seyret.
Ebru: Plazma da istemiyorum.
Müslüm: Bak ben bu saatte golf oynarım.

emrah eve gelir.annesiyle amcasını malum durumda yakalar,olaylar gelişir

emrah:
ama,ama ben seni baba yarısı bilmiştim amca
nuri alço:
şimdi tam baban oldum işte nıhahaha

sezercik-"sizi çok sevdim amca size baba diebilir myim?" :P

BEŞİKTAŞK