Ana Menü

Tsl. 34. Hafta Bursaspor - BEŞİKTAŞ [16 Mayıs Pazar] [19:00]

Başlatan Cem Goren, Mayıs 08, 2010, 18:30:04

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

+18 !

Bu kadar mal bir taraftar topluluğu yokk ;D

Sevindiler mallar ya :D

Bursaspor'a da helal olsun!

Cem Goren

ekranı 2ye boldum bakıyorum fener macı berabere bursa onde ama apacıler sevınıyor
;D
altın kapılarımız kan oldu tayfun

[KralKartal]

eksi sözlukten :

11.muhtemelen takımı ateşlemek için taraftarın iiiiki iiiki diye bağırmasını söylemeye çalışmış, fakat hayatının hatasını yapmış kişidir.

h.bingöl : iiiiki iiiiiki ( tezahurat başlatmak ister aklı sıra taraftarın iki iki diye bağırmasını istemektedir.)
f.taraftarı : aha lan iki iki dedi, beşiktaş iki iki olmuş şampiyonuz uleen (yer yerinden oynar fenerliler iki iki diye bağırcaklarına beşiktaş maçı iki iki oldu sanmaktadırlar)

bunun üzerine boku yediğini anlayan hakan bingöl ulan ne yapsamda bu adamlar beni öldürmeden kaçsam diye düşünür ve..
h.bingöl : şampiyon fener ( bu son anons ; ulan bunlar sevinirken kaçarım hamlesidir)

yazık olmuştur.

;D
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

carsi52

Toraman ne yaptın sen ya..Bende milli takım teknik direktörü olsam bende almazdım yani seni herhalde takıma.
Necip resmen dedi ki yollayın finki ben seneye oynarım bu bölgede dedi.

Fener taraftarı için birşey söylemiyorum :lol
Bölünür senin için uykular!

Cem Goren

toramana mac sattı dıyen embesıl gerızekalı angutlar sıze soylenıcek cok soz var ama yerı burası degıl
altın kapılarımız kan oldu tayfun

carsi52

Abi toraman'a maç sattı diyenlere verilcek tek cevap var.
Oda şudur.

Gerdeğe giripte işini halletceksin Beşiktaş'ın halletmesini beklemiceksin :)

Tolgahan_BJK

Maçı kızlı erkekli semtte meyhanede izledik...

Aklımız trabzon - fener maçında aslında ama şimdi Beşiktaş'ımızın maçı varken gidip başka maç izlemeyi de yediremiyoruz kendimize.
Dayan rakıya izle bizim maçı, dayan rakıya izle bizim maçı :) zaten maç maçlıktan çıktı ikinci golden sonra... Beşiktaş maç falan da satmadı !
Uunutmayalım ki, bu herifler bizi İnönü'de de yenmişti...

Neyse derken bizim maç bitti, hemen fener trabzon maçı açıldı... Biz, saldıran bi fener direnen bi trabzon defansı göreceğimizi düşünürken,
bi bakıyoruz kamiller pas yapıyo, geriye dönüyo falan :) ) topu en son volkan dikti havaya, hakem düdüğü çaldı, aptal herifler sahaya girdi sevinmeye başladı. Biliyosunuz işte, konfetiler, timsah yürüyüşleri vs... :) biz bilmiyoruz tabi anons mevzularını, çözemedik olayı o kafayla. Biri diyo ki, sahay indiler kendi topçuları dövmeye... ulan bizde mi bi yanlışlık var diye düşünüyoruz. konduramıyoruz bu iletişim çağında bu teknolojik ortamda
böyle bişey yapabiliceklerini :) )))

uzamasın çok... meyjaneden çıktık, kızlar eve gider biz mevzuya... Beşiktaş iskelesine üsküdar motorları yanaşıyo yavaş yavaş.. içlerinde tek tük fenerliler :) ) yanaklarından öptük öyle söyliim. bi kişiyi 50 kişi öpmedik ama, o noktada dahi insaflı davrandık...

derken bursalı bi jip geçti. biçok arkadaş da jip'i öptü. jip fetişistiymiş bizimkiler, yeşil beyaz bayraklı jip görünce dayanamayıp öpüyolarmoş :) ben de dün gece öğrendim. sarı lcivert bayraklı araçları da öptüler... servet düşmanları canım bunlar :) )

Emniyet de maaşallah işi gücü bırakmış, bütün memurları semte yollamış...

Küçük bi hikaye daha : fenerli kız fener formasıyla Barbaros ışıklara kadar gelir, ışıkların karşısında kendisini bekleyen 200'e yakın
Beşiktaşlı vardır. Kıza formanı çıkar diye ısrar eder polisler. kız direnir, zira altında çok da gece vakti sokakta giyilecek bir şey yoktur :)
kız çıkarmayınca kalabalığın trafiği durdurup kendisine doğru yöneldiğini farkeder. Mecbur çıkarır :) O esnada beste patlar :
"kanaryaaa kanaryaaa çırılçıplak kanaryaaaa" ahahahhah (kıza fiske vurulmaz, taciz yoktur, formayı ters giyip gecebilecegi söylenir)

Uzun lafın kısası, dün semtimizde,
NE KİMSENİN ÜZÜLMESİNE, NE DE KİMSENİN SEVİNMESİNE MÜSADE ETMEDİK !!!
terbiyesizlik, ahlaksızlık da yapmadık...

Adam gibi semtimizi savunduk, önleyici müdahalelerde bulunduk.
Dosta düşmana "Burası Beşiktaş" mesajı gönderdik...

pAscAliAnUmut

Alıntı yapılan: Tolgahan_BJK - Mayıs 17, 2010, 19:22:31

"NE KİMSENİN ÜZÜLMESİNE, NE DE KİMSENİN SEVİNMESİNE MÜSADE ETMEDİK !!!
terbiyesizlik, ahlaksızlık da yapmadık... Adam gibi semtimizi savunduk, önleyici müdahalelerde bulunduk.
Dosta düşmana "Burası Beşiktaş" mesajı gönderdik...

OHH ne güzel savunmuşsunuz semtimi(Nİ)zi..

Tek tük fenerlileri de dövmüşsünüz. Yeşil beyazlı jip görmüşsünüz onu da öpmüşsünüz ohh ne güzel..

Siz orda tek yalnız gördüğünüz bursalıları fenerlileri öpün onlar da aynı şekilde devam etsinler..

Ne gerek var ki zaten di mi aradaki husumeti bitirmeye. Kanlı bıçaklı ebediyete kadar gidelim..

Takımım Bursa'ya geliyor. Ben aradaki saçma sapan olaylar yüzünden, karşılklı saçmalıklar yüzünden takımımı rakip tribünde sessizce izliyorum..

Takımımız çok önemli maçta maçlarda taraftar desteğinden mahrum kalıyor ohh ne güzel.. (gerçi onlara herşey müstak ama..)

İyi yapmışsınız be abi hep böyle devam..

Keşke o fenerlilerinde, bursalılarında kafalarına sıkaydınız bi tane  ;)
Efsane yazdın tarihe Beşiktaş
Aşık oldum renklerine Beşiktaş
Ölüm olsa dönmeyiz bu yoldan
Canım feda olsun sana Beşiktaş

Tolgahan_BJK

bütün dünya buna inansa biiiiir inansa hayat bayram olsaa

kardeş semtinde başkasını sevindiren bi Beşiktaş olmamıştır olmaz ! Bu böyle...

Eleştirilerine ve fikrine saygı duydum o ayrı. Ama bi de gerçeklik var. Burası Beşiktaş ;)

carsi52

Yani umut bence biraz fazla aşırıya kaçıyorsun.
Gelip Beşiktaş'ta sevinsinler eğlesinler mi ?

ilhan mansız_melis

Off bu kadar mal insanlar görmedim hayatımda ;D ;D ;D

İyisiyle,kötüysüyle bir sezon daha bitti.

Bizim için hayal kırıklığı dolu bir sezondu.

Ama ManU,fener maçları unutulmayacak.

Umarım yeni sezona bomba gibi hazırlanırız.

Herşey için teşekkürler Beşiktaş'ım !

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.