Ana Menü

TSL 28.HAFTA...Ankaragücü-Beşiktaş [02 Nis 2010-20:00]

Başlatan Cem Goren, Mart 28, 2010, 21:51:46

0 Üyeler ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cem Goren

bırılerının su kotu oyunu bı ızah etmesı lazım
altın kapılarımız kan oldu tayfun

beckyZWICKY

bu cok kötü oldu..

bu maç + trabzon + fener maçlarını alırsak kesin şampiyonuz diyordum.. Daha baştan freyi verdik maalesef..

Şampiyonluk şansımızı %30 yada %40 olarak görüyorum maalesef. Tabi bu oranlar şampiyonluk yarışındaki diğer takımların bu hafta oynayacakları maçlarda ki sonuca görede değişebilir.

İbrahim kaşa gelince..

Beşiktaşın A takımında değil, Paf takımında bile oynayamassın!
tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..

carsi52

Toraman çok iyi oynadı bizde sadece bugün.
Serdar Özkan girdikten sonra güzel oynadı bana göre.
Yusufta birşeyler yapmaya çalıştı.
Diğerleri çok kötüydü holoskoda dahil.
Bölünür senin için uykular!

RCA

tek izahı şu dur. hoca çıkcak dicek ki erkek gibi , ernst ferari tabata tello eksikliğinde bu futbolcularla ancak bukadarını yapabildik desin. orta sahanda kim var allah aşkına top taşıyacak bir ekrem yaptı. o da sağ idışta oynuyor. inceman yardımcı oldu benim az çok hoşuma gitti. necip yinede genc oynasın sesimi çıkarmam. ne kadar kötü oynarsa oynasın.

ama fink neydi öyle arkadas. bildiğin kazmatör düz topçu bile denilmez yahu. bu kadar sıradan bir top oynayanı görmedim. maldonado bile  daha iyi oynuyordu gecen sene yemn ederim ( bu oyununu göz önüne alırsak)

topları hep birbirlerine bırakıyorlar kimse harekt etmiyor top kaybı oluyor ıkına ıkına ileri taşıyoruz topları aman bir pas hatası omasın diye dişimi sıkıyorum maç esnasında.. neden ? çünkü bir ernst yoktu bugunku maçta !
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

Cem Goren

ıbrahım kas besıktasta oynamak degıl besıktas semtıne gırmesı yasak olmalı...

sampıyonluk sansımız pazar gunu fener macında bellı olur..

hoca cıkıp dıycekkı elımızde bu adamlar vardı onlarında elınden gelen buydu 6yedek oyuncumuz var 2si zaten kalecı kaldı 4adam 3ünü zaten aldık bı halta yaramadı cıksın acık acık bunu soylesın

RCA

Alıntı yapılan: Cem Goren - Nisan 02, 2010, 22:31:29

hoca cıkıp dıycekkı elımızde bu adamlar vardı onlarında elınden gelen buydu 6yedek oyuncumuz var 2si zaten kalecı kaldı 4adam 3ünü zaten aldık bı halta yaramadı cıksın acık acık bunu soylesın

e yani.
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

Cem Goren

ıcım acıdı o stadda sampıyon bursa dıye bagırıldıgı zaman...

su kopeklerı konusturdun ya BEŞİKTAŞIM  dıycek soz yok...

yenerr17

bu maçta puan kaybettik artık şampiyon olmak istiyosak feneri yenmek zorundayız diye düşünüyorum.yoksa işimiz kötü.ben bir de yarın antalyaspordan süpriz yapıp puan almasını bekliyorum

Kralkartal21

Çok eksiğimiz vardı. Puan kaybı kötü oldu ama yapacak bişey yok. Önümüzdeki maçlara bakıcaz.
Umarım bu puan, kazandığımız 1 puandır.
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

KeePSaKe

Alıntı yapılan: Cem Goren - Nisan 02, 2010, 22:52:34
ıcım acıdı o stadda sampıyon bursa dıye bagırıldıgı zaman...

su kopeklerı konusturdun ya BEŞİKTAŞIM  dıycek soz yok...
İstedikleri kadar yırtsınlar bir taraflarını şampiyon olamayacaklar nasıl olsa...
Since 1903

Cem Goren

o sampıyon bursa dıye bagırdıkları an 1tane koyup susturamadık ya o rengını sevdıklerımı...

CR7

Alıntı yapılan: Kralkartal21 - Nisan 02, 2010, 23:06:53
Çok eksiğimiz vardı. Puan kaybı kötü oldu ama yapacak bişey yok. Önümüzdeki maçlara bakıcaz.

aynen böyle
ve pozisyon penaltı filan değildi aynı şeyi rıdvan da söyledi
vassell'e hiçbir müdahale yok.

fink berbattı
necip korkaktı
bobo biraz çalıştı biraz bencil davrandı
holosko 40 fırın ekmek yemeli güçlenmek için şutlarını 5 yaşındaki çocuk bile atar
serdar özkan iyiydi
yusuftan ne beklendi bilmiyorum
deli ibo çok iyiydi
ismail de hareket getirdi biraz
rüştü de iyiydi pek pozisyon olmadı ama başarılıydı olanlarda da
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

CR7

Mustafa Denizli'nin maça ve futbolcuya göre sistemlerinden bir yenisini Ankaragücü karşısında izledik. Tello ve Tabata'nın yokluğunda Yusuf'u da düşünmeyip üçlü bir orta saha tertibini sahaya sürdü. Uğur İnceman, Fink ve Necip Uysal'dan oyunun iki yönünün oynanması bekleniyordu ama maç genelinde orta saha üstünlüğü Ankaragücü'nde göründü. Orta sahada çok fazla top kaybeden Beşiktaş, Ankaragücü'nün hızlı hücumlarla gelmesine fazla karşı koyamadı ve oyunun ibresi Ankaragücü yanında görüldü. Orta sahadan yeterli destek alınamayıp, top rakip sahada fazla tutulmayınca Beşiktaş ofansif anlamda çok fazla sıkıntı yaşadı. Holosko ve Ekrem Dağ'ın da beklenen etkiden uzak olduğu bir karşılaşmada sadece Bobo'nun ayağına bakan bir Beşiktaş izledik. Ankaragücü'nde ise Vittek ve Vassell maç boyunca Beşiktaş savunmasını oldukça zorladılar ama golün gelmediği dakikalar Beşiktaş'ın lehine geçmeye başladı. Önce Serdar Özkan'ın oyuna girmesiyle hücum hareketlendi, sonrasında Yusuf'un oyuna girmesiyle beraber Beşiktaş topu ayağında tutmaya başladı ve son 20 dakikada maçın mutlak hakimi oldu. Ankaragücü'nün gereksiz yere girdiği panik ortamına hızlı ataklarda çok etkili olabilecek Vassell'in oyundan çıkmasıyla iyice bu maç beraber bitsin atmosferi oluştu, Bobo'nın kafası gol olsa Mustafa Denizli aldığı riskte sonuca ulaşmış olacaktı. Ankaragücü'nün güçlü savunma yapısı, hızlı hücumları bu maçta etkiliydi. Beşiktaş tarafından bakarsak hücumda topu ayağında tutacak, pozisyon hazırlayacak bir futbolcunun olmaması ise Ankaragücü'nün ekmeğine yağ sürdü. Son olarak Mustafa Denizli'nin çok sayıda eksik futbolcusunun bulunduğu bir maçta yedek kulübesinde iki kalecisini birden oturttuğunu gördüm. Bunu Fenerbahçe'de çalıştığı ilk dönemde de yapıyordu ve asla altyapıdan futbolcuyu yedek kulübesinde oturtmuyordu. Düşündüğüm ise Batuhan'ın bu maçta yedek neden oturtulmadığıdır. Bobo'nun yedeği bile yoktu ve Batuhan gibi bir yetenek ne olursa olsun bir alternatiftir.

bir gs blogundan alıntı...
sportifcumleler.blogspot.com
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

+18 !

Alıntı yapılan: L_James_23 - Nisan 03, 2010, 04:45:34
Alıntı yapılan: Kralkartal21 - Nisan 02, 2010, 23:06:53

aynen böyle
ve pozisyon penaltı filan değildi aynı şeyi rıdvan da söyledi
vassell'e hiçbir müdahale yok.

fink berbattı
necip korkaktı
bobo biraz çalıştı biraz bencil davrandı
holosko 40 fırın ekmek yemeli güçlenmek için şutlarını 5 yaşındaki çocuk bile atar
serdar özkan iyiydi
yusuftan ne beklendi bilmiyorum
deli ibo çok iyiydi
ismail de hareket getirdi biraz
rüştü de iyiydi pek pozisyon olmadı ama başarılıydı olanlarda da

İki yoruma da katılıyorum..

carsi52

17 kişi ile gitmek ne demek ?
3 tane kaleci götürmek ?
Yahu al batuhan'ı yada başka bi genç oyuncuyu.
Sonradan oyuna ismaili yada yusufu alıcağına genç bi ofansif oyuncuyu alırdın.
Çok mu zor yani bunu yapmak ?

Dün necip çok kötüydü eline geçen fırsatları değerlendiremiyor nedense..
Bölünür senin için uykular!