Ana Menü

Dos Santos Galatasaray'da

Başlatan NoPasaran, Ocak 26, 2010, 15:21:11

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

[KralKartal]

Alıntı yapılan: s.volkan - Ocak 27, 2010, 11:03:21
Ancak Kadro kalitesi olarak ta malesef Galatasarayın çok altında kalıyoruz..

kadroyu kim kuruyor HOCA !

Kadroyu kim kuruyor birde YONETIM !

GSde bu iki faktor IYIYSE, bizde ikiside kotuyse Hocada kotu, yonetimin zaten kotu oldugunu biliyoruz

kendi agzinla diyorsun :) Denizli yan gelip yatiyor , parasinida aliyor...

Futbolcu mu izlemis, tanidiklari mi var, cevresi mi var bu adamin yabanci spor camiasinda?

FARK BU..
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

NoPasaran

Bu takım Ferrari ve Rüştü ile beraber kanatlanacak göreceksiniz..

Kadromuz daha kötü olmasına rağmen, Şampiyonluğun en büyük adayı biziz..

Neden olduğunu 26.haftada açıklayacağım umarım yanılmam ;D

27/01/2010
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

[KralKartal]

sampiyon olsa ne degisecek allah askina, avrupada yine husran yine ayni seyler .. geciniz...!

ayrica formayi kapacam benim dediklerim cikarsa, NIHAT KAHVECI !

+18 !

Alıntı yapılan: Resulbjk - Ocak 27, 2010, 11:08:43
Alıntı yapılan: +18 ! - Ocak 27, 2010, 11:04:58
İstikrarlı olduğumuz tek nokt[kufur otomatik degistirilmistir]im oynarsa oynasın kötü oynuyor..

O yüzden İhsan abinin dediği gibi Messi gelse iş yapamaz.. Sorun futbolcularda değil teknik direktörde..

sorun futbolcularda tabi..

en kaliteli topçumuzu söler misin ?

Geçen sene şampiyon olan kadrodan fazlamız var eksiğimiz yok..

Ama bu sene ne olduysa sezon başında zorla ikna edilen bir teknik direktör var ve yüzünden de anlaşıldığı gibi işini bıkkınlıkla yapıyor gibi..

Bunu görmemek için APTAL olmak gerekiyor.. İyi bir hoca olsaydı bu takım bu ligde iş yapardı!

[KralKartal]

Basarisiz olunca takim kotu oluyor, ama bu takim niye oynamiyor diye sormak lazim????????

RCA

Alıntı yapılan: +18 ! - Ocak 27, 2010, 11:11:27
Alıntı yapılan: Resulbjk - Ocak 27, 2010, 11:08:43
Alıntı yapılan: +18 ! - Ocak 27, 2010, 11:04:58
İstikrarlı olduğumuz tek nokt[kufur otomatik degistirilmistir]im oynarsa oynasın kötü oynuyor..

O yüzden İhsan abinin dediği gibi Messi gelse iş yapamaz.. Sorun futbolcularda değil teknik direktörde..

sorun futbolcularda tabi..

en kaliteli topçumuzu söler misin ?

Geçen sene şampiyon olan kadrodan fazlamız var eksiğimiz yok..

Ama bu sene ne olduysa sezon başında zorla ikna edilen bir teknik direktör var ve yüzünden de anlaşıldığı gibi işini bıkkınlıkla yapıyor gibi..

Bunu görmemek için APTAL olmak gerekiyor.. İyi bir hoca olsaydı bu takım bu ligde iş yapardı!

ben teknik direktörümüz çok iyi diye diretmiyorum zaten. ama oyuncularımızın kalite seviyesi sadece bizim ligmizde 3. olmaya yeter. (şuan için ) avrupa da şampiyonlar liginde 2- 3puan avrupa liginde 5-6 puan. bizim takımımzın gercekleri bu.
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

NoPasaran

Alıntı yapılan: [KralKartal] - Ocak 27, 2010, 11:08:48
Alıntı yapılan: s.volkan - Ocak 27, 2010, 11:03:21
Ancak Kadro kalitesi olarak ta malesef Galatasarayın çok altında kalıyoruz..

kadroyu kim kuruyor HOCA !

Kadroyu kim kuruyor birde YONETIM !

GSde bu iki faktor IYIYSE, bizde ikiside kotuyse Hocada kotu, yonetimin zaten kotu oldugunu biliyoruz

kendi agzinla diyorsun :) Denizli yan gelip yatiyor , parasinida aliyor...

Futbolcu mu izlemis, tanidiklari mi var, cevresi mi var bu adamin yabanci spor camiasinda?

FARK BU..

Rapaiç
Anderson geldiklerin Türkiyeye iyi oyunculardı..

Ortega geldiğinde iyi oyuncuydu

Hagi geldiğinde iyi oyuncuydu

Ailton geldiğinde iyi oyuncuycu

John Carewde aynı şekilde..

Allahını seversen hangisi hocaya geldi..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

+18 !

Biz her zaman transfer bakımından diğerlerinden geri kalıyoruz..

Ama baktığımız zaman her zaman onlarla başa çıkabiliyoruz..

O yüzden aşağılık kompleksini bırakıp gerçekleri görmemiz lazım..

Rijkard bu takımın başında olsaydı iddia ediyorum LİDERDİK!

RCA

ben anlamam bilmem belkide hiç çakmıuyorum bu olaylardan. sadece görüdüğmü bildiğimi düşündüğümü söylüyorum 1 adnan polat 10 tane y.d eder.
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

+18 !

Yönetim farkını hiç söylemiyorum bile Resul :)

Söylediğin gibi Premiere Lig'in 3 tane gözde oyuncusunu alabiliyorsa bu adamlar gerçekten iyi bir transfer politikası izliyorlar demektir..

Ama burada Rijkard faktörünü de unutmamak lazım..

NoPasaran

Alıntı yapılan: +18 ! - Ocak 27, 2010, 11:19:00

İşte bu yüzden 15 senede 2 kere şampiyon oluyoruz..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

+18 !

Alıntı yapılan: s.volkan - Ocak 27, 2010, 11:23:09
Alıntı yapılan: +18 ! - Ocak 27, 2010, 11:19:00

İşte bu yüzden 15 senede 2 kere şampiyon oluyoruz..

Bu konuda haklısın abi..

Hani altyapıdan cevherler yetişiyor desen yok.. Yerli futbolcular MAF gibi katkı yapıyor desen o da yok.. Anadolu kulüplerinden iyi oyuncular alıyoruz desen o da fiyasko..

RCA

ve o olduğumuz 2 şampiyonlukta da diğerlerinin azında malzeme oluyoruz yok biz oynamadık takımımız kötüydü diye..

bilmiyorum ama bizim neyimizeksik onu anlamıyorum hadi y.d yi attım bikenara .. ya allah aşkına gs yöneticisi de türk değil mi? müslüman dğeil mi ? yani anlatmak istediğim bizim yöneticilermiz mi akılsız.. bizim camia da mı akıl yok ?! nedne adamlarımız bu kadar boş para vermekten hoşlanıyorlar? ya arkadas y.d çıkmış gecen diyor ki

" zamanında antepe ayhana üzülmeze ve toroman a verdiğimiz dolarlar karsıznda tabata daha fazlasını bile hakediyor " demiş.. ulan ş.... tabata yabancı! git brezilyaya tabtanın parasına 50 tane oyuncu alırsın. tabatnın neyini gördün ki ? naptı da seni cezbetti gitti kayseriye kocaeliye 2 gol attı diye adam türkiyenin kralı mı oldu ? ya da sen tabatayı alex gibi mi yapmaya çalıştın ?!  insan da akıl olur. 15 yasında bir çocuğu bilinçli bir bjk liyi yönetime götür sana akıl bile verir...

hiçbirzaman unutma devletlerin politikaları vardır.. DIŞARIDA GÜÇLÜ OLMAK İSTİYORSAN ÖNCE İÇERİDE GÜÇLÜ OLMALISIN! sen bunu basaramadıktan sonra sittin sene senden bi hayır gelmez.

That's me.

IL Capitano

Besiktas hic bir zaman marka olamadi, Bilgili zamaninda biraz yakaladi bu marka olayini ama gerisi bos, Sebanin getirdigi yabancilar hala alay konusu. Demirörene hic girmeyelim.
avrupada millet galatasaray diyince cim bom bom diyor, besiktas deyince telafuz bile edemiyor. 8-0 da isin cabasi.

ama biz hala seyircimizle, cok bagirmamizla avutalim kendimizi, zaten demiröeren bu secimi de alinca seyirci meyircide kalmayacak.
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

NoPasaran

Resul bu bizim yapımızda var malesef..

Büyük düşünmüyoruz bence..

Holosko ile sözleşme imzalandı,ismi lazım değil Bir Beşiktaş forumunda Beşiktaşın küçük düşündüğünü, Holoskonun 3 sene Beşişktaşla sözleşme imzalamasının Beşiktaşa bir yarar vermeyeceğini belirttince üzerime çullanmadıları kaldı  ;D

İyi futbolcu olabilir ama çok iyi oyuncu değil..

Beşiktaşın kadrosunda Avrupanın Büyük Liglerinde oynayan oyuncular gerekiyor..

Örneğin Ferrari
Örneğin Ersnt

Büyük liglerde oynamış, zamanında Milli Formayıda giymiş adamlar lazım..

Holosko kötü futbolcu mu? Hayır

Ancak Büyük takımda ne olacağı belli olmayan çok oyuncu olursa Başarılı olamazsın..

Holosko
Bobo
Tello
Sivok

vs vs vs
Aşk bu Aşk !

volkanca.net