Ana Menü

Kralkartal Menajer basladi....herkes takimini secsin NIHAYET

Başlatan [KralKartal], Aralık 29, 2009, 18:39:31

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

beckyZWICKY

Inıesta ve xaviyi kim aldıysa bana versin kan çıkar  :sopa ;D
tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..

[KralKartal]

Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

beckyZWICKY

Henry_______Benzema

Seedorf______Ballack______Diego_____Essien

Cole________Toure_______Lugano______Maicon

Foster

Bence çıkmayın karşıma  :sopa

;;D

unutmam gereken..

Batuhan

Alıntı yapılan: L_James_23 - Ocak 03, 2010, 11:29:06
kupadaki ilk maçım madrid belediyesporla ;D

batu çıkma olum karşıma hiç bence :lol

defansımı geçemeyeceksin ki..
hayatında benimki kadar defans yapan bi takım bulamazsın
Koca hestiy aya bedenem ?

Cem Goren

o takımını bı yazda gorelım o zaman
hatta herkes su takımlarını tek tek yazsın bı gorelım :)
altın kapılarımız kan oldu tayfun

Batuhan

oyuncular-oyuncu puanları menüsünden
takım adı seçmeniz kafi..
ben görüyorum sizi :D

Batuhan

Hücum oyuncuları
Arkivuo                                                                                                         
De Jong                                                                                                         
Quaresma                                                                                                         
Torres                                                                                                         
Orta saha oyuncuları
Brix                                                                                                         
Fàbregas                                                                                                         
Gattuso                                                                                                         
Janota                                                                                                         
Schepers                                                                                                         
Yamada                                                                                                         
Savunma oyuncuları
Evra                                                                                                         
Lichtsteiner                                                                                                         
Piqué                                                                                                         
Riise                                                                                                         
Terry                                                                                                         
Toivio                                                                                                         
Kaleciler
Casillas                                                                                                         
Cássio                                                                                                         
Königshofer                                                                                                         
Lux

ki takımım bu zaten.

carsi52

Fabian Ernst'i ben alıcaktım Fabian Ernst diye arattım çıkmadı bende satıldı zannettim almadım :lol
İlk kurduğum takımda defans hattım cannavor-terry idi ama sonradan oyun resetlenince terry yerine ferrari ve Mexes'i aldım sağ bekim dani alves..
Defans hattımı beğeniyorum tek sol bekim zayıf biraz bridge..
Orta sahama gelince.
Kaka,Montolivo,Daniel Carvalho üçlüsüne çok ama çok güveniyorum tek walcott'a güvenmiyorum onun yedeğide sağlam özer hurmacı..
Forvet hattıma gelince ibrahimovic yeter yanında nihat-bobo ikilisi dağıtır ortalığı.

Haydi bakalım.
Bölünür senin için uykular!

carsi52

Şu an ligde 11 kişi var..
Oynıcam diyen 14 kişiydi geri kalan 3 kişi kim ;D

[KralKartal]

Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

beckyZWICKY

hangi forvetlerinle allah aşkına ihsan abi?? ;D

umut bulut mu gökhan ünal mı gol kralı olcak :lol :ahaha

unutmam gereken..

Cem Goren

Alıntı yapılan: beckyZWICKY - Ocak 03, 2010, 19:09:14
hangi forvetlerinle allah aşkına ihsan abi?? ;D

umut bulut mu gökhan ünal mı gol kralı olcak :lol :ahaha
:hehe :hehe :hehe
altın kapılarımız kan oldu tayfun

carsi52

Umut Bulut'u halısaha maçına bile çağırmam ben yahu :lol
Gökhan Ünal'ıda amatör küme takımlarında oynatırdım ;D

erdibatmaz