Ana Menü

İşte Yeni Emre!

Başlatan [KralKartal], Ocak 18, 2010, 23:57:41

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

[KralKartal]

İlk resmi maçında Cim-Bom'un iki golüne imzasını atan Emre Çolak, Emre Belözoğlu'nu akıllara getirdi. Rijkaard'ın sezon başında kadroya almadığı genç yetenek şansını iyi değerlendirdi. Galatasaray'da yeni bir yıldız daha doğuyor. Cim-Bom'un genç yeteneği Emre Çolak, Denizli Belediye maçında oyuna sonradan girerken attığı iki golle karşılaşmaya damgasını vurdu.

61. dakikada kazanılan penaltıda, Arda topu genç futbolcuya verip, büyük bir jest yaparken, 4 dakika sonra kazanılan serbest vuruşu da 18 yaşındaki Emre'ye bıraktı. Sol ayağıyla yaptığı şık vuruşla ikinci golünü atan Emre büyük bir sevinç yaşadı. Sarı-kırmızılı taraftarlar da, Fenerbahçe'de top koşturan Galatasaray'ın eski yıldızı Emre Belözoğlu'nu akıllara getiren genç futbolcuya tezahüratlarla destek verdi.

İlk resmi maçında duble yapan Emre, sezon başı kampında başarılı bir görüntü çizmiş ancak Rijkaard bu futbolcuyu kadro dışında tutarak lig ve Avrupa maçlarında düşünmemişti. Rijkaard ve Neeskens maç sonrası Emre'yi sarılarak tebrik etti.

Neeskens, genç futbolcunun performansından memnun olduklarını belirterek, "Kalitesini daha önce de bize göstermişti" dedi. Bu arada Rijkaard, Emre'nin maç sonrası basına konuşmasına izin vermedi.

Kaynak: Milliyet

1991 dogumlu, bu cocuk nasil? Genclerede sans verilmesini gostermis oldu GS...
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

+18 !

İzledim maçı Denizli Belediye maçının ne kadar ölçü olacağı meçhul..

1 golü penaltıdan 1 golü frikikten attı yani oyun adına hiçbir şey göremedim..

carsi52

Alıntı yapılan: +18 ! - Ocak 19, 2010, 12:37:23
1 golü penaltıdan 1 golü frikikten attı yani oyun adına hiçbir şey göremedim..

Yani 2 golüde duran toptan.Eğer 2 gol attı diye bu kadar büyütülüyorsa yalan birşey 2 golü duran toptan sonuçta.
Maçı izlemedim nasıl oynadığını bilmiyorum ama eğer güzel bir futbol oynadıysada rakibin durumu ortada.
Bölünür senin için uykular!

[KralKartal]

bizde duran toptan atanda yok ?

carsi52

Duran top atıyor diye bu kadar büyütmenin anlamı var mı peki ?

KeePSaKe

İlk maçında oyuna sonradan girip bunları yapması kolay değil :)
Since 1903

[KralKartal]

buyutulmesine birsey demiyorum ama
91 dogumlu ve oyantiliyorsa IYI veya KOTU bu onemli
burdaki genclere onem onemli, ben bu noktaya ilgiyi cekmek istedim..

carsi52

Yahu neden kolay olmasın ? Penaltıyı hiç saymıyorum birde.
Frikikten gol atmak kolay değil doğru ama adamın frikik atabilme özelliği varsa sonradan girsede farketmez önceden girsede farketmez.Hem attığı frikiği gördüm şansa girmiş adamın kafasına çarpmışta.

CR7

A2'de bize ortasahadan gol atmıştı sanırım mal kaleci yüzünden
3-2 yenilmiştik
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

Cem Goren

yenı bı ozer hurmacı yaratmaya kalkıyor basın
yer ısgal etsın yeter gazetede
altın kapılarımız kan oldu tayfun