Ana Menü

Dos Santos Galatasaray'da

Başlatan NoPasaran, Ocak 26, 2010, 15:21:11

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

pAscAliAnUmut

Kendimizi kandırmak gibi olmasın ama  :D

Bu adamın fiziği S.Özkan'dan daha kötü

Ben Dos Santos'un birkaç maçını izlemiştim. Hem Meksika milli takımında oynarken hem de Tottenham'da. İnanılmaz bir şekilde adam geçme yeteneği olabilir. Ama karşısında sağlam bir adam olduğunda cıkk  ;D

Zaten Tottenham'da tutunamamasının sebebi de bu. Çok güçsüz adam
Efsane yazdın tarihe Beşiktaş
Aşık oldum renklerine Beşiktaş
Ölüm olsa dönmeyiz bu yoldan
Canım feda olsun sana Beşiktaş

NoPasaran

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Kralkartal21

LOS GALACTIKOS ..!!

2007-2008 sezonunda Barcelona'da 28 maçta 3 gol attı.
2008-2009'da Tottenham Hotspur'a transfer oldu. Santos'a 2013'e kadar imza attıran Tottenham, Barcelona'ya 6 milyon Euro bonservis ödedi.

Adaptasyon sorunu yaşayan Giovani, ilk sezonunda bekleneni veremedi.
Tottenham'da hayalkırıklığı yaratan Giovani devre arasında Ipswich Town'a kiralandı.
Giovani ertesi sezon Tottenham'da başarılı olabilmenin planlarını yapıyordu.

Bu sezon başında Tottenham'a geri döndü. Ama yine fazla forma şansı bulamadı ve gol atamadı.
Genç yıldız, Meksika Milli Takımı'nda ise 22 maç oynadı ve 5 gol attı.

-Adam paso hayal kırıklığı. Bir zamanlar geleceğin futbolcusu diye gösterilmiş olabilir ama şu son 2 senedir adını bile duymuyoruz.
Hiç bir zaman beğenmedim. Serdar Özkan 2 olabilecek bir oyuncu.

Türkiye'de ne yapar merak ediyorum!
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

[KralKartal]

butun spor basini Rijkaardin eski ogrencisini Galatasaraya getirdigini yaziyor..

Rijkaard baya guveniyor eski ogrencisine, barcadada onu genc yasta oynatmisti.

Tebrik etmek lazim

Ultraslan  anasayfa

Dos Santos'un yarın saat 17.30'da İstanbul'a olması bekleniyor.

UA karsilamaya gidiyormus

Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

Cem Goren

altın kapılarımız kan oldu tayfun

CR7

Sıradaki isim de Pavlyuchenko!

yeter be kardeşim!
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

KeePSaKe

Since 1903

beckyZWICKY

Değirmenin suyunu çok merak ediyorum herşeyden öte.
tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..

NoPasaran

Genel Kurul üyeleri sert tepki verecekmiş :D
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

+18 !

Alıntı yapılan: s.volkan - Ocak 28, 2010, 01:42:15
Genel Kurul üyeleri sert tepki verecekmiş :D

Beşiktaş'ın genel kurul üyeleri mi ? ;D

carsi52

Bölünür senin için uykular!

ilhan mansız_melis

Galtasaray yönetimi Dos Santos'la ilgilerinin kalmadığını açıkladılar.
Geçen sezon G.Saray'da forma giyen tam 5 futbolcu (Elano, Dos Santos, Keita, Kewell, Neill), Dünya Kupası'nda ülke milli takımlarının başarısı için ter döküyor.
    Güney Afrika'ya en fazla oyuncu gönderen kulüp olan G.Saray, bonservisini 7.5 milyon Euro'ya aldığı Elano'yu, Brezilya Milli Takımı'ndaki performansına göre değerini bulması durumunda satmayı planlıyor. Sambacının Kuzey Kore'ye attığı golle yüzlerin güldüğü sarı kırmızılılarda Giovani Dos Santos'un performansı keyifleri kaçırdı.

Devre arasında Tottenham'dan satış opsiyonu önceliği sarı kırmızılılarda olmak şartı ile kiralanan Meksikalı yıldız için istenen 7 milyon Sterlin'i çok bulan Galatasaray Yönetimi, bu futbolcunun bonservisini almaktan vazgeçti.

RİJKAARD İSTEDİ AMA
Meksika Milli Takımı ile 1-1 biten Güney Afrika ve 2-0 kazanılan Fransa maçlarında oynadığı futbolla büyük beğeni kazanan Dos Santos bir anda transfer piyasasının en çok aranan futbolcuları arasına girmeyi başardı. Tottenham'ın G.Saray'a tanıdığı satış opsiyon hakkı 5 Haziran'da sona erdiği için sarı kırmızılılar bu oyuncuyu istese de belki o fiyata (7 milyon Sterlin) alamayacak.

Teknik direktör Frank Rijkaard'ın ısrarla bonservisinin alınmasını istediği Giovani Dos Santos'un geçen sezonki performansından memnun kalmayan yönetim, isteksiz davranınca Meksikalı ile bağlar 1 ay öncesinden kopmuştu.

İLGİMİZ KALMADI
Buna rağmen Galataaray Kulübü Başkan Yardımcısı Haldun Üstünel, 3 hafta önce İngiltere'de Tottenham Kulübü yöneticileri ile Dos Santos'un bonservis ücreti konusunda son bir görüşme yaptı. İngilizler fiyatta indirime gitmeyince bu defter kapandı.
Galatasaray'da transfer çalışmalarını yürüten isim olan Futbol A.Ş Genel Müdürü Adnan Sezgin, İngilizlerin istediği rakam bir hayli fazla. 7 milyon Sterlin'i vermemiz mümkün değil. Dos Santos'la artık ilgimiz kalmadı" dedi.

MEKSİKALI'NIN PEŞİNDE 4 KULÜP VAR
Galatasaray'ın satın alma opsiyonu olmasına rağmen bonservisini almak için girişimde bulunmadığı Giovani Dos Santos, Dünya Kupası'ndaki futboluyla bir anda Avrupa'nın gözdesi haline geldi. Menajeri Pini Zahavi, Portekiz'den Benfica ve Porto, Yunanistan'dan Olympiakos ve İspanya'dan Deportivo La Coruna'nın Dos Santos için Tottenham'la temasa geçtiğini söyledi. İngiliz kulübünün istediği 7 milyon Sterlin'lik bonservis ücretini, Dos Santos'un Dünya Kupası'nda gösterdiği performans nedeniyle daha da artırması bekleniyor.

Dos Santos için ne dediler?

Hakan ÜNSAL: Seçim olsa alırlardı
Galatasaray Yönetimi önümüzdeki aylarda seçim olsaydı alırlardı. Dos Santos, kalite ve yaş olarak bulabileceğin en iyi oyuncu. Onun yaşında ve kalitesinde başka oyuncu bulamazsın. Dünya Kupası'nda iyi oyununu sürdürürse o da artık G.Saray'ı istemez. Eğer Arda gider, Keita'ya da iyi bir teklif gelir gönderirlerse bu sezon ancak Quaresma ve Stoch'u izleriz.

Kanat ATKAYA: O kadar para verilmez
Galatasay'ın kafasındaki planlar Arda üzerinden yürüyor. Dos Santos da bundan etkilenenlerden biri sadece. Futbolcuların milli takımlarında daha farklı performans sergilemelerine alışığız. Milli takımlarda farklı oynuyor bazı oyuncular. Dos Santos gelecek vaad eden parlak bir oyuncu. Ancak bir gerçek ki, para da biraz yüksek. Ben de açıkçası o kadar para verilmesine karşıyım.

Feyyaz UÇAR: Yıldızı kaçırmayacaksın
Fedakarlık yapacaksan böyle genç ve istikbali olan bir oyuncu için yapılmalı. Konuşulan rakam çok değil. Defans anlayışı o kadar gelişti ki, bu defansları geçmek için sıradan adamlara değil, Messi, Robinho, Dos Santos gibilere ihtiyaç var. Sıradan adamlar iş yapmıyor. Özel yetenekleri olan, kreatif oyuncular ön plana çıkacak. Yıldızı bulan kaçırmasın.(Hürriyet)
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

CR7

Gelsin bize :lol

gönderelim tabata-holosko-delgado-fink-tello'yu
alalım gio-guti-robinho'yu :D

yabancılarımız da sivok-ferrari-guti-ernst-gio-quaresma-robinho-bobo gibi 8 tane sağlam adam olsun tribüne de kimse çıkmasın
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)