Ana Menü

AZ bile 3 tane :)

Başlatan eRe, Şubat 14, 2007, 22:00:18

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

eRe

UEFA Kupası'nda son 16'ya kalma mücadelesinde turun ilk maçında temsilcimiz Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu stadında AZ Alkmaar'la 3-3 berabere kaldı. Karşılaşmaya galibiyet parolasıyla çıkan Fenerbahçe sahadan 3-3 beraberlikle ayrılarak karşılaşmaya iki ay aradan sonra buluştuğu taraftarlarına güzel bir sevgililer günü hediyesi veremedi. İki ekibin mücadelesi nefesleri kesti...

AZ Alkmaar'ın golleri 15. dakikada De Zeeuw, 62. dakikada Boukhari ve 63 dakikada Jenner'den gelirken, 28. ve 74. dakikada .... ve 67. dakikada Tuncay Şanlı'nın attığı goller Fenerbahçe'ye yetmedi.Karşılaşmanın rövanşı 23 Şubatta Hollanda'da oynanacak.

..... o.... umutlandırdı ama...

....... 74. Fenerbahçe'yi umutlandıran golü atmasına rağmen kalan dakikalarda pozisyon üretmek te zorlanan Fenerbahçe kendi sahasında oynamanın avantajı iyi değerlendiremeyerek tur şansını Hollanda'ya bıraktı

Alex' büyük tepki

Fenerbahçe taraftarının sevgilisi Alex ilk kez tepki topladı. Taraftarlar Alex'e ikinci yarının ortasında top geldiği anda tepkilerini gösterdiler ve Brezilyalı yıldızı "ıslık" yağmuruna tuttular. Türkiye'ye geldiğinden beri ilk kez böyle bir tepkiyle karşılaşan Alex de Souza bu tepki karşısında adeta şaşkına döndü.

Tuncay Şanlı alkış aldı

Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu Tuncay Şanlı AZ Alkmar karşısında  gösterdiği müthiş performansla taraftarda büyük alkış alırken Tuncay'ın bu karşılaşmada göstermiş olduğu çaba ve başarılı performans tur için avantajlı bir skor elde etmeye yetmedi.

Taraftarın büyük desteği

Fenerbahçe AZ Alkmaar maçı öncesi Şükrü Saracoğlu'nda muhteşem görünteler vardı. Maçın başlamasından yaklaşık 1 saat önce sahaya çıkan Kıraç'ın stat hoparlörlerinden çalınan şarkısına, taraftarlar da eşlik etti. Stat içinde bulunan taraftarlar şarkıyla büyük bir coşku yaşarken, taraftarlar, tribünlere dağıtılan Türk ve Fenerbahçe bayraklarını sallayarak şarkıya eşlik etti.

www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

rommedahl

Fener taraftarının nasıl yaws[kufur otomatik editlenmistir] olduğunu herkes gördü Baştacı yaptıkları Alex i Volkan ı hepsini nasıl yuhluyorlar Beşiktaş taraftarı baskı yapıyomuş biz kaç gol yersek yiyelim her zaman tezahüratımızla takımın yanındayız 50 bin değil 50 milyon olsalarda 1 tane Beşiktaşlı kadar olamazlar Alkmaar üst tura çıkar bu arada AZ  bile attılar Fener şansa buldu golleri

cool23

kım koyarsaa koysun allah razı olsun ...  tumer sana bsy derdım ama ... sen anladın tumer...

eRe

fener bugun o kadar komıktıkı.karsılarındakı rakıp rakıp degıldı ancak fenerde takım degılmıs cok net gozuktu.bu mu turkıyenın lıderı.fazla surmez bunların lıderlıklerı bole oynasınlar turkıyede yenebıleceklerı takım yok sonucta :)
www.erdemeksi.com

ugur24

alkmaar çok gevşek oynadı..ona rağmen 3-3 bitti maç..hollanda da fark olur bence..şu en sonda taraftarın büyük desteği yazıyo ya ona çok güldüm..müthiş destek verdiler gerçekten..klasik fenerbahçe taraftarı..hepsini gönülden alkışlıyorum.. :alkis :alkis :alkis

Adriano

Çok saol yazı için erdem ama şu tümerin üstünü falan çizsek ;D İsmini duymak dahi istemiyorum.. ;D
Uçurumlardan düşmeden tut elimizi..

eRe

sen ıste kardesım.daha sacma yazılar vardı hakem cok kotuydu rezıldı dıye onlarıda sılıverdım bole sacma seylerle gozunuzu yormıyım dıe
www.erdemeksi.com

Asya Kartalları

Zaten febe nin avrupa maçlarının olduğu geceler tam tiyatro oluyor. Bu gecede çok komikti, çok eğlendim

TurkishTank

bende maci izledim... dediginiz gibi sansa buldular gollerini..AZ de jajik takim fener daha bi jajik... yogurta koysan jajik bile olmaz :)
imza dedigin boyle olur...

Saygilar, @hmEt

BerkAy1903

ya 3_3 simdi fener atarsa tur şansı var biraz taraftardan hala çıt çıkmıo haaa :D

simdi ora inönü olcaktı varyaaaaa of ulan özledik inönüyü :D
19o3

dishi_eagle

ben gayet güzel bi maç izledim. hırslı ve uzun toplarda başarılı Az Alkmaar ve neredeyse sahada tek başına koşmaya çalışan Tuncay .

eRe

valla ınonu olacaktı ne 50bını 5bınımız yeterdı orayı ınletmek cehennem yapmak ıcın
www.erdemeksi.com

Timurlenk

şu muhteşem taraftarı görünce kıskanıyorum ;D ;D ;D

Asya Kartalları

10 senedir manchesteri yenmenin havasıyla yaşıyorlar 6 ayda az alkmaar maçının sevinciyle saz çalıp oynar bunlar artık. Daha tiyatro bitmedi. İkinci perde daha komik olacak şimdiden sabırsızlanıyorum

die-4-u

bi takım bu kadar mı ballı olur bunu gördük bu akşam...''büyük fener taraftarı'' 3-1'ken alex'e top geldiğinde homurdanmaya başlıyor hemen o pozisyonun devamında 2. gol ve derken bi şans golü daha 3-3..bugün eğer az biraz daha disiplinli olup futbolcular gol noktalarında paslaşmış olsalar 5 atıp dönerlerdi..bi not da ilker yasin'e bi adam bu kadar kötü maç anlatıp bu kadar mı taraflı olur..az oyuncusunun tümer'e 85. dakikada ceza sahasında yaptığı harekete penaltı diyor verilecekse çift vuruş verilir o da şüpheli..maçın başında da az'yi puansız gönderelim dedi...donuk zekalı herif..