Ana Menü

Başka Konu yok ! Basında çıkan Transfer haberleri (Duyum varsa buraya)

Başlatan carsi52, Nisan 25, 2010, 01:46:39

0 Üyeler ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

El Maestro

Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

El Maestro

YENİ HEDEF İBRAHİM ÖZTÜRK !

Ersan Gülüm için dün son kez Adanaspor Başkanı Bayram Akgül ile masaya oturan ve anlaşamayan Beşiktaş, yeniden Bursaspor´un stoperi İbrahim Öztürk´e yöneldi.

Tayfur Havutçu´nun çok istediği Ersan için en son 4.5 milyon euro teklif eden başkan Yıldırım Demirören, 5 milyon euro da direnen Bayram Akgül ile anlaşamadı. Yıldırım Demirören´in Milliyet gazetesindeki ofisinde yapılan ikinci görüşmede Bayram Akgül´ü ikna edemeyen Beşiktaş yönetimi Ersan Gülüm defterini tamamen kapattı. Siyah-beyazlıların, stoper konusunda Bursasporlu İbrahim Öztürk için, başkan İbrahim Yazıcı ile pazarlık yapacağı ifade edildi.

Kaynak:Fotomaç
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

K.D

yabancı transferinde kaka , maicon , forlan , ze castro %100 diyorum bundan ötesi varmı , bekleyin! görün!   ishak kurtuluş
I'm on a path of my own...I'm LeGeNd! :)

El Maestro

İshak kurtuluş kim kardeşim ya .

Herkesin lafına inanmayın ..
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

NoPasaran

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

KeePSaKe

Since 1903


El Maestro

BEŞİKTAŞ TAARUZDA !

Forvet hattını kaliteli bir yabancı transferiyle güçlendirmeyi planlayan Beşiktaş´ın, yine ´fon´ aracılığıyla hamle yapacağı öğrenildi.

Ancak fonun önerdiği Berbatov, Adebayor, Klose ile Sao Paulo'da forma giyen Lucas'ın maliyetleri el yakıyor. Yaşı daha 18 olmasına rağmen 6 milyon 500 bin Euro bonservisiyle Brezilyalı futbolcu Lucas'ın da transferi rafa kaldırılırken, Siyah-Beyazlılar'ın rotasını İspanya'ya çevirdiği bildirildi. Serdal Adalı ile Cengiz Zülfikaroğlu'nun hafta başında İspanya'ya gidip fon ile diğer alternatif isimler için masaya oturacağı belirtildi.

Fanatik
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

CR7

Beşiktaş'ın gizlilikle yürüttüğü yabancı forvet transferinde hedefin Brezilya Milli Takımı'nın golcüsü Luis Fabiano olduğu öğrenildi.
 
Transfere hızlı giren ve 5 yerli futbolcuyu kadrosuna katan Beşiktaş'ta yeni hedef yabancı forvet.
Siyah beyazlı transfer komitesinin yerli transferini tamamladıktan sonra tamamı ile golcü arayışına konsantre olduğu ve çok ses getirecek yıldız bir ismin peşinde olduğu öğrenildi.
Kartalbakisi.com'un edindiği bilgiye göre siyah beyazlı yönetim 2010 Dünya Kupası'nda Brezilya'nın forveti olarak görev yapan Sao Paulo'lu Luis Fabiano için girişimlere başladı.
Mart ayında sürpriz bir biçimde ülkesine dönme kararı alan ve 6 yıl formasını giydiği ve büyük başarılar yaşadığı Sevilla'dan ayrılan 30 yaşındaki forvetin Türkiye'ye getirilmesi için yoğun çaba harcanıyor.
Dünya Kupası sonrası Avrupa'nın büyük kulüplerinden birine transfer olacağı söylenen, hatta Milan ile anlaştığı konuşulan ancak bu hayali gerçekleşmeyince büyük hayal kırıklığı yaşayan Fabiano, 2011 baharında 7,6 Milyon Euro'luk bonservis bedeli ile Sao Paulo'ya transfer olmuştu.
Beşiktaş yönetiminin Brezilya kulübü ile 4 yıllık anlaşması bulunan tecrübeli golcünün siyah beyazlı formayı giymesi için, Almeida transferinde olduğu gibi fon olasılığını kullanılabileceği belirtiliyor.
Luis Fabiano Kimdir?
8 Kasım 1980'de Brezilya'da doğan Luis Fabiano Ponte Preta'da futbola başladı. Avrupa macerasına 2000 yılında Fransız ekibi Rennes'e transfer olarak başlayan Fabiano daha sonra bu kulüpte aradığını bulamamış ve bir yıl sonra tekrardan ülkesine geri dönmüştü. Üç yıl formasını giydiği Sao Paulo'dan 2004 yılında bir kez daha Avrupa'ya transfer olan Luis Fabiano Porto'ya yaklaşık 3.5 milyon euroya mal olmuştu. 1 yıl da Porto forması giyen Fabiano'ya İspanya'nın Sevilla kulübü talip olmuş ve Brezilyalı futbolcu için 10 milyon euro bonservis bedeli ödemişti.

Sevilla'ya transferinin ardından yükselişe geçen form grafiği ile beraber İspanyol ekibinin değişilmez oyuncularından biri olan Fabiano, İspanyol ekibinin Frederic Kanouteli, Dani Alvesli, Renatolu ve Diego Capelli en parlak jenerasyonunun en dikkat çekici üyelerinden biri oldu. Sevilla ile 5.5 yıl içerisinde; 2 UEFA Kupası, 2 İspanya Kral Kupası, 1 UEFA Süper Kupası ve 1 de İspanya Süper Kupası kazandı.

Aynı zamanda Brezilya Milli Takımı'nın da formasını giyen yıldız futbolcunun 43 maçta 28 golü bulunuyor.
Kartalbakisi.com özel haberidir.
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

eRe

www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

El Maestro

Kemal'de Bitiyor !

Siya-Beyazlılar, teknik direktör Tayfur Havutçu'nun ısrarla alınmasını istediği Samsunspor'un stoperi Kemal Tokak için gün sayıyor..

Transferin bu hafta bitmesi bekleniyor ...

Htspor
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

El Maestro

'Beni alın'   Beşiktaş'a, G.Birliği ile mukavelesi biten Kulbilge "Beni alın" diye haber yolladı!   Beşiktaş kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarına devam ederken, Ankara'dan sürpriz bir istek geldi. Kulüpler genelde futbolcuları almak için girişimlerde bulunurken, bu kez tersi bir durum yaşandı.

G.Birliği ile mukavelesi sona eren ve bonservisi elinden olan kaleci Serdar Kulbilge Kartal'a haber yolladı. Bir dönem F.Bahçe forması da giyen Serdar, Beşiktaş'ta oynamak istediğini belirtti. Hakan Arıkan'ın fazla şans bulamadığı için sürekli oynayacağı bir takıma gitmek istemesi Kulbilge ihtimalini güçlendirdi. Arıkan'ı Bursasporlu İbrahim Öztürk'ün transferinde takasta kullanmak isteyen Kartal'da futbol komitesi Serdar'ın talebini teknik direktör Tayfur Havutçu'ya iletti. Şu anda kadrosunda Rüştü ve Cenk bulunan ve geçen sezon sürekli sakatlıkların yaşanması nedeniyle 3. bir kaleci transfer edip işini sağlama almak isteyen Beşiktaş'ta, Kulbilge'nin durumu hafta içinde netlik kazanacak.

EKSİ VE ARTILARI
Serdar'ın Kartal'a transfer ihtimalini güçlendiren iki önemli etken var. Birincisi bonservisinin elinde olması ikincisi ise yabancı kontenjanının kaleden yana kullanılmaması. Siyah-Beyazlılar açısından negatif etkenler ise daha önce Fenerbahçe forması giymesi ve yaşının 31 olması.
Ajansspor
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

CR7

artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

Brestgerfich

3 tane kalecimiz zaten var. E Hakan'ı çıkaralım hadi, kaldı 2... Alt yapıdan, A2 takımdan kaleci çıkmayacak mı bir tane çok olağanüstü bir durumda kaleye geçecek?..
Serdar Kulbilge falan hikaye.
Bugün YorumBlog'u ziyaret ettiniz mi?

CR7

Hakan'ı göndereceksin bu kadar basit.
A2'den kaleci çıkacağına inanmıyorum.
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)