Ana Menü

Nadal: "Playstation'da Federer'i seçiyorum"

Başlatan CR7, Ocak 25, 2010, 02:42:46

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

CR7

Dünya sıralamasında 2 numarada bulunan İspanyol tenisçi Rafael Nadal (23), "Playstation'da tenis oyunu oynarken, İsviçreli Roger Federer'i seçtiğini" söyledi.                                                                                       

Avustralya Açık tenis turnuvasında 4. tura yükselen Nadal, oyunoynarken kendi karakteri yerine Federer'inkini tercih ettiğini, çünküPlaystation'daki tenis oyununda Nadal karakterinin "sayı kazandıracakhamleleri yapamadığını" söyledi.

Nadal,"Oyunda ben sadece savunma oynayan kişiyim. Çizginin 2 metre gerisindeduruyorum, koşmuyorum. Başka oyuncu seçince daha iyi oluyor" dedi. Rafael Nadal, boş zamanlarında Playstation'da futbol da oynadığını söyledi.

2009 Avustralya Açık turnuvasını, finalde Federer'i 3-2 yenen Rafael Nadal kazanmıştı. Nadal, Federer ile şu ana kadar turnuvalarda yaptığı 20 maçtan 13'ünü kazandı.
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)