Ana Menü

Başka Konu yok ! Basında çıkan Transfer haberleri (Duyum varsa buraya)

Başlatan carsi52, Nisan 25, 2010, 01:46:39

0 Üyeler ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

El Maestro

Beşiktaş'tan Bomba!

Ronaldinho'da hüsran yaşayan Kartal, bir başka Brezilyalı'ya yöneldi: Luis Fabiano...   

"Hevesin kursakta kalması" diye bir deyimvardır ya; Ronaldinho transferinde tamda bunu yaşadı Beşiktaş. Efsane yıldızın Türkiye'ye gelmesini bekleyen Siyah-Beyazlılar; Sambacı'dan gelen kara haberle kahroldu. Bu şoku unutturmak isteyen Beşiktaş yönetimi ise, bir başka yıldızı gündemine aldı: Luis Fabiano...

Menajer Ayhan Yeşilbaş'ın tavsiyesi sonrası Sao Paulo'da top koşturan Fabiano ile temas kuruldu. Geçtiğimiz sezon 37 maçta 13 gol atan 33 yaşındaki yıldız, "Beşiktaş'ta oynamak isterim" yanıtını verdi.

BİLİC'DEN ONAY BEKLENİYOR

Luis Fabiano, ekonomik anlamda da Beşiktaş'a fazla yük olmayacak. Sambacının maliyeti şu anda 5 milyon Euro (1.5 milyon bonservis, 3.5 milyon yıllık ücret) gözüküyor. Ancak pazarlıklar sonrası bu fiyatın çok daha aşağı çekileceği tahmin ediliyor. Yönetim, teknik direktör Bilic'den onay aldıktan sonra Fabiano için resmi girişimlere başlayacak.

Habertürk
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

ERHUN

Böyle bir şey dünyanın neresinde var (futbol fukarası ülkeler dışında) merak ediyorum. Ronaldinho'yla Luis Fabiano aynı mevkinin adamı mı? Bu transferlerin amacı nedir? Bu haberler doğruysa yönetim saçmalıyor, bırakın transfer işlerini ÖÖ-SB ikilisine.

NoPasaran

Şöyle

Yönetim Ronaldinhoyu alıp , bir tanede santrafor düşünüyor olabilirdi..

Şimdi yıldız transferini ilerdeki mevki için diğer mevkiyede batalla olursa iyi olur  ;D
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

NoPasaran

Ronaldinho transferinin olumsuz sonuçlanmasının ardından gözünü Joleon Lescott üzerine çeviren ancak İngiliz futbolcu konusunda da olumlu bir gelişme kaydemeyen siyah beyazlılarda yönetim transferde izlenecek yolu masaya yatırdı.



Bursaspor'dan Süper Lig'in ilk yarısının sonuna gelinirken sıkıntılı bir şekilde ayrılan Arjantinli Pablo Batalla yönetim kurulunda gündeme geldi. Siyah beyazlı yöneticilerin bir bölümü Batalla'nın transferini isterken, bir bölümü Arjantinli futbolcunun yeşil beyazlı kulüple sıkıntısını göz önüne alarak bu transfere sıcak bakmadı.


Bu arada yönetimde Fransa'nın Lyon kulübünde forma giyen Senegal asıllı fransız futbolcu Bafetimbi Gomis'in ismi gündeme geldi.


28 yaşındaki golcü futbolcunun sezon sonunda sözleşmesi sona erecek Hugo Almeida'nın alternatifi olarak kadroya katılabileceği belirtildi.


Gomis'in transferi konusunda girişimlere başlayan Beşiktaş, Eskişehirsporlu Tarık Çamdal'ı renklerine bağlamak için de siyah kırmızılı kulüpten gelecek yanıtı bekliyor. 
Kaynak: Lig TV
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

RCA

Defansa Heitingayı alır ileriye de cenk tosun tipi bir oyuncu alır kapatırız 2 transerler bu da maksimum.
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

ERHUN


Fernando Usero
27 Mart 1984'de İspanya'nın Kastilya-La Mança bölgesinin Puertollano şehrinde doğmuş. 178 cm boyunda, orta sahanın ortasında görev alıyormuş.
Malaga altyapısından çıkmış. Atletico Madrid B'de profesyonel olmuş ve 2003-2004 sezonunu orada tamamlamış. Oradan Malaga B'ye transfer olmuş, 2004-2006 sezonlarında buradaymış. 2005-2006 sezonunda Malaga'ya yükselmiş ama sonra geri göndermişler B'ye 2006'yı orada tamamlamış. Malaga'dan sonra İspanya alt liglerinde bulunan Polideportive Ejido'ya transfer olmuş, 2006-2008 arası orada forma giymiş. 2008-2010 yıllarında Elche forması giymiş. Elche'den sonra Córdoba'ya transfer olmuş, 2010-2011 sezonunda oradaymış. 2011'den bu yana Yunanistan'ın Tripoli şehrinin takımında, Asteras Tripoli'de forma giyiyormuş.
Bu sezon performans bilgileri:
Yunanistan süper liginde 17 maçta 1530 dakika forma giyip 3 gol atmış 4 asist yapmış.
Yunanistan kupasında 1 maçta 8 dakika forma giymiş.
Avrupa ligi elemelerinde 2 maçta 180 dakika forma giyip 1 asist yapmış.

Dedikodunun kaynağı:
http://www.novasports.gr/news.aspx?a_id=322017&Sport=1&Country=82&Competition=1713&Season=135649&Round=346737&Team=91089

CR7

Ismini de gorseydik

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi

artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

ERHUN

Yazmıştım ama fotoğraf linkini eklerken onun üstüne yapıştırmışım sanırım. Yazdım tekrardan.

CR7

Fotomaç'ın haberine göre; Transferde çok sayıda yıldız ile adı anılmasına karşın şu ana dek 'güvenilecek bir maestro'yu kadrosuna katamayan Beşiktaş'ın, Batalla konusunda sona yaklaştığı ileri sürüldü.

Teknik direktör Daum ile yaşadığı anlaşmazlık nedeniyle Bursaspor ile yollarını ayıran tangocu konusunda girişimlerini sıklaştıran siyah-beyazlıların, 4 milyon euro'luk bonservis bedelini aşağı çekmeye çalıştığı belirtildi.

Birçok Arap ekibinin gündeminde olan Arjantinli yıldızı iyi bir rakama satmak isteyen yeşilbeyazlıların ise şimdilik Kartal'ın baskısına direndiği dile getirildi.

BAŞKAN DA İSTİYOR
Yetenekleri ile tüm futbolseverlerin beğenisini kazanan Batalla ile ilgili görüşmelerin merkezindeki isim olan yönetici Ahmet Kavalcı'nın bu direnci kırmak için yoğun mesai harcadığı ve bu transferin birkaç gün içinde mutlu sonlanabileceği ifade edildi.

Bazı yöneticilerin Bursa'dan ayrılış şekli nedeniyle transferine karşı çıkmasına rağmen Fikret Orman'ın alınmasını istediği tangocunun da siyah- beyazlı takıma sıcak baktığı vurgulandı. Batalla ile şartlarda el sıkışıldığı da sızan bilgiler arasında...




Fotomaç'ın haberine göre; Sezon sonu Lyon ile sözleşmesi bitecek 29 yaşındaki forvetin, menajerler tarafından önerildiği belirtildi. Yönetici Ahmet Kavalcı'nın yönetim toplantısında adı telaffuz ettiği Fransız oyuncunun, sezon sonu sözleşmesi biten Almeida için iyi bir alternatif olabileceği vurgulandı.




Fotomaç'ın haberine göre; Sivok'un sahalara dönüşünün 2 ayı bulacağı haberinin ardından stoper arayışlarına hız veren Beşiktaş,Lescott'ın ardından Zaccardo (Milan) ve Heitinga'yı (Everton) da takibe aldı.

Lescott konusunda Manchester City'nin tavrını netleştirmesini bekleyen siyah-beyazlıların, Heitinga için de temasa geçtiği belirtildi.

Everton ile sözleşmesi sezon sonu bitecek Hollandalı yıldız için bonservis bedeli olarak 1 milyon euro'nun gözden çıkarıldığı dile getirildi. Lescott ve Heitinga konusunda sorun çıkması halinde rotanın Milan forması giyen Zaccardo'ya döneceği ifade edildi. Stoper transferinin cuma gününe dek bitirileceği vurgulandı.

artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

ERHUN


NoPasaran

Batalla yi çok istiyorum
Savunmaya lescott olursa çok iyi olur ama zor..



HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

El Maestro

Milan'dan Zaccardo'ya teklif yaptığımız söyleniyor

Kaynak: Sky
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

NoPasaran

SPORX ÖZEL -
Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, savunmaya takviyeyi ezeli rakibi Galatasaray'dan yapmaya karar verdi. Beşiktaş, Trabzonspor'un da talip olduğu Dany için Galatasaray ile anlaşma sağladı.

Sarı-kırmızılı takımın kadroda düşünmediği Dany'nin transferi için iki ezeli rakip bugün yaptığı görüşmede uzlaşma sağladı. Kulüplerin anlaşmasının ardından, Galatasaray Kulübü, Dany'e Beşiktaş ile anlaştıklarını bildirdi.

Bu gelişmelerin ardından Beşiktaş transfer komitesi, Dany ile bir araya gelerek sözleşme imzalayacak.

Dany'nin Beşiktaş'a gitmesinin ardından Galatasaray, yeni transferi Izet Hajrovic'e lisans çıkartacak
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

ilhan mansız_melis

Dany gelirse Ulu Önder Özen-Bilic ikilisine güven çok sarsılır.

Bu haberler umarım medyanın sallamasıdır.
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

NoPasaran

Dany konusunda nedne yalanlama yapılmuyor anlamıyorum..

Çok saçma ve yanlış bir transfer olur
Aşk bu Aşk !

volkanca.net