Ana Menü

Bursa Diyarbakır MAÇI OLAYLAR nedeni ile iptal!

Başlatan NoPasaran, Mart 06, 2010, 15:57:01

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

carsi52

Burda çok güzel örnekler veririmde forum olduğu için veremiyorum.
Demekki öyleler ki istiklal marşını yuhluyorlar bunun açıklamasını hiç kimse yapamaz.
Bölünür senin için uykular!

+18 !

Özel mesaj at Kaan..

Objektif bakamıyoruz maalesef bazı şeylere..

carsi52

Objektif ile ne alakası var şimdi.
Ne yani sana terörist deseler sen istiklal marşını mı yuhlıcaksın ? İstiklal marşını yuhlayanları savunan insanada birşey diyemem.

+18 !

25 yıldır deniyor "terörist" diye..

Bir baba düşün ki yeni çocuğu olmuş olsun.. Bu baba Diyarbakırlı..

Sonra oğlu bazı şeyleri anlamaya başladığında şehir dışına çıksın "nerelisin" diye sorulduğunda "Diyarbakırlıyım" desin ve insanların ona bakış açısı değişsin.. Çocuk bunu idrak edecek yaşta olduğu için babasına "Neden Diyarbakırlıyım dediğimde arkadaşlarımın bana karşı olan tavırları değişti?" diye sorsun babası nasıl cevap verecek oğluna? Ne diyecek?

Bazı şeyleri aşmadığımız sürece bu tür olaylar devam edecektir..

Geçenlerde haberlerde Trabzon'un bir ilçesinde sırf Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi yazdığı için bir itfaiye arabasına tepki gösteriyordu halk..

CR7

Alıntı yapılan: carsi52 - Mart 06, 2010, 17:34:03
Objektif ile ne alakası var şimdi.
Ne yani sana terörist deseler sen istiklal marşını mı yuhlıcaksın ? İstiklal marşını yuhlayanları savunan insanada birşey diyemem.

bence de ve ben de..

diyarbakır'ın zaten PKK'nın merkezi olduğunu bilmeyen yoktur herhalde

mitinglerde de görülüyor

en ateşli mitingleri dtp'nin orada oluyor

daha ne açıklaması var
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

carsi52

Anlattığın olay ile bu olayın 1 gram alakası yok sergen.
Diyarbakırda yaşanan olayları görüyoruz yapılan eğlenceleri her yapılan eğlencelerde apo şerefsizin pankartları fotoğrafları istiklal marşını yuhlamalar felan.
Ne yani bende Fatsalıyım Türkiyenin hangi yerine gitsem nerelisin diye sorduklarında Fatsalıyım diyorum insanlar bana ters ters bakıyor ama ben gidipte ne istiklal marşını yuhluyorum nede başka birşey yapıyorum.

beckyZWICKY

3-5 kişinin yada 300-500 kişinin yaptığını tüm diyarbakırlılara maal etmemek gerek aslında..

Elbetteki içlerinde vatanını seven var

Lakin

Benim görüş,düşüncem ve onlara karşı daha dğrusu sadece diyarbakır değil, hakkari olsun şırnak olsun tonla terorist barındıran diğer doğu şehirleri olsun, NEFRET EDİYORUM. O şehirlerdende İnsanlarındanda.

Elimde olsa komple bombalatırdım bu şehirleri oradaki dağları polise askere sokakta kurşun ve taş atan sokak itlerini..
tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..

CR7

Alıntı Yapbursasporu suçlayan arkadaşlar madem ilk maçta dbakıra yapılan muamele yanlış bu maçta İstiklal marşını yuhlamak pkk lehine tezahürat yapmak ne demek bunu açıklasınlar?

+18 !

Çok farklı şeylerden bahsettiğimizi şuan anladım..

Ben olayların nasıl boyutlara geldiğinden bahsediyorum siz hala İstiklal Marşı'nın yuhalanmasındasınız..

Bu ülke bölünsün diye kıçlarını yırtanlar var.. Bursa'da olan olayları da Türk ordusu PKK'lılara dersini verdi diye falan yorumlarsınız heralde..

Cem Goren

konu su an dıyarbakırlıların yaptıklarından baska bısey degıl
bunların cezası verılmelı o saha bu sene kesınlıkle daha seyırcıye acılmamalıdır bu kadar basıt.
ve dıyarbakır bu lıgden dusurulmelıdır.
altın kapılarımız kan oldu tayfun

carsi52

Ya diyarbakır küme düşürülecek yada hükmen 3 puan bursaya..
Küme düşürülmeyeceğine göre hükmen 3 puan bursaya..Bursaya yaradı bu durum anasını satim.

CR7

Alıntı yapılan: Cem Goren - Mart 06, 2010, 17:55:25
konu su an dıyarbakırlıların yaptıklarından baska bısey degıl
bunların cezası verılmelı o saha bu sene kesınlıkle daha seyırcıye acılmamalıdır bu kadar basıt.
ve dıyarbakır bu lıgden dusurulmelıdır.

:ok

Cem Goren

Alıntı yapılan: carsi52 - Mart 06, 2010, 17:56:26
Ya diyarbakır küme düşürülecek yada hükmen 3 puan bursaya..
Küme düşürülmeyeceğine göre hükmen 3 puan bursaya..Bursaya yaradı bu durum anasını satim.

kaan su an bursanın puan alması onemlı degıl orda yasananlar zaten macın onune gectı ve bursa bu macı oynansada kazanır

NOT:YAZDIKLARIM BIR SITEM YADA KIZMA ILE ALAKALI DEGILDIR...

carsi52

Yaşanan olaylara bilerek birşey demedim zaten yaşanan olayları kime göre doğru kime göre yanlış.
Diyarbakırspor bu maçta puan alırdı oynansaydı maç.
Demek istiyorum ki olayları bi kenara bıraktım en çok Bursanın işine yaradı bu durum.

Cem Goren

o ayrı bı konu ama bu mac boyle bı ortamda devam etse bıle bursa bence o macı alırdı