Ana Menü

Gurbetci'nin basina gelenler

Başlatan AsA, Şubat 20, 2007, 07:23:29

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

AsA

Almanya'da çalışan gurbetçinin biri Türkiye'ye tatile gelmiş. Arabasıyla İzmir'de gezerken buna arkadan bi araba çarpmış. Şoförler arabalardan inip  hasara bakmışlar. Vuran adam gurbetçiye, "Suç bende. Senin arabanın tamir parasını ben vericem" demiş ve bi tamircinin adresini vermiş. "Sen arabayi tamir ettir. Sakın para filan da ödeme, ben hallederim" demiş. Gurbetçi arabasını verilen adrese götürüp tamir ettirmiş.

İzin süresi bittiğinde bizimki Almanya'ya geri gelmiş. Tesadüfe bakın ki, 2 gün sonra yine bi araba buna arkadan dannn diye vurmuş. Üstelik vuran gene bi Türkmüş. Olay yine aynı şekilde gelişmiş. Vuran adam bi tamirhanenin adresini vermiş ve arabasını tamir ettirmesini söylemiş. Bizim gurbetçi çaresiz kabullenmiş. O arada Alman polisi bunları görmüş ve ne olduğunu anlamak için yanlarına gelmiş. Bizimki her şeyi olduğu gibi anlatmış ve aynı olayın Türkiye'de de başına geldiğini söylemiş. Polisler hemen arabayı polis garajına çektirmişler. Gurbetçinin arabasını paramparça yapmışlar ve sonunda da tam 50 kilo eroin bulmuşlar.

Meğer bu arabaya çarpanlar çeteymiş. Yurtdışına uyuşturucu çıkarabilmek için gurbetçilerin arabalarına arkadan vurup, kendi adamlarının tamirhanesinde uyuşturucu yerleştiriyolarmış. Alman polisi de zaten bu olayı bildiğinden adamların oyununu hemencecik ortaya çıkarmış.

unicorn

Wayy be sisteme bak şeytanın aklına gelmez walla... Yazı için tşk Cenk abi
Ne Olmuş Yani Büyük Adam Olamadıysak,

Hayallerimizi Satmadık Ya !

eyup1903

alper_1903

Ya ne demezsiniz bizim aklimiz zaten bi tek böyle islere calisiyo
bence hicde övünecek bir hareket degil
bende gurbetciyim bizimde bu sene arabamiza carptilar ama biz tamirhaneye götürmedik allahdan :-)
Besiktasim senin icin herseyimden vazgecerim...

DIABLO

tuttum bu bu olayı hayatta aklıma gelmez bakalım daha neler göreceğiz
1 Sehit  için menemeni yakan Atamı özledim.

forzaChelsea

BjKcArsi54

hey allahım yaaa neler var ...

keskinli

ne ulan bu gurbetcilerin cektigi cile :)
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

dishi_eagle

şeytan tüyo alsın türklerden :D
paylaşım için teşekkürler ...

Unforgiven

Kafa sadece böle şeytanlıklara basıyor zaten nerde eski şeytanlıklar :) ;D
Kimbilir sen benim halimde sakinliğimde ne buldun,bense yorgundum kendi kendime sokuldum,uyuya kaldım AKLIMIN İPLERİNİ SALDIM o giderken biran durup peşinden baktım nedersin,umarım beni affedersin nedersin,umarım beni affedersin,belkide terkedip gidersin,nedersin[/b

burak_bjk

harbiden ilginç bi olay ya   ::)
Bu sevdadan vazgecersek ALLAH belamızı versin....