Ana Menü

Başka Konu yok ! Basında çıkan Transfer haberleri (Duyum varsa buraya)

Başlatan carsi52, Nisan 25, 2010, 01:46:39

0 Üyeler ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Simurg

Kendisine ait internet sitesinden sezon sonunda sözleşmesinin bittiğini açıklayan Alex'e Beşiktaş'tan kanca. Siyah beyazlı takımın Brezilyalı yıldızı Nobre siyah beyazlı yöneticilere Simao, Quaresma, Guti, Fernandes, Almadia, Bobo gibi önemli oyuncuların arasına Alex'in alınmasını isteyerek "Alex gelirse Beşiktaş hem Türkiye hem de Avrupa'da rakipsiz olur. Sizden ricam Alex'in işini bir an önce bitirin. Fenerbahçe istemiyor. Zaten Aykut Kocaman'da gitmesi yönünde rapor vermiş" ifadesini kullandı.


:ahaha

BEŞİKTAŞK



Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

NoPasaran

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

KeePSaKe

Since 1903

NoPasaran

Kara Kartal'ın genç yıldızı  Ersan Gülüm'ün beklenmeyen sakatlığı, Beşiktaş Yönetimi'ni de harekete geçirdi. Siyah-Beyazlı idareciler, teknik direktör Bernd Schuster'le görüştükten sonra yerli bir savunmacıyla kadroyu güçlendirmek için düğmeye bastı.

Hedefte ise Freiburg'un Türk asıllı savunmacısı Ömer Toprak var... Karting yaparken geçirdiği kaza sonrasında 1 yıl futboldan uzak kalan ve 2010'da sahalara dönen Ömer, yavaş yavaş eski performansına da yaklaştığının sinyallerini veriyor. Beşiktaşlı idarecilerin hemen harekete geçtikleri ve transfer dönemi bitmeden bu işi mutlu sonla noktalamak istedikleri kaydedildi.

Emre için Başkan görüşebilir

Hedefteki bir diğer isim ise Emre Güngör... Gaziantepspor'un bu sezonki başarısında önemli rol oynayan Emre için Başkan Yıldırım Demirören'in, aynı zamanda yakın arkadaşı olan Gaziantep Başkanı İbrahim Kızıl'la görüşme yapmaya hazırlandığı dile getirildi.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

IL Capitano

emreyi antep bedava vermesi lazim, tabatanin 8 milyon eurosundan sonra + gelecekte istebilecegimiz 3 antepli futbolcu icinde bu gecerli.

Ömer Toprak hakkinda hep guzel seyler duydum.
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....


CR7

artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

[KralKartal]

Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

NoPasaran



"Beşiktaş Reyes ile ilgileniyor"

Sabah - 11/03/2011 08:44:06

Beşiktaş'a bir İspanyol daha... İspanya'nın El Mundo Deportivo Gazetesi, siyah-beyazlıların Jose Antonio Reyes için İnter ile yarıştığını yazdı.

Halen Atletico Madrid'de forma giyen İspanyol futbolcu, Beşiktaş'taki Simao Sabrosa'nın Atletico'dan, Guti'nin ise Real Madrid'den eski takım arkadaşı.

27 yaşındaki forvet, Arsenela'dan kiralık olarak geldiği 2006-07 sezonunda Real Madrid'de Guti ile lig şampiyonluğu yaşadıktan sonra şimdi Beşiktaş Teknik Direktörü olan Schuster'in gelmesiyle ayrılmış ve Atletico Madrid'in yolunu tutmuştu.

GALATASARAY'I AVLAMIŞTI

Kariyeri boyunca Sevilla, Arsenal, Real Madrid, Atletico Madrid ve Benfica gibi üst düzey takımlarda forma giyen Reyes, geçen sezon Galatasaray'ın Atletico Madrid'e İspanya'da 1-0 yenildiği maçın tek golünü atmıştı.

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Guti ORÇ.

reyesi çok severim, takımda da olmasını isterim ama defans transferi yapmak lazım şu takıma.

RCA


bu takıma KAFA transfer etmek gerek hepsinin beyniyle ayakları arasındaki sinir sistemlerine baktırcaksın akson ucundaki miyelin kılıflarını kontrol ettirceksin.. beyinsiz futbolcu istemiyorum şu takımda , aklıyla oynayan futbolcu istiyorum. yeteneğine kimsenin laf söylemem ama aklını kullandıgı an en becerikli ama akılsız futbolcudan daha verimli olacagını HEPİMİZ BİLİYORUZ..
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

NoPasaran

RT @hkn_gndgr: Beşiktaş teklif götürdüğü futbolcuları alırsa, yeşilköy'e inemez o adamlar. havaalanı kalmaz ortada ... iyi geceler

:D
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

eRe

Alıntı yapılan: NoPasaran ! - Mart 21, 2011, 00:51:03
RT @hkn_gndgr: Beşiktaş teklif götürdüğü futbolcuları alırsa, yeşilköy'e inemez o adamlar. havaalanı kalmaz ortada ... iyi geceler

:D

vee yıne basladık :D
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

Cem Goren

dün ben yazıcaktım aslında bunu ama gece gece heyecan yaratmak istemedim :D
altın kapılarımız kan oldu tayfun

NoPasaran

Aşk bu Aşk !

volkanca.net