Ana Menü

İlker Acun: LeBron'dan sinyal var

Başlatan CR7, Mayıs 06, 2010, 02:04:41

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

CR7

İlker Acun: LeBron'dan sinyal var

Sonunda beklenen oldu ve  play-off'ların en formda ekibi Cleveland Cavaliers'ın süper yıldızı  LeBron James, üst üste ikinci kez normal sezonun en değerli oyuncusu  ödülü ile onurlandırıldı. Kral, ödül töreninde yaptığı açıklamalarda,  takımdan ayrılmak istemediğinin sinyallerini verdi.NBA'de play-off heyecanın tırmadığı şu günlerde  gözler süper yıldızların üzerinde. Bu isimlerin başında da kuşkusuz  Cleveland Cavaliers'ın her şeyi LeBron James geliyor. 25 yaşındaki  yıldız takımını bu sezon en yüksek galibiyet yüzdesiyle play-off'lara  taşırken, emeklerinin karşılığını da aldı. Kral, sezonun en değerli  oyuncu ödülünü kazanarak bu ödülü üst üste almayı başaran 10. oyuncu  olarak tarihe geçti.
Gündem  ne kadar play-off heyecanı ile dolup taşsa da, bu yaz serbest kalması  beklenen ve ne yapacağı büyük bir merak konusu olan LeBron, doğduğu  şehir Akron'da düzenlenen ödül töreninde büyüdüğü şehre ve takımına ne  kadar sağdık olduğunu gözler önüne serdi.
Lise yıllarında maçlarını oynadıkları Akron  Üniversitesi'nin spor salonunda taraftarların büyük sevgi gösterisiyle  birlikte ödülünü alan süper yıldız, "Geleceğimin ne olacağının hiçbir  önemi yok. Burası her zaman benim evim olacak" diye konuştu. Haberin  devamı ↓

reklam

Ödülü  takım arkadaşları sayesinde aldığını vurgulayan ve onları da sahneye  çağırarak Cavaliers'a ne kadar çok güvendiğini gösteren genç yıldız, şu  sözleriyle de gönlünün kalmaktan yana olduğunun sinyallerini verdi:
"Akron şehrini ölümüne  seviyorum. Çocukluğumdan beri bu şehri çok bilinen bir yer yapacağımı  söyledim. Bunun için de çalışmaya devam edeceğim."
Kazanmanın vereceği  kararda belirleyici olacağının altını her zaman çizen LeBron, Cleveland  şehrine 1964 yılından bu yana spor alanındaki ilk şampiyonluğunu  kazandırabilirse, takımıyla sözleşme yenileme ve bulunduğu yerde bir  hanedanlık kurma fikrini çok daha kolay benimseyebilir.
Daha önce yaptığı  açıklamalarda çok büyük paralar kazanmak istediğini söylemekten  çekinmeyen ve yaklaşık 30 milyon dolardan bahseden kral, böylece  gidebileceği takımların da listesini çıkarmıştı. Takımların salary  cap'lerine baktığımızda bu takımlar New York Knicks, New Jersey Nets,  Chicago Bulls, Miami Heat, Washington Wizards ve Los Angeles Clippers...  Cleveland için en büyük tehlikenin Chicago Bulls olduğunu  söyleyebiliriz. Çünkü takım yapılarına baktığımızda Derrick Rose ve  Joakim Noah gibi genç isimleriyle Bulls, diğer takımlardan sıyrılıyor.
LeBron için en güçlü  aday olarak gösterilen New York Knicks için ise birçok senaryo üretildi.  Hatta, yıldız oyuncunun sponsoru Nike'ın çok daha büyük bir pazar olan  New York'ta oynaması için ona daha fazla para ödeyeceği iddia edildi.  Ancak gerçekçi olmak gerekirse genç yıldızın Knicks'in şu anki kadrosuna  dahil olmak istemesi oldukça düşük bir ihtimal.
Bütün bunları konuşurken  NBA'in de şov dünyasının önemli bir parçası olduğunu unutmamak  gerekiyor. Verilen her kararın arkasında büyük hesaplar yapılıyor. Bu  yüzden sporcular ve takımlardan aklımıza daha önce gelmeyen kararlar da  duyabiliriz. Ancak şu anda kralın gözünün dışarda olmadığını da  söylemeliyiz.

LeBron bence de gitmeyecek ama giderse bu Chicago olursa süper olur.
Cidden Derrick Rose ve Noah ile büyük işler başarırlar
ama Chicago'ya Wade'in gideceği konuşuluyordu.
Büyük ihtimalle giderse salary cap dolacak gitmesi zor gözüküyor.
New York Knicks'e gitmesi ise bence de çok saçma. kadro berbat
orada bir şey elde edebileceğini de düşünmüyorum.
Miami en olası takım ama oraya da gitmez
yani bence kalacaktır takımda.
bakalım neler olacak bu yaz ?
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

TurkishTank

size bisey soyleyimmi...ben bu haberden hic haberim yok'du ama nedense dun gece ruyama lebron james Chicago bulls'a gitmis formasiyla poz veriyor, 23 numara ayni  Michael Jordan gibi... yani bakalim ruyam gerceklescekmi....ki zaten lebron james'i okadar sevmiyorum...niye ruyama girmis onuda bilmiyorum :S
imza dedigin boyle olur...

Saygilar, @hmEt