Ana Menü

Flaş! Mourinho Resmen Real Madrid'te

Başlatan NoPasaran, Mayıs 26, 2010, 22:49:21

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NoPasaran

Ve beklenen oldu. Real Madrid'den resmi açıklamalar peş peşe geldi. Real Madrid Pellegrini ile yollarını ayırdığını resmen açıklarken yeni teknik direktörünün de Jose Mourinho olduğunu kamuoyuna duyurdu.

İspanya'nın Real Madrid Kulübü, teknik direktör Manuel Pellegrini'nin görevine son verdiğini ve yerine Jose Mourinho'nun getirileceğini duyurdu.

Kulüp başkanı Florentino Perez, bugün yapılan yönetim kurulu toplantısından sonra Pellegrini ile yollarını ayırdıklarını açıkladı. Madrid takımı ile 1 yıllık daha sözleşmesi olmasına rağmen görevine son verilen Şilili teknik adama verilen tazminatın 4 milyon avro olduğu öne sürülüyor.
Florentino Perez, Real Madrid'de tekrardan kulüp başkanı olduktan sonra Cristiano Ronaldo, Kaka, Benzema gibi önemli transferler yapmış, takımın başına da Villarreal'e tazminat ödeyerek Pellegrini'yi getirmişti. Perez, son iki haftadır yaptıkları analiz sonunda Pellegrini'nin gitmesine karar verdiklerini, yerine ise Portekizli teknik direktör Jose Mourinho'yu getireceklerini ifade etti. Perez, Mourinho'nun İnter ile ilişiğinin kesmesini beklediklerini kaydetti.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Cem Goren

su dakıkadan sonra REAL MADRID EFSANESI herkese hayırlı olsun...
Yenı sezonu ıple cekıyorum...
altın kapılarımız kan oldu tayfun

beckyZWICKY

Bugune dek istediğini elde etti ama real madrid ile de edip barçayı gölgede bırakacağını hiç sanmıyorum.
tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..

Cem Goren

CR7

Jose Mourinho İnter gibi bir takımda CL kupasını aldıysa CR9 ile neler yapar düşünemiyorum bile.
Meşhur bir söz var. Barça için o geçerli şu an: "Şimdi onlar düşünsün"
Pellegrini ile başarısız değillerdi ancak Santiago Bernabeu'da Barça'yı yenememeleri sonları oldu.
Keyifli bir lig olacak :)
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

+18 !

Alıntı yapılan: beckyZWICKY - Mayıs 26, 2010, 22:58:43
Bugune dek istediğini elde etti ama real madrid ile de edip barçayı gölgede bırakacağını hiç sanmıyorum.

Bende öyle düşünüyorum..

Kalenin önüne uçak yada tren koymaya benzemez Real Madrid'i çalıştırmak..

Real Madrid gibi bir takımı çalıştırıyorsanız,futbolunuz göze hoş gelmek zorundadır!

NoPasaran

Yahu ilk maç 3 tane atmadımı Barcelonaya..     İkinci maç 10 kişi kalınca ne yapacaktı..   
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

+18 !

Alıntı yapılan: NoPasaran! - Mayıs 27, 2010, 15:42:54
  Yahu ilk maç 3 tane atmadımı Barcelonaya..     İkinci maç 10 kişi kalınca ne yapacaktı..   

Nasıl ve ne şekilde 3 attığını herkes gördü abi..

Cem Goren

Alıntı yapılan: L_James_23 - Mayıs 26, 2010, 23:25:32
Jose Mourinho İnter gibi bir takımda CL kupasını aldıysa CR9 ile neler yapar düşünemiyorum bile.
Meşhur bir söz var. Barça için o geçerli şu an: "Şimdi onlar düşünsün"

CR7

Sky Sport 24'ün haberine göre Inter ve Real Madrid yöneticileri Jose Mourinho'nun kontrat sorununu görüşmek için bir araya geldi fakat görüşmeden herhangi bir sonuç çıkmadı.

Goal.com Türkiye
27 May 2010 20:27:00

Inter'le tarihi bir sezon geçiren ve kulübe üç kupa kazandıran Portekizli teknik adam, Real Madrid ile anlaştığını duyurmuş, başkent ekibi de bunu doğrulamıştı.

Inter Direktörü Marca Branca, Real Madrid Asbaşkanı Jose Angel Sanchez ve Mourinho'nun menajeri Jorge Mendes'in bulunduğu toplantıda Inter'in 16 milyon avro tazminat talep ettiği, bunu da ne Real Madrid'in, ne de Mourinho'nun ödemeye yanaşmadığı bildirildi.

Mourinho'nun Inter'le olan kontratı 2012'de sona eriyor

CR7

Inter Teknik Direktörü Jose Mourinho, Real Madrid'de vatandaşı Cristiano Ronaldo ile birlikte çalışmak için can atıyor.

Goal.com Türkiye
25 May 2010 11:26:00

Mourinho'nun menajeri Jorge Mendes, İspanyol ekibiyle anlaşmak üzere olduklarını açıklamıştı. Portekizli teknik adamın dört yıllık 40 milyon avro alması bekleniyor.

Henüz resmi imzayı atmamasına rağmen Real Madrid teknik direktörü gibi açıklamalarda bulunan Mourinho, "İkimiz de Portekizli'yiz. O, dünyanın en iyi oyuncusu ve ben de dünyanın en iyi teknik direktörüyüm. Önümüzdeki sezon ondan çok şey bekliyorum" ifadelerini kullandı.

Ronaldo'nun saha dışındaki yaşam tarzıyla ilgili sorularını da yanıtlayan Portekizli teknik adam, The Daily Mail gazetesine yaptığı açıklamaların devamında "Kimsenin onu eleştirmeye hakkı yok. Bu kadar çok çalışan ve işini fazlasıyla iyi yapan bir futbolcunun yeni bir Ferrari alması, tatile gitmesi ya da Paris Hilton ile birlikte olması kimseyi ilgilendirmez. O, eşine az rastlanır bir futbolcu" şeklinde konuştu.

şu açıklama mükemmel olmuş..

Guti ORÇ.

"O, dünyanın en iyi oyuncusu"

bu laf konuşulur.

CR7

Alıntı yapılan: Orçun - Mayıs 27, 2010, 21:30:50
"O, dünyanın en iyi oyuncusu"

bu laf konuşulur.

orayı bold'lamamışım :D
tartışma çıkmasın yine
ama haklı bence. ;D

Cem Goren

saldır beşiktaş

Karekter olarak birbirlerine yakıştılar. Jose Mourinho dünyanın en iyi hocası kabul
Yinede önümüzdeki sezon Barçayı geçmeleri zor 2-3 sene içerisinde Mourinho kadroyu tam oturdukdan sonra ciddi şekilde tehdit olur Barça için Ronaldonun Mourinhonun sistemine uyacağını düşünmüyorum Mourinho sevmez Ronaldo gibi topçuları  :)
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan