Ana Menü

NBA All-Star maçını, Batı Karması farklı kazandı: 153-132

Başlatan Adriano, Şubat 19, 2007, 19:44:45

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Adriano

İSTANBUL - Cumartesi gecesi çaylaklar maçıyla start alan, Pazar günkü yetenek yarışmasıyla devam eden NBA All-Star Haftasonu, Batı Karması - Doğu Karması maçıyla sona erdi. Las Vegas'ta oynanan ve NTV'den naklen ekranlara gelen 'yıldızların' mücadelesinden, Mehmet Okur'un da formasını giydiği Batı Karması 153-132 galip ayrıldı.

Okur karşılaşmada 4 sayı kaydetti. Salondaki 3 Avrupalı'dan biri olan ve yaklaşık 15 dakika süre alan Mehmet, 2'de 2 şut isabeti, 2 ribaunt ve 1 asistlik performans sergiledi

Thomas Andr Mack Arena'da 15 bini aşkın seyircinin izlediği karşılaşmada, Batı Karması, ilk yarıda 79 sayı atarak ve toplam 52 asist yaparak, bu alanlarda All-Star tarihinin rekorlarına imza attı. Son iki organizasyondan üzgün ayrılan Batı adına 31 sayı, 5 ribaunt, 6 asist ve 6 top çalmayla oynayan Kobe Bryant, maçın en değerli oyuncusu seçildi.

9. kez All-Star olan ve 2002 Philadelphia'dan sonra 2. kez MVP seçilen Kobe Bryant'ın ardından, karşılaşmada en skorer oyuncu, yine Batı Karması'nda 29 sayı kaydeden Amare Stoudamire oldu. Doğu'da ise LeBron James 28 sayı ile oynadı.

MEHMET OKUR'A ÖVGÜLER
İlk kez seçildiği All Star karmasında 4 sayı üreten milli oyuncu Mehmet Okur'a övgüler yağdı.

Detroit Pistons'ın efsane pivotu Bill Laimberr, Okur'un All-Star olmayı kesinlikle hak ettiğini ve şu anda mükemmel oynadığını söyledi.

NBA'de Detroit Pistons formasıyla 12 yıl geçiren, kariyerinde 2 kez şampiyonluk ve 4 kez de All-Star olma başarısı gösteren Laimberr, Okur'un artık bir All Star olduğunu ve ligdeki her oyuncuyla aynı statüde olmayacağını belirtti.

Mehmet Okur'un bu yıl inanılmaz bir basketbol oynadığını ifade eden Laimberr, ''Takımı için büyük sorumluluk alıyor. Çok ribaunt alıp, çok sayı atıyor. Okur, bana göre bundan daha iyi oynayamaz. O, şu anda en üst seviyeye ulaşmış durumda, Türkiye onunla gurur duymalı'' diye konuştu.         

Batı takımının antrenörü Mike D'Antoni de, maç sonrası yaptığı açıklamada Okur'un, takımının ilk yarıda skor üretemeyen tek oyuncusu olduğunu bildiklerini ve telafi etmek için takım olarak hareket ettiklerini söyledi.

Batı takımının yıldız oyuncularından Kevin Garnett de 1998'deki yıldızlar maçında Kobe Bryant'a yardım ettiğini hatırlatarak, ''Aynı şeyi Mehmet için de yapmaya çalıştım. İşe yaradı'' diye konuştu

Bu arada maçta tek %100 isabetle oynayan oyuncu Mehmet Okur'du.. Maçta toplam 2 şut atan oyuncumuz 2de2 yaparak full isabetle oynadı ;D
Uçurumlardan düşmeden tut elimizi..

Timurlenk

valla dün bilerek pas vermediler hele o kobe adisi hiç sevmiyorum bu adamı.

memo'nun sh[kufur otomatik editlenmistir]'la yaptığı şov herkesi acayip güldürdü.

eRe

www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi