Ana Menü

Tsl 23.Hafta.. Ibb-Fb

Başlatan Cem Goren, Şubat 24, 2010, 20:14:51

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

CR7

ligtv.com.tr'de özetler var izleyebilirsin kaan
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

carsi52

Alex'in kırmızı kart pozisyonuyla belediyenin golünü izledim.
Alex'in kırmızı kartı doğru bir karar.
Gole gelince iskenderin önünde ki adam hareketlendiği için ofsayt verilmesi lazım.
Ofsaytta olan oyuncu topa hareketlenirse o topa dokunmasa bile ofsayt olur diye biliyorum ben.Yanlış mı biliyorum ?
Bölünür senin için uykular!

+18 !

Alıntı yapılan: L_James_23 - Şubat 28, 2010, 20:09:41
hayır ben demek istediğini istedim sergenin

ama öyle ofsayt olmaz sergen

kaleciyi veya herhangi bir defansın görüşünü,müdahalesini engellemiyor

ayrıca topa vurulmadan çoktaan kale direğinin dışına koşmaya başlıyor bile

ve farkındaysan hiçbir fenerli de itiraz etmiyor

ama eğer kaleye girerken çekilseydi kalecinin veya defansın görüş alanını kapatarak olayın içinde olsaydı ofsayt olurdu ama burada engellenen hiç kimse yok.

ve ofsayt da değil

ayrıca onların hakeme saymalarının nedeni de ofsayt diye sayılmayan golleri onu görmedim ama
yorum yapamıyacağım

Toptan kaçtığı için aktif diye biliyordum ben neyse :)

Şeyilmiş şeyin davası olmaz :D

Kralkartal21

İskender'in topa vurduğu anda ki futbolcunun ofsayt olduğunu söylüyormuşsun, yanlış anladım.

İskender topa vurduğunda zaten İbb li oyuncu kaçmaya çalışıyor topla bi alakası yok yani.

Neyse dediğin gibi şeyilmiş şeyin davası olmaz :)
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

+18 !

Alıntı yapılan: carsi52 - Şubat 28, 2010, 20:33:39
Alex'in kırmızı kart pozisyonuyla belediyenin golünü izledim.
Alex'in kırmızı kartı doğru bir karar.
Gole gelince iskenderin önünde ki adam hareketlendiği için ofsayt verilmesi lazım.
Ofsaytta olan oyuncu topa hareketlenirse o topa dokunmasa bile ofsayt olur diye biliyorum ben.Yanlış mı biliyorum ?

Fenerin attığı golde Semih bariz ofsaytta..

carsi52

Fenerin pozisyonu ofsayt ise belediyenin attığı golde ofsayt.
Bence her ikiside ofsayttı.

CR7

Dos Santos ofsayt

Dakika 39: Doğru Karar

DENİZ'in topa son vurduğu anda Dos Santos pozisyon olarak ofsayt. Öylece dursa ve vurulan top gitse gol olsa, o gol verilir. Ama öyle olmuyor; Santos topa doğru hareket edip aktif alana giriyor ve hareketleriyle kaleciyi etkiliyor. Yardımcı hakemin yorumu bence doğru.

Cristian atılmalıydı

Dakika 58: Yanlış Karar

CRISTIAN'ın Serhat'a bastığı tabanın karşılığı net kırmızı kart. Ama hakemde tık yok.

Sarı değil kırmızı olmalıydı
Dakika 69: Yanlış Karar

GÜİZA'nın bariz gol şansı var, Ekrem tarafından indiriliyor. Bu da net bir kırmızı. Ama hakem sarı gösteriyor. O zaman hiç kart göstermesen daha iyi. Hiç olmazsa, "Öyle gördüm" dersin.

Alex gaza gelince
Dakika 77: Doğru Karar

HAKEM Alex'in ara pasını kesti. Hakemden seken topla Efe, atağa kalkıyor. Tam o anda Alex gelip Efe'ye arkadan çelme atıyor. Net bir sarı kart. Ama pozisyondaki top çarpma hatasından dolayı hakem sarıyı veremedi. Alex bundan aldığı gazla bu sefer 1 dakika sonra gitti, Mahmut'un baldırından kasığına doğru okkalı bir taban geçirdi. Kartın rengi kırmızıydı, hakem de burada net biçimde haklıydı.

Golde ofsayt yok
Dakika 83: Doğru Karar

TOPU Fenerbahçe kalesine doğru son oynayan Rızvan, topa vurduğunda Ali Güzeldal, Rızvan'a göre Fenerbahçe kalesine daha yakın gözüküyor. Yani, ofsayt gibi gözüküyor. Ama burada önemli olan, ikinci bir faktör de top var. Rızvan topa son vurduğu anda top Ali Güzeldal'dan Fenerbahçe kalesine daha yakın. Yani, Ali Güzeldal, Rızvan'ın son oynadığı anda topun gerisinde. Onun için de pozisyon ofsayt değil. Sonra da İskender arkadan gelpi golü atıyor.

Bilica'ya yüklenmeyin
İSKENDER orta sahadan depara kalkıyor, yanında Fenerbahçeli Vederson var. Vederson İskender'i biraz takip ettikten sonra bırakıyor. Halbuki Vederson'un, İskender'in deparına aynı şekilde deparla cevap verip, takip etmesi gerekirdi. Ama şimdi herkes Fener defansındaki Bilica'ya veya diğerlerine sallayacak ama yanlış.

İşte Erman'ın pozisyon yorumları ;D
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

carsi52