Ana Menü

TSL 30. Hafta Fenerbahçe-BEŞİKTAŞ [18.04.2010]

Başlatan CR7, Nisan 11, 2010, 19:34:18

0 Üyeler ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Kralkartal21

Biz gol atamayız ve bu maçıda fener alır.

Malesef...
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

djinonu

Futbolcularin elleri ayaklari titriyor...rezillik diyorum ilk yarinin bitmesini ne kadar cok istedim bilemezsiniz...top dagitacak adam yok delirmek elde degil...ama sampiyonluk umidimi zaten kaybetmistim simdi bunlarin sampiyonlugu istememe gibi oynayislari dusuncemi dogruladi. Yazik...zaten sampiyon olamayacagiz avrupada yok para harcayacagimiza yildiza elimizdekileri kovalim yeni a2 den nijeryadan takim kuralim.

IL Capitano

bencede 2-0 alacaklar...bi Toraman bi Bobo baska birsey yok bizim takimda..
Tellonun cikmasi lazim takima zarar veriyor, cok formsuz.

bide su Kas ne Allah askina ya, emre b. ne kadar cirkef ise ayni derecede Kasin cirkefligide.
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

RCA

İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

KeePSaKe

Çıkardı Kaş ı 2. yarıya Uğur girdi...
Since 1903

RCA

allllllllllllllllhhhhhhhhhıııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmm :( :( :( nasıl kaçar o penaltı ağlıyorum şuan yemin ederim.
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

KeePSaKe

İçime doğdu kaçırıcak diye sinirden ağlıcam bende...
Since 1903

KeePSaKe

Off of ne olurdu su penaltıyı kaçmırmasan Bobo ?
Since 1903

Kralkartal21

Penaltı kaçtıktan sonra hiç kızmadım valla dilim düğümlendi resmen. Vardır bundada bir hayır dedim.

İş penaltıya kalmamalıydı ama Bobo'nun penaltı kullanış şekline dikkat, ben bile anlardım topu sol köşeye atıcağını. Göstere göstere kullandı.
Volkan'ın g.tü kalkmış oldu sadece !

İ.Toraman helal lan sana başka bişey demiyorum. En büyük topçu sensin şu Beşiktaş'ta.
Bir daha senin gibisi gelir mi ? İnşallah gelir !

NoPasaran

Bobo aşırı belli etti ancak psikolojik olarak ileri geri şu bu bir sürü iş oldu orada..

O gol olsaydı biz bu maçı alırdık buradan bu kadar diyeyim..

Son 10 dk baskı kuramadık psikolojik olarak nedense çökmüştük..

İbrahim Toraman Alexe gol attırdı göstere göstere..Yanlış bir tercihti zaten..

Bu sene bitti..

Hayırlısı seneye :)
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Kralkartal21

Alex'in golünde bir hatası olduğunu düşünmüyorum. Vurdu gol oldu yapıcak bişey yok. Rüştü 1-2 adım atlayıp yatsa tutardı topu.

carsi52

Maçın sorumlusu Mustafa Denizlidir..
O kadar küfür edesim var ki mustafa denizliye onun yüzünden ceza almak istemiyorum.
Ulan dakika 85 olmuş o zaman oluyor holoskoyu.Ulan maç gidiyor şampiyonluk gidiyor hala almıyor adam holoskoyu ya.
Yedeklere bakıyorum 1 tane forvet yok ulan bobo maç içinde sakatlansa ne olucak ?
Penaltı penaltıydı bana göre hatta 1 tanede luganonun elle oynadığı pozisyon var oda penaltıydı.
Ben bu kadar rezil bi futbol görmedim bu kadar rezillik görmedim.İlk yarı fener 3-4 yapardı ama atamadılar.

Mustafa Denizli rezil ettin sen bizi !
Bölünür senin için uykular!

beckyZWICKY

Bilica! (Gerisi Kendi Tarafımca Edit)  :-*
tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..

KeePSaKe

O kırmızı kartlar neydi öyle ben sinirden maçı izlemedim artık...
Since 1903

beckyZWICKY

Mustafa Denizlinin oyuncu değişikliği konusunda çok geç kaldığını düşünüyorum...

+ Maça yanlış bir sistem ve yanlış bir kadroyla çıktığımızıda..

Bu kadro ve bu sistem, Beraberlik için oynayan bir takım görüntüsünden öteye gitmiyor gidemez.

Fenerden daha cok bizim bu 3 puana ihtiyacımız vardı, Daha çok asılıp daha hucumsal oynamalıydık! Ama tek ilerde Bobo tek başına 6 kişiye yetiyor ya, gerek olmadı başkasına(!)

Çok ama çok sinirliyim varya, Hafiften sabır ipini bıraksam gerisi kaçıcak, Hakeminden fenerli futbolcularından(özellikle bilica köpeği) denizliye kadar kötü konuşucam.!
tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..