Ana Menü

[Tsl 23.Hafta] Kayserispor:1-Beşiktaş:2 [27 Şub 2010-19:00]

Başlatan Cem Goren, Şubat 24, 2010, 17:59:03

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

+18 !

carsi52

Ne yapmadı ?
Her topsuz alanda rakibi hakem görmeden ya tutuyor ya dirsek atıyor.İbrahim Kaş gesede veya fenerde olsaydı takır takır saydırırdık.
Ki zaten Beşiktaştan kaçıp ispanyaya gitmesi sonra geri dönmesi kiralık olarak ayrı bi ş..lik zaten.
Bölünür senin için uykular!

+18 !

Bence İ.Kaş şuana kadar oynadığı hiçbir maçta kötü oynamadı..

Ve sonucu etkileyecek hatalarda yapmadı..

Tatlı sert futbol oynuyor ve dikkat edersen yaptığı müdahelelerin hepsi topa..

E hal böyleyken nasıl bu kadar çaktırmadan yapabilirki?

Ayrıca İ.Kaş İspanya'ya gittikten sonra beni alın diye yalvarmış olabilir mi Yıldırım Demirören'e?

Edit: Kırmızı kart görüp 3 maç ceza alan topçuya kırmızı kart gördüğünü hatırlamıyorum dediğim için kendimi kınıyorum :D

carsi52

Bu adam neden 3 maç ceza aldı ?
Keitada kırmızı kart görmedi bizim maçta ama adam çirkef oldu ? Neden yanlı davranıyorsun ?
Dünkü maçtada yaptı aynısını rakibini açık açık çekiyordu ayaklarını adama dolamış adamı boğucaktı az daha.
Yıldırım Demirören mi para kazandırmadan git kulüpten dedi ?
Kendi isteğiyle Beşiktaş'a para kazandırmadan gitti.Madem Beşiktaş'tan gidiyor ispanyada oynamak istiyor kiralık olarak bir daha neden geliyor Beşiktaş'a ? Bu adam sonuçta Beşiktaş'ta durmak istemediği için ispanyaya gitti demirören teklif götürdüğündede diyebilirdi gitmek istemiyorum Beşiktaş'a diye.
Bölünür senin için uykular!

keskinli

ben macin ancak son yarim saatine baktim,dolayisiyla skor olarak rahatlamis oldugumuz icin iyi bi oyun göremedim.söylenenlere göre ilk yari cok iyi oynamisiz
insaallah bu galibiyetlerin devami gelir
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

DIABLO

Abi bi gün bi gününü tutmuyorki takımın yenilecek diyoruz beraberlik olursa iyi diyoruz bi baktık maça takır takır oynadılar.

Artık her haftaki maça soru işaretli ile bakcam kesin yeneriz demicem
1 Sehit  için menemeni yakan Atamı özledim.

forzaChelsea

NoPasaran

Alıntı yapılan: +18 ! - Şubat 28, 2010, 18:03:10
Bence İ.Kaş şuana kadar oynadığı hiçbir maçta kötü oynamadı..

Ve sonucu etkileyecek hatalarda yapmadı..

İbrahim Kaş bencede kötü oynamıyor. Savunmadaki hızı konusunda bence gayet iyi ancak çk fazla şans vermemek lazım ..

Ayrıca skora etki eden hatasını söyleyeyim..

Kayserispor Beşiktaş maçında 1-0 yenildiğimizde %100 Kaş hatası ile rakibin direncini arttırdığımız bir maç oldu. ve yenildik
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

[KralKartal]

Kas bence vasat...

Feridun abi demis twitterde mactan once

Alıntı Yapaynı ruhu akşam Kayseri'de Beşiktaşlı oyunculardan bekleyebiliriz;küçük Nikolas Nobre için farklı bır galibiyet belki Nihat da atar...belki 6:45 AM Feb 27th via web

Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi