Ana Menü

Menejerlik oyunundaki takiminiz...Tek topic

Başlatan CR7, Şubat 08, 2010, 19:39:04

0 Üyeler ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Kralkartal21

Bende Cristiano'dayım. Tottenham'ı aldık 8. sıradayız ama liderle aramızda 5 puan fark var. Sağlam bir lig olucağa benziyor.

Bugün deplasmanda Mancester City'i yendim 1-2 :)
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

Batuhan

bizim ligden nasıl çıkabilirim :S
Devam olarak gösteriyor da .
Koca hestiy aya bedenem ?

CR7

Corradi goes to US Palermo

PALERMO - Bernardo Corradi transferred from Udinese to US Palermo yesterday.  Attracting Corradi has caused a number of question marks at the club. The fans are wondering what crAdletash is doing with this forvet, since he'll never be able to get a place in the starting line-up of US Palermo, according to them. "He shouldn't kid himself", crAdletash also said, "This is a step up for a player like Corradi. He'll have to run a little faster than he did at Udinese, but he knows that as well as anyone."

The treasurer of Udinese will be satisfied with the transfer of Corradi, who departed for US Palermo in exchange for amount of 12.8 million euros million euros, for above the average market price. The chairman of Udinese did say he would rather have kept the forvet at Udinese. "We even made him a new offer ourselves, but he declined. He really wanted to go to US Palermo. Considering the amount US Palermo was willing to pay for him, there was no way for us to keep him.

;D

başkan kalmasını istemiş ama kabul etmemiş corradi.
benim takımı istiyormuş gerçekten :D

bugünkü maçım deplasmanda juve ile
bu hafta milanı deplasmanda 3-0 geçtiler :-\
ama güveniyorum miccoli ve simplicio ve bresciano'ya :ok
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

[KralKartal]

Alıntı yapılan: Batuhan* - Mart 21, 2010, 17:41:02
bizim ligden nasıl çıkabilirim :S
Devam olarak gösteriyor da .

yarin cikabiliyorsun yeni takim secebilirsin
diger arkadaslar ikinci bir hesap acip oradan oynuyorlar
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

CR7

Başkan: "US Palermo gibi bir takım her sezon 7.th sıra için oynamalıdır. Nihayet 3. sıraya takımı getirmeyi başardın! Harika bir iş çıkardın! Bu sana 102 menajer puanı kazandıracak tabi gittiğin yolda gitmeyi başarabilirsen daha bile fazlasını kazanabilirsin. "

Danışman: "Demek Corradi'yi aldın. Bana makul bir transfer gibi geliyor. Fazladan bir oyuncunun zararı olmaz, aksine elindeki seçenekleri artırır. "

Yorumcu: "Fikstüre göre gelecek hafta, Deplasmanda Juventus'e karşı oynayacağız. Juventus bizden daha yukarıları hedefleyen bir takım, o yüzden onları alt etmek hiç kolay olmayacak. Birkaç usta taktikle bu işin hakkından geleceğine inanıyoruz! "

;D

CR7

Maç Raporu: Lig maçı Juventus - US Palermo

Dakika    Oyuncu    Skor
63"   Miccoli   0   -   1
76"   I[kufur otomatik editlenmistir]uinta   1   -   1
87"   Simplício   1   -   2

:bjk :bjk

RCA

parma fc- palermo

0-7 ;) 2 miccoli 5 cavani ;)
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

CR7

fulham'ı da yönetiyorum artık

fulham&palermo el ele :D

Batuhan

Koca hestiy aya bedenem ?

RCA

ben bu bizim oynadığımız lig için kullandığım hesabı baska bir lig için kullanabilirmyiim bizm lig baslayıncaya kadar?
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

CR7

RCA

That's me.

RCA

yiğit ya bişe sorcam sana , ya griyorum bir server a işte takım seciyorum apply yapıyorum lig yöneticcş kabulunu bekle diyor..

ama ben palermoyu aldığımda yoktu öle bişey.. nasıl hemen takımıma gecebiliyorum.. lig yönetici izin vermez belki ..

That's me.

CR7

onu ligin üstünde görebiliyorsun

yöneticinin kabul etmesi lazım
özel lig diye yazıyor

RCA

That's me.