Ana Menü

Antalyaspor-Beşiktaş |29 Ocak-20:00[ Tsl 19.Hafta]

Başlatan Cem Goren, Ocak 26, 2010, 19:22:52

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NoPasaran

1-0 bitti..

iyi oynadık..

maçın hakkı bizimdi..

biraz becerikli olsaydık çok daha önceden maç biterdi..

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Cem Goren

oncelıkle sunu belrtmek ıstıyorumkı bence ıyı  OYNAMADIK...

mac bıttı ıkına sıkıla kazandık bı anda gelen bır penaltı macı degıstırdı kotude oynasak kazanmak guzeldı ama nereye kadar KOTU OYNAYACAGIZ...
bobo ne kacırırsa kacırsın bu takımın GERCEK santraforudur top tasımayı bılen topun ılerde ayagına en cok yakısan oyuncumuz o
holoskonun zamana ıhtıyacı var bu alenen ortada bı sekılde halletmesı lazım uyum surecını 3-4haftaya hazır olur ıns. 3hafta sonra ınonude derbı var.
nıhat ıcın artık bısey soylemek ıstemıyorum soylemekten bıktık bız o kacırmaktan bıkmadı.
ernst-fınk yıne alman dısıplını kopmadılar oyundan herzamankı gıbı macın kahramanı bence fınktı bugun.

neyse artık haftayı 3puanla kapattık onemlı olan buydu bunuda ıte kaka basardık ıns yarın ve obur gun yukardakıler puan kaybederde yaklasmız oluruz bıraz daha bır mac eksıgımız old. dusunursek daha kaybedılmıs bırsey yok ama "" bu oyunla gıdersek kaybetmeye yaklasıyoruz""
altın kapılarımız kan oldu tayfun

pAscAliAnUmut

Ben böyle beceriksiz bir takım görmedim ya.. Bu kadar düz topçu bir takıma nasıl toplanır ya..

Fabian ERNST !! Tek başına 90 dk oynadı. Adamı etkisiz hale getirmek için neler neler yaptılar be. Ömer bile biri bu adamı durdursun diye üstüne atladı :D

Holosko bu top kayıplarıyla, bu beceriksizlikleriyle dünya kupasını biraz zor görür..

Maçtan önce Tello'ya küfürler yağar demiştim. Bu adam topçu felan değil en sonunda Denizli de anladı da aldı oyundan..

Galibiyet güzel ama hiç ümit vermiyor.. Bu kadar beceriksiz bir takım olur mu ya  :-\
Efsane yazdın tarihe Beşiktaş
Aşık oldum renklerine Beşiktaş
Ölüm olsa dönmeyiz bu yoldan
Canım feda olsun sana Beşiktaş

+18 !

Ömer ş.r.f.s.zi kırmızı kart görmeliydi!

İyi değildik..

Keşke Holosko son dakikalarda kaçırdığı golü atsaydı kendine gelirdi..

Neyse yine bildiğimiz Beşiktaş vardı sahada..

Yinede kazanmak güzel..

CR7

hep Fabian ERNST!

bırakın arkadaş ya bu kadar ernst hayranı olmayın

bugün oynayan adamlar Toraman-Rüştü-Bobo-Fink-Üzülmez'di

Fink Ernst'ten daha iyiydi hatta Toraman bile
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

pAscAliAnUmut

Fink mi  ???

Yok artık adam ayağında top tutamıyor be..

Evet benim için öyle varsa yoksa Fabian ERNST !!
Efsane yazdın tarihe Beşiktaş
Aşık oldum renklerine Beşiktaş
Ölüm olsa dönmeyiz bu yoldan
Canım feda olsun sana Beşiktaş

Cem Goren

Alıntı yapılan: +18 ! - Ocak 29, 2010, 22:03:47

Neyse yine bildiğimiz Beşiktaş vardı sahada..
Yinede kazanmak güzel..
ıste gunun ozetı
altın kapılarımız kan oldu tayfun

djinonu

Alıntı yapılan: L_James_23 - Ocak 29, 2010, 22:08:14
hep Fabian ERNST!

bırakın arkadaş ya bu kadar ernst hayranı olmayın

bugün oynayan adamlar Toraman-Rüştü-Bobo-Fink-Üzülmez'di

Fink Ernst'ten daha iyiydi hatta Toraman bile

sende ernstin hakkini yeme bence
besiktas bugün 5ciyse bunda 25% ernstin hakki var!
belkide daha fazla
ernstin dinamikligi olmasaydi ilk yarida aldigimiz galibiyetlerin yarisini bile göremezdik belkide...
ernst iyide oynasa kötüde oynasa yürekten oynadigini gösterdi kanitladi ve bundan sonrada bundan süphe ettirmez yani devam calisir.

CR7

tamam ona bir şey demiyorum

ama bugünkü oyunda "herkes kötü iyi oynayan sadece Fabian ERNST!!" demek hem Toraman'a hem Rüştü'ye hem Fink'e hem deli'ye ayıp oluyor.

bugün Ernst  kadar iyiydi diğerleri de(saydığım kişiler).

NoPasaran

Eğer bu maçta diğer 2 kalecimizden birisi olsaydı yine puan kaybederdik..Rüştü gerek topa çıkışları gerekse defansa verdiği güvenle çok iyi maç çıkardı..

Bugün oynanan futbol kötü değildi , kim kötü derse hata ederr. Gol yollarında üretken değildik evet ancak gerek oyuna hakimiyet gerekse gol poziyonuna girme çabaları güzeldi..

Deplasmanda Barcelonada, Real Madridde yada başka takımda çok poziyona giremiyor. Önemli olan galibiyet..

Beşiktaşın zaten deplasmanda aldığı sonuçlardan ziyade , iç sahada oynadığımız maçlar belli edecek durumu...

Oyunculara tek tek gelirsek,

Rüştü, Fink , Sivok  Toraman gayet iyiydiler.

Nihat, Bobo, Holosko ve Tello malesef malesef malesef. 3 tane yabancımızın ve 1 tane yerli yıldızımızın bu kadar kötü olmaları çok etkiliyor bizi..

Zaten Nihat Bobo Holosko ve Tellıonun yerine 4 tane iyi oyuncumz olsaydı, Şimdi Şampiyonlar Liginde oynayacağımız maçın konusu sabit olmuştu çoktan diye düşünüyorum..

Koşmada Mücadelede hiç bir sıkıntı yok. Bu takım baskıda kuruyor bu maç bunu hepimiz gördük ancak bitirici hamleleri yapamıyor. Bitirici hamleler yapamınca rahat maç olmuyor..

1-0 dan sonra keşke necip ve holosko oyuna girmeseydi. Üzerimize şuursuzca gelen Antalyaya karşı sürekli atak bulacaktık. Çıkmadan önce Nihat Kahveci karşı karşıya kaçırdığı gol bunun göstergesiydi. Ancak Mustafa Hoca savunma düşüncesiyle Necipi oyuna alıp, ondanda hiç verim alamayınca son dakikalarda yine sorun yaşadık..

Bu takım lig sonuna kadar götüreceğinden hiç şüphem yok.

1 de 1 başladık, gerisi Allah Kerim..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

CR7

Alıntı yapılan: s.volkan - Ocak 30, 2010, 10:39:37
Eğer bu maçta diğer 2 kalecimizden birisi olsaydı yine puan kaybederdik..Rüştü gerek topa çıkışları gerekse defansa verdiği güvenle çok iyi maç çıkardı..

Bugün oynanan futbol kötü değildi , kim kötü derse hata ederr. Gol yollarında üretken değildik evet ancak gerek oyuna hakimiyet gerekse gol poziyonuna girme çabaları güzeldi..

Deplasmanda Barcelonada, Real Madridde yada başka takımda çok poziyona giremiyor. Önemli olan galibiyet..

Beşiktaşın zaten deplasmanda aldığı sonuçlardan ziyade , iç sahada oynadığımız maçlar belli edecek durumu...

Oyunculara tek tek gelirsek,

Rüştü, Fink , Sivok  Toraman gayet iyiydiler.

Nihat, Bobo, Holosko ve Tello malesef malesef malesef. 3 tane yabancımızın ve 1 tane yerli yıldızımızın bu kadar kötü olmaları çok etkiliyor bizi..

Zaten Nihat Bobo Holosko ve Tellıonun yerine 4 tane iyi oyuncumz olsaydı, Şimdi Şampiyonlar Liginde oynayacağımız maçın konusu sabit olmuştu çoktan diye düşünüyorum..

Koşmada Mücadelede hiç bir sıkıntı yok. Bu takım baskıda kuruyor bu maç bunu hepimiz gördük ancak bitirici hamleleri yapamıyor. Bitirici hamleler yapamınca rahat maç olmuyor..

1-0 dan sonra keşke necip ve holosko oyuna girmeseydi. Üzerimize şuursuzca gelen Antalyaya karşı sürekli atak bulacaktık. Çıkmadan önce Nihat Kahveci karşı karşıya kaçırdığı gol bunun göstergesiydi. Ancak Mustafa Hoca savunma düşüncesiyle Necipi oyuna alıp, ondanda hiç verim alamayınca son dakikalarda yine sorun yaşadık..

Bu takım lig sonuna kadar götüreceğinden hiç şüphem yok.

1 de 1 başladık, gerisi Allah Kerim..

aynen katılıyorum bu yazıya :ok

carsi52

Koskoca Beşiktaş olmuş Kazmalar topluluğu BEŞİKTAŞ..
Penaltı penaltı felan değildi öyle penaltı mı olur yahu.Çok beceriksiz forvetlerimiz var fenerin tsnin forvetlerine gülerken bizim forvetlerde onlar gibi çıktı.
Tabata geldiğinden beri en iyi oyuunu sergiliyordu ama bizim t.dmiz telloyu çıkartacağına tabataya çıkarttı nasıl bir mantıktır ?
Bölünür senin için uykular!

Kralkartal21

Bence penaltı. İki el havada topa mı çıkılır. İbrahim orda kafayı vurmuş belki gol olucak. Adam topun kaleye girmesini engelliyor. Çarpma gibi görünebilir ama adamın elinin orda ne işi var. Kaldırmış iki elini hava topunu çıkıyor.

Bana göre penaltı.
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

keskinli

penalti pozisyonunu cözemedim
orada el havaya kalkmis oldugu icin penalti dogru ama daha önce toramanin faulü var gibi
maci seyretmedim,iyi mücadele edilmis anladigima göre ama yine oyun kötüymüs
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

carsi52

İlk yarı oyun iğrençti.
Penaltı penaltı değildi arkadaşlar yapmayın böyle bir penaltı antalyaya verilse ortalığı inletirdik.
2.yarı maç zevkli geçti pozisyonda bulduk aslında ama beceriksizdik.
Bölünür senin için uykular!