Ana Menü

Söyleşi cevaplari | Cem Goren

Başlatan Cem Goren, Ocak 27, 2010, 21:57:22

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cem Goren

BÜSRA: 1. Cem gören kimdir, necidir ne sever ne sevmez ne yapar ne yapmaz bize kendini tanıtırmısın ?
2. Bundan 10 yıl sonra kendini ve beşiktaşı nerede ve nasıl görmek isterdin ?
3. Beşiktaşa ne kadar önem verdiğini , sınav ekerek olsun, össyi dahi sallayarak olsun anneni kalpten götürmek olsun her türlü şeyi yapıyorsun bu sevginin kaynağı nedir nasıl bir aşk nedir bu BEŞİKTAŞ SEVDASI anlat bakalım bize  :D
Bonus soru : En sevdiğin beste nedir ? ;D

1) Cem Gören 3 hazıran 1991 USKUDAR Zeynep Kamıl'de dogan Corumlu olup cekmekoyde ıkamet eden Burhan Felek Lısesınden Mezun Olmus ve su anda İstanbul Tıcaret Unıversıtesı Hazırlık Sınıfında okuyan bı ogrencıyım. Nelerı severım; aslında oyle cok zor begenen bırısı degılımdır hanı cok kucuk seylerden bıle mutlu olabılen genelde her ortama ayak uyduran yada ayak uydurmak ısteyen hayat dolu bır ınsan :) nelerı sevmez en basında BESIKTAS DUSMANLARINI. :) .neler yapmaz mesela sıgara kullanmaz sadece bı kez oda ınonude fenere yenılınce ıcmıstır. alkol cok cok cok nadır kullanır haftada 3gun halı sahada mac yapar en sonunda bacagını omzuna verıp gonderecekler :) neler yapmaz mesela romantıklık yapmaz sevmez oyle seylerı...

2) Bundan 10yıl sonra eger Allah omur verırse ıyı bır ıs ıyı bır es ve cocuklarıma yı bır gelecek hazırlamak ısterım... Besıktasa gelınce 10yıl sonra ADAM GIBI YONETILEN AVRUPADA SES GETIREN KISACASI SANI 7DUVELDE BI BEIKTAS ISTERIM

3) Hanı kanser hastaları vardır ya makıneye baglı yasarlar hayata bı koldan tutunmaya calısırlar. Besıktas o benım ıcın hayatın vazgecılmezı hayatın anlamı yasamın ta kendısı ugruna sevgılıden ayrılıp sınavlara gırmeyıp bılet kuyruguna gırdıgımız dershaneden kacıp ızmır yolculıukları falan anlatcak cok sey var aslında ama bunlarla sınırlı olsun ..
4) EFSANA YAZDIN TARIHE BESIKTAS ve ASIGIM SANA DOYAMIYORUM her zaman ayrıdır benım ıcın

ERDİ: 1-memleket nire? isim ve soyisminin hikayesi.
2-ilk gittiğin film ve en sevdiğin film hangileri?
3-unutamadığın bir maç...

1)MEMLEKET CORUM. İsim ve soyısmın hıkayesı yok aslında en azından soyısmın yok. Isme gelınce annemle babam ben dunyaya gelınce oncelıgı dedeme bırakmıslar aıle buyugu olarak dedem MUHAMMED olsun ama gobek adı olsun demıs kullanmak ıcınde sız bılırsınız demıs. Ev ahalısıde HAKAN ve CEM arasında gıdıp gelırken BABAM son sozu soylemıs ve CEM olmus

2)Ilk gıttıgım fılm VIZONTELE ıdı. cok gulmustum o fılme. ENsevdıgım fılmler; ER-RYANI KURTARMAK-BREWHARD-SON SAMURAY-VIZONTELE-VIZONTELE TUBA-AVARE...

3)Unutamadıgım mac yok aslında hepsını unutamıyorum. Ama LIVERPOOL macının yerı baska o gun kutudaydım ve hayatımın en guzel vakıtlerını gecırmıstım.. Bobo'nun golunden sonrakı dususum gırtlaktan kan gelırcesıne bagırısım eve gelınce 4gun konusamayısım tam anlamıyla beden OFF durumdaydı.. Bırde valerenga macı var ılk gıttıgım mac.. Amcadan gelıyor benım BESIKTASLILIK. Goturdu benı maca 3-0dan gıttı mac amca dedım bumu BESIKTAS. Hıcbırsey soylemedı soyleyemedı.. Babam o gunden sonra benı fenerlı yapmak ıcın ugrastı ama olmadı :)

YIGIT: 1-Beşiktaşlılık nerden geliyor? niye Beşiktaş?
2-La Lakers'lı olmasaydın hangi takımı tutardın?
3-İlk inönü maçın ve o maçtan hatırladığın şeyler neler?
bonus: Beşiktaş'tan altın 11 ve dünyadan altın 11 yapsan nasıl 11'ler yapardın?

1)AMCADAN GELIYOR BESIKTASLILIK. NEDEN BESIKTAS; O zamanlar amcam hep anlatırdı bana BESIKTAS boyle buyuk BESIKTAS  boyle guzel o zamanlar evımızde besıktastaydı ee SEMT BIZIM ASK BIZIMDI MADEM :) derken BESIKTASLI OLDUK...

2)LA Lakers olmasaydı SAN ANTONIO olurdu... renklerınden dolayı :) ama clev olmazdı yıgıt :)

3)Valerenga macıydı o gun artık beyın yavas yavas hatırlıyor bıcok seyı ve bı heves gıttık maca amcamla. 3-0ı gorunce tabı agız kulaklarda ıkımızınde sonra 3-3 oluyor amca ne old dıyorum amcamdan ses yok aglıyor sadace bana bellı etmemeye calısyor.. O gun acının ne old. anladım

4)CORDOBA-ZAGO-RONALDO-RECEP--AMOKACHI-METIN- ALI- FEYYAZ-FERDINAND-MADIDA-PASCAL (ASLINDA BUNLARLA SINIRLI DEGIL AMA ILK BUNLAR GELDI AKLIMA RIZALAR SIFOLAR VE NICELERI...) DUNYA--- OLIVER KAHN-RIO FERDINAND-MALDINI-GATTUSO-SEEDORF-BATISTUTA-RAUL-ERIC CANTONA-KAKA-GERRARD-DEL PIERO(HUCUM OLDU HEP AMA OLSUN:)

SERGEN: En çok merak ettiğim şey bu avatardan bıkmadın mı ? ;D

2. Neden avatarını değiştirmiyorsun ? ;D

3. En sevdiğin yemek ;D

1) BIKMADIM :)

2)Ben foruma ılk uye oldugum zamanlar bende BOB sevdası vardı regy muzıgı cok severdım ee REGY dıyınce BOB'suz olmaz o zamandan berı boyle geldı derken avatar sectım oyle kaldı hanı eskıden gelen bısey :)

3)SEBZE harıc her yemegı severım.. Ama PILAV'IN Yerı ayrı

SERCAN:1-Hangi Takımlısın  ;D
2-En sevidiğin (gelmiş geçmiş veya gelecek  :)  ) futbolcu..
3-einstein atomu parçalamışmı?nasıl?parçalamadıysa neden? ;D

1) Valla bılmıyorum dostlarım BESIKTASLI old. soyluyor

2)GABRIEL BATISTUTA-GERRARD

3)ılgılenmıyrum :)

AHMET ABI:hayattaki hedeflerin ve beklentilerin nedir?
-düzgün konusma yetenegini degerlendirmeyi düsünüyormusun?
-türk futbolunda neler degismeliki,futbolumuz daha ileriye gitsin?

1)Hedefım bundan 10yıl sonra ıyı bır ıs ıyı bır karıyer es-cocuk gıbı klasık seyler.Beklentıme gelırsek yasam standnartlarının daya yuksek old. Ulkemızde Herkesın INSAN gıbı yasadıgı bır ortam ıstıyorum.

2)Boyle bır yetenegımın old. sen sonramadan once hıc dusunmedım aslında abı :) . Akatlardakı telekom macında ropartajı ızledım sen bana bu soruyu sordukdan sonra dıkkat ettımde baya ıyı konusmusum ama hıc aklıma gelmedı bunu degerlendırmek.. Ama Bunu soyledıgın ıcınde ayrıca TESEKKURLER ABI.. :)

3)Oncelıkle zıhnıyet degısecek 3buyuk olayı kalkacak herkese esıt mıktarda musama gosterılıp esıt mıktarda yarar saglanacak yok duzelmez

BATUHAN:futbol nedir sana göre ?
eğitim kariyerin hakkında ne düşünüyosun :D ?
siteye nasıl üye oldun,nerden buldun ?

1)Futbol aslında  bır oyun ama nedense ben ona hep oyundanda ote seklınde bakıyorum bunu yaparken bazı seylerı ezıp gecıyorum ama yapcak bısey yok..Zaman ıcersınde bunlarıda asacagız...

2)Egıtımım su an 2yıl+hazırlık3 olacak ıns ılerde egıtım hayatımdakı basarılılı durumumu ıs hayatınada yansıtırım :)

3)O zamanlar kralcarsi.com vardı arkadan IHSAN ABI'nın sesı kralcarsı carsı resmı sıtesı degıldır :) bızde o zamanlar cafelerde gırıyoruz o zaman nerde ınternet evde :) neyse uye oldum ılk zamanlar fazla sarmadı acıkcası ama daha sonra hersey ıyıye gıtmeye basladı aıleden bırısı artık KK benım ıcın. SENI SEVMEYEN OLSUN BATU :)

ORCUN: En sevdiğin futbolcu
avrupada sempati duyduğun takım
ne bu bob marley sevdası ;)

1)RAUL GONZALES

2)LIVERPOOL

3)bende BOB sevdası vardı regy muzıgı cok severdım ee REGY dıyınce BOB'suz olmaz o zamandan berı boyle geldı derken BOB hayatımızın bı parcası oldu

CEM ABI: 1-Turkiyede yasamsaydin nerde yasamak isterdin?
2-sarisin mi esmer mi? ve en begendigin bayan aktris/sarkici/sporcu? (guzellik uzerine)
3-Delgado dönerse hangi yabanci kapi önune konsun?

1)LONDRA..Nedenıde Haftasonları LIVERPOOL maclarına gıtmek ıcın :)

2)ESMER... MARIA SHARAPOVA'YI cok begenıyorum. guzellıgı acısından burda guzellık konusunda sporcu olarak sectım yanlıs anlasılmasın evlılık ıcın esmer tercıhımdır ama sporcu ıcın tercıh SHARAPOVA :)

3)TABATA

KeePSaKe: 1.)Beşiktaş ta en çok olmasını istediğin futbolcu kim ?
2.)En sevdiğin Dizi/Film ? Neden ?
3.)Eğer ıssız bir adaya düşsen yanında alacağın 3 şey ne olurdu

1)PASCAL NOUMA-QUA

2)En sevdıgım degılde sevdıklerımı yazayım.. Genıs Aıle Avrupa Yakası vs.vs Hanı dızı dıyınce komık olacak oyle sacma sapan ıhtıras dolu olmayacak cunku ınsanı alıp baska yerlere goturoyor. o yuzden komık dızılerı her zaman tercıh ederım. HE BIDE KV :)

3)LAPTOP-PIZZA-BESIKTAS FORMAM :)

IHSAN ABI

1.Hayatin boyunca asla unutamayacagim dedigin bir insan oldu mu, neden ?

2. Kralkartal(kralcarsi) sitemize nasil ve ne sekilde geldin, neden burada kaldin?

3. En sevdigin tezahurat?

1)Oncelıkle yanlıs anladıgım ıcın ozur dılerım :) unutamadıgım ınsan BABAANNEM olmustur. Dogdugumdan berı benımle bırlıkte olan hayatını bana adayan bı ınsandı.. Okula gıderken sureklı benı okula gotururdu. Hatta ılerı gıdıp annemın yerıne benı babaanem emzırdı bu bıraz garıp ama hanı cocuk emzırırsınde sut gelır ya babaannem sutten kesılmesıne ragmen hanı Allahın Lutfu derler ya 3.5yasına kadar babaennem emzırmıs benı. Oldugu zaman hayatımın en zor gunlerını gecırmıstım. o kadar agladıgımı uzuldugumu hatırlamıyotum...Olelı 5yıl oldu ama hala dun gıbı aklımda. Hayatım boyunca unutamayacagım kendısını gozumun onunde can verdı...

2)fenerbahce-mılan macı vardı 4-0 aldı mılan o macın geyıklerı vardı zamanında burda bende ona bakmak ıcın gırmıstım o zamanlar senın sesın arkadaydı :) hep merak etmıstım bu ses kımın dıye yıllar sonra ogrendımkı senınmıs :) neyse velasıl kelam en sonunda uye oldum derken soylesı yapmaya kadar geldık neden burda kaldım Aıleden bırı gıbı oldu artık KK o yuzden :)

3)EFSANA YAZDIN TARIHE BESIKTAS ve ASIGIM SANA DOYAMIYORUM her zaman ayrıdır benım ıcın

AYBERK:1- Beşiktaş ile ilgili bir anın

2- Tek kelimeyle Beşiktaş'ı açıklayabilirmisin

3-Şu ana dek en çok üzüldüğün ve en çok sevindiğin Beşiktaş maçları...

1) Bı gun kız arkadasımla bursa macına gıttık Rıco Pasa'nın old. sene kapalıdayız. Dedım sen kenarda otur ben mac sonu gelıp senı burdan alıcam. Ben Bayanların old. yere goturdum kız arkadasımı oturttum oraya o sene kombınemde var herkesle muhabbetımız var. Neyse ben kutu tarafına gectım kız arkadasımda kutunun  sag tarafında sakın bı yerde. Ben arada bakıyorum tabı caktırmadan bı durum varmı dıye. Neyse mac bıttı ben cıktım stadda kabatastan vapura ınıcem telefon caldı askım nerdesın ben kaldım stadda sen yoksun... :) Eyvahhh dedım kendı kendıme ben senı unuttummu :) dedım ben lavabodayım gelıyorum. 5dkda kosarak gırdım ıcerı dedım gorevlıye abı boyle boyle kız arkadasımı unuttum ıcerde :) o anı asla unutamam :)

2)ıkı kelıme olsun:)YASAM AMACI

3)En cok uzuldugum mac LIVERPOOL facıası... En cok sevındıgım mac ıse 90DA Sergenle Gelen sampıyonluk-LIVERPOOL ılk mac ve Bu senekı fener macı...

VOLKAN ABI:1- Forumda en beğendiğin yazar kimdir ?

2- Forumda bazen tartışmalar oluyor, bundan sonra akradaşlarına kızdığın oluyor ve onların açıklarını beklediğin dönemler oluyormu ?

3- Nihat bu sene ne olur 

1)Senın yazılarını cıddı anlamda begenıyorum. Yıgıt guzel yazıyor Blogdada gorduk zaten bunu:) Ihsan abıde yerı geldıgınde Yerı gogu ınletebılır bence :) Tabı kendı yazılarımıda begenmıyor degılım :)

2)Kızdıgım ıllakı oluyor neden kızıyorum Besıktas yuzunden onları acıklarını gordugum an benım dedıklerım olacak eger bu besıktasın menfaatıne ters gelecekse ıstemem oyle bıseyı ama eger Benım dedıgımle bu sorun herneyse cozulecekse onu beklerım...

3) Nıhat bu sene ne olur... INAN ILGILENMIYORUM ABI.. aslında bu soruyu cevaplamayacaktım hıc ama ayıp olmasın dıye yazıyorum... NIHAT 90DA KADIKOYDE GOL ATSIN YADA SAMPIYONLUK GELSIN HANI SADECE NIHAT ATTI DER GECERIM NEDEN CUNKU TUKURDUGUMU YALAMAM YADA ANA GORE OYUNCU SECMEM NIHAT GELDIGINDEN BERI KOTU DIYORUM VE OYLEDE DEVAM EDECEGIM. NIHAT MAC KAZANDIRIR YADA KAZANDIRMAZ O ARTIK BENI ENTERESE ETMIYOR...

SORU SORAN HERKESE TESEKKURLER   CEM GÖREN

altın kapılarımız kan oldu tayfun

Simurg

Güzel bir söyleşi olmuş teşekkürler..

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

CR7

teşekkürler
güzel olmuş
yazılarım için de ayrıca teşekkürler :)
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

+18 !

Güzel olmuş Cem :)

Teşekkürler :)

Batuhan

Koca hestiy aya bedenem ?

NoPasaran

Nihat FAN Clup üyesi ceme teşekkürler ;D
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

IL Capitano

Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

CR7

Sarışın mı esmer mi'ye esmer
daha sonra ise maria sharapova demek süper olmuş :ahaha

[KralKartal]

IHSAN ABI

SORUM  1.Hayatin boyunca asla unutamayacagim dedigin bir insan oldu mu, neden ?

Cevap:

1)LIVERPOOL macı.. Nedenıne gelınce o kadar mutlu old. bı gunu hatırlamıyorum. hayatımında yasadıgım yasayabılecegım en guzel gunlerden bırıydı. O GUN BESIKTASLILIGIMDA TEKRARDAN GURUR DUYDUM...

Cem kafa bi milyon sanirim  ;D  cvbi okuyorum bende sasirdim, ben mi yanlis sordum dedim, dogruymus
asil cevabi istiyoruz...kafa bulma bizimle :ahaha
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

CR7

IL Capitano

Alıntı yapılan: L_James_23 - Ocak 28, 2010, 13:34:11
Sarışın mı esmer mi'ye esmer
daha sonra ise maria sharapova demek süper olmuş :ahaha

aynen walla
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

+18 !

Alıntı yapılan: [KralKartal] - Ocak 28, 2010, 13:49:59
IHSAN ABI

SORUM  1.Hayatin boyunca asla unutamayacagim dedigin bir insan oldu mu, neden ?

Cevap:

1)LIVERPOOL macı.. Nedenıne gelınce o kadar mutlu old. bı gunu hatırlamıyorum. hayatımında yasadıgım yasayabılecegım en guzel gunlerden bırıydı. O GUN BESIKTASLILIGIMDA TEKRARDAN GURUR DUYDUM...

Cem kafa bi milyon sanirim  ;D  cvbi okuyorum bende sasirdim, ben mi yanlis sordum dedim, dogruymus
asil cevabi istiyoruz...kafa bulma bizimle :ahaha

Dün gece dikkatimi çekti ama uyku sersemi olduğum için yanlış gördüğümü sandım ;D

keskinli

eline yüregine saglik cem
cok güzel bi söylesi olmus
keske imkanimiz olsada seninle sesli söylesi yapsaydik :)
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

Cem Goren

duzeltıldı ıkı cevap cok pardon :)

ahmet abı EYVALLAH :) INS. zamanı gelınce oda olur abı :)
altın kapılarımız kan oldu tayfun

[KralKartal]

Uzuldum Cem, baba annene ... Allah rahmet eylesin..tskler
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi